Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hmmm....to szybciochem przyjeżdżaj :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Jarmark jeszcze troche potrwa...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ostrzegam że w zasadzie po za jakimiś pamiątkami, jedzeniem, starociami i ciuchami to nic nie ma...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no może jeszcze mega tłok się znajdzie bez problemu :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Ale tam mają ulicę Jubilerską i tam jest duzio, duzio, duzio srebra:loveu::loveu::loveu:

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Koffam Cię mocno kochany Selkeciku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ja Ciebie też koffaam:loveu::loveu::loveu:
[quote name='łapeczek']w Gdansku jest jarmark ...
ja kiedys bylam i mega mi sie podobalo ;][/quote]
A ja nie:placz:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pojedziesz jeszcze zobaczysz ....
pamietam ze kupilam wtedy takie linijki i dlugopisy ktorymi takie smieszne kuleczka moglam robic ...
i jeszcze kolczyki i obrazek z konikiem i branzoletke z moim imieniem "ANIA"

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no srebra i różnych innych pierdółek też nie brakuje :)
kiedyś jeździłam tam po kolczyki i koraliki do nawlekania bo lubiłam siedzieć i dłubać się z tym :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']pojedziesz jeszcze zobaczysz ....
pamietam ze kupilam wtedy takie linijki i dlugopisy ktorymi takie smieszne kuleczka moglam robic ...
i jeszcze kolczyki i obrazek z konikiem i branzoletke z moim imieniem "ANIA"[/quote]
Ma nadzieję tam pojechać ;)
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a no srebra i różnych innych pierdółek też nie brakuje :)[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kiedyś jeździłam tam po kolczyki i koraliki do nawlekania bo lubiłam siedzieć i dłubać się z tym :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Moja siostra cioteczna właśnie się zajmuje produkcją biżuterii ;) A ja kcem po srebro... najwyżej wyślę Żonkilke na zakupy ;)
[quote name='łapeczek']eheheheh fajnie[/quote]
No:p

Posted

[quote name='Selket']
Moja siostra cioteczna właśnie się zajmuje produkcją biżuterii ;) A ja kcem po srebro... najwyżej wyślę Żonkilke na zakupy ;)
[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
tylko że ona się nie zna na srebrze...bo sama nie nosi...
woli tandetę i plastik :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko że ona się nie zna na srebrze...bo sama nie nosi...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]woli tandetę i plastik :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Żonkilka zna się na wszystkim! I na srebrze też:loveu::loveu::loveu: I mi zrobi zakupki wrazie, co..... Prawda..... :oops:
Ja nie lubiam tandety i plastiku..jakoś do mnie nie pasuje:shake: Ale na innych łądie wygląda więc wtedy mi się podoba:multi:

Posted

[quote name='Selket']Żonkilka zna się na wszystkim! I na srebrze też:loveu::loveu::loveu: I mi zrobi zakupki wrazie, co..... Prawda..... :oops:
Ja nie lubiam tandety i plastiku..jakoś do mnie nie pasuje:shake: Ale na innych łądie wygląda więc wtedy mi się podoba:multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pewnie prawda skoro jej tak słodzisz :loveu:

to zależy też jeszcze jaki plastik i jaka tandeta ;)
bo mi też nie wszystko się podoba ale np. jedne z moich ulubionych kolczyków to rażąco jaskrawe żółte koła :evil_lol::evil_lol:

a ogólnie to po za kolczykami już nic nie noszę...
kiedyś miałam manie na koralikowe bransoletki ale przeszło mi :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pewnie prawda skoro jej tak słodzisz :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Pewnie, że prawda... A po co ja się tak przymilam:p
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to zależy też jeszcze jaki plastik i jaka tandeta ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo mi też nie wszystko się podoba ale np. jedne z moich ulubionych kolczyków to rażąco jaskrawe żółte koła :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
Hmm...bo jesteś Żonkilek więć jaki inne byś miała nosić???

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a ogólnie to po za kolczykami już nic nie noszę...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kiedyś miałam manie na koralikowe bransoletki ale przeszło mi :)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ja noszę kolczyki i łańcuszek...A i czasem pierścionki srebne plus jeden złoty:loveu:

Posted

[quote name='łapeczek']oooo ty zloty ;] zloty sobie pierscionek nosisz ;p hehe[/quote]
Tak...jeden jedyny...Dostałam póltora roku temu:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='łapeczek']heheh to fajnie ....
moja mamuska ma mnustwo bizuteri az sie jej pojemniczki na *******ki uginaja ;p[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale przeklinasz :crazyeye::crazyeye:

mi się złoto nie podoba jako takie, samo w sobie :)
oczywiście inna bajka jeśli jest to pierścionek jakiś taki :loveu::loveu:

ale np. jak niektóre babki się obwieszą całe od góry do dołu złotem to bleeeee :roll::roll:
i kolczyki złote mi się nie podobają...to to co nigdy nie zawita u mnie :)
na 18 urodziny dostałam kolczyki złote które oddałam siostrze jak tylko babcia wyszła z domu :) haha
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale przeklinasz :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
No nie? Jakaś taka niewychowana jest:eviltong::eviltong::eviltong:

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mi się złoto nie podoba jako takie, samo w sobie :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]oczywiście inna bajka jeśli jest to pierścionek jakiś taki :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
No bo to jest jakiś taki:loveu::loveu:
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale np. jak niektóre babki się obwieszą całe od góry do dołu złotem to bleeeee :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i kolczyki złote mi się nie podobają...to to co nigdy nie zawita u mnie :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]na 18 urodziny dostałam kolczyki złote które oddałam siostrze jak tylko babcia wyszła z domu :) haha[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A tak poza tym też nie przepadam za złotem. Jeśli już to takie delikatne lubię. A nie takie chamskie:roll: a tak w ogóle wolę srebro:loveu:

Posted

[quote name='Selket']A tak poza tym też nie przepadam za złotem. Jeśli już to takie delikatne lubię. A nie takie chamskie:roll: a tak w ogóle wolę srebro:loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wybierając między złotem i srebrem też zdecydowanie srebro :)

mi się podobają pierścionki z białego złota z niewielkimi wstawkami zwykłego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja uwielbiam srebro i zloto :loveu:
nosze zloty cienki lancuszek z krzyzykiem i cienka branzoletke na codzien a od swietnie jakies pierscionki ogolnie to nie lubie jak jest za duzo bizuteri na kims :razz:

a tak wogole to duzo zescie nagadaly
ale nadrobilam :eviltong:

Posted

[quote name='gops']ja uwielbiam srebro i zloto :loveu:
nosze zloty cienki lancuszek z krzyzykiem i cienka branzoