Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hmmm....to szybciochem przyjeżdżaj :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Jarmark jeszcze troche potrwa...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ostrzegam że w zasadzie po za jakimiś pamiątkami, jedzeniem, starociami i ciuchami to nic nie ma...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no może jeszcze mega tłok się znajdzie bez problemu :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Ale tam mają ulicę Jubilerską i tam jest duzio, duzio, duzio srebra:loveu::loveu::loveu: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Koffam Cię mocno kochany Selkeciku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja Ciebie też koffaam:loveu::loveu::loveu: [quote name='łapeczek']w Gdansku jest jarmark ... ja kiedys bylam i mega mi sie podobalo ;][/quote] A ja nie:placz: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pojedziesz jeszcze zobaczysz .... pamietam ze kupilam wtedy takie linijki i dlugopisy ktorymi takie smieszne kuleczka moglam robic ... i jeszcze kolczyki i obrazek z konikiem i branzoletke z moim imieniem "ANIA" Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no srebra i różnych innych pierdółek też nie brakuje :) kiedyś jeździłam tam po kolczyki i koraliki do nawlekania bo lubiłam siedzieć i dłubać się z tym :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']pojedziesz jeszcze zobaczysz .... pamietam ze kupilam wtedy takie linijki i dlugopisy ktorymi takie smieszne kuleczka moglam robic ... i jeszcze kolczyki i obrazek z konikiem i branzoletke z moim imieniem "ANIA"[/quote] Ma nadzieję tam pojechać ;) [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a no srebra i różnych innych pierdółek też nie brakuje :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kiedyś jeździłam tam po kolczyki i koraliki do nawlekania bo lubiłam siedzieć i dłubać się z tym :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Moja siostra cioteczna właśnie się zajmuje produkcją biżuterii ;) A ja kcem po srebro... najwyżej wyślę Żonkilke na zakupy ;) [quote name='łapeczek']eheheheh fajnie[/quote] No:p Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket'] Moja siostra cioteczna właśnie się zajmuje produkcją biżuterii ;) A ja kcem po srebro... najwyżej wyślę Żonkilke na zakupy ;) [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] tylko że ona się nie zna na srebrze...bo sama nie nosi... woli tandetę i plastik :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko że ona się nie zna na srebrze...bo sama nie nosi...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]woli tandetę i plastik :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Żonkilka zna się na wszystkim! I na srebrze też:loveu::loveu::loveu: I mi zrobi zakupki wrazie, co..... Prawda..... :oops: Ja nie lubiam tandety i plastiku..jakoś do mnie nie pasuje:shake: Ale na innych łądie wygląda więc wtedy mi się podoba:multi: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a ja nie jestem zbyt za bizuteria ;[ nosze tylko lancuszek z literka A i konikiem ;] Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Żonkilka zna się na wszystkim! I na srebrze też:loveu::loveu::loveu: I mi zrobi zakupki wrazie, co..... Prawda..... :oops: Ja nie lubiam tandety i plastiku..jakoś do mnie nie pasuje:shake: Ale na innych łądie wygląda więc wtedy mi się podoba:multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pewnie prawda skoro jej tak słodzisz :loveu: to zależy też jeszcze jaki plastik i jaka tandeta ;) bo mi też nie wszystko się podoba ale np. jedne z moich ulubionych kolczyków to rażąco jaskrawe żółte koła :evil_lol::evil_lol: a ogólnie to po za kolczykami już nic nie noszę... kiedyś miałam manie na koralikowe bransoletki ale przeszło mi :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heheheh ....ja nie przepadam z swiecidelkami specjalnie ;[ jakos tak juz mam ;] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pewnie prawda skoro jej tak słodzisz :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Pewnie, że prawda... A po co ja się tak przymilam:p [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to zależy też jeszcze jaki plastik i jaka tandeta ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo mi też nie wszystko się podoba ale np. jedne z moich ulubionych kolczyków to rażąco jaskrawe żółte koła :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Hmm...bo jesteś Żonkilek więć jaki inne byś miała nosić??? [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a ogólnie to po za kolczykami już nic nie noszę...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kiedyś miałam manie na koralikowe bransoletki ale przeszło mi :)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja noszę kolczyki i łańcuszek...A i czasem pierścionki srebne plus jeden złoty:loveu: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 oooo ty zloty ;] zloty sobie pierscionek nosisz ;p hehe Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']oooo ty zloty ;] zloty sobie pierscionek nosisz ;p hehe[/quote] Tak...jeden jedyny...Dostałam póltora roku temu:loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heheh to fajnie .... moja mamuska ma mnustwo bizuteri az sie jej pojemniczki na *******ki uginaja ;p Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']heheh to fajnie .... moja mamuska ma mnustwo bizuteri az sie jej pojemniczki na *******ki uginaja ;p[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale przeklinasz :crazyeye::crazyeye: mi się złoto nie podoba jako takie, samo w sobie :) oczywiście inna bajka jeśli jest to pierścionek jakiś taki :loveu::loveu: ale np. jak niektóre babki się obwieszą całe od góry do dołu złotem to bleeeee :roll::roll: i kolczyki złote mi się nie podobają...to to co nigdy nie zawita u mnie :) na 18 urodziny dostałam kolczyki złote które oddałam siostrze jak tylko babcia wyszła z domu :) haha [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale przeklinasz :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] No nie? Jakaś taka niewychowana jest:eviltong::eviltong::eviltong: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mi się złoto nie podoba jako takie, samo w sobie :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]oczywiście inna bajka jeśli jest to pierścionek jakiś taki :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] No bo to jest jakiś taki:loveu::loveu: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale np. jak niektóre babki się obwieszą całe od góry do dołu złotem to bleeeee :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i kolczyki złote mi się nie podobają...to to co nigdy nie zawita u mnie :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]na 18 urodziny dostałam kolczyki złote które oddałam siostrze jak tylko babcia wyszła z domu :) haha[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A tak poza tym też nie przepadam za złotem. Jeśli już to takie delikatne lubię. A nie takie chamskie:roll: a tak w ogóle wolę srebro:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']A tak poza tym też nie przepadam za złotem. Jeśli już to takie delikatne lubię. A nie takie chamskie:roll: a tak w ogóle wolę srebro:loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wybierając między złotem i srebrem też zdecydowanie srebro :) mi się podobają pierścionki z białego złota z niewielkimi wstawkami zwykłego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja uwielbiam srebro i zloto :loveu: nosze zloty cienki lancuszek z krzyzykiem i cienka branzoletke na codzien a od swietnie jakies pierscionki ogolnie to nie lubie jak jest za duzo bizuteri na kims :razz: a tak wogole to duzo zescie nagadaly ale nadrobilam :eviltong: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='gops']ja uwielbiam srebro i zloto :loveu: nosze zloty cienki lancuszek z krzyzykiem i cienka branzoletke na codzien a od swietnie jakies pierscionki ogolnie to nie lubie jak jest za duzo bizuteri na kims :razz: a tak wogole to duzo zescie nagadaly ale nadrobilam :eviltong:[/quote] My tu wcale nie nagadałyśmy:eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo one to takie wstrętne gaduły :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bo one to takie wstrętne gaduły :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no też tak sądzę:roll: Takie niewychowane na dodatek. Kto widział tyle gadać?:angryy::diabloti: [quote name='Tengusia']doberek :hand:[/quote] Cześć:multi::multi: Ha Kreesik będzie o 23:20 w Puławach:multi::multi::multi::multi: Quote
Dobcia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']My tu wcale nie nagadałyśmy:eviltong::eviltong:[/quote] taaa.... wcale a wcale:eviltong::evil_lol: cześć:) Quote
Recommended Posts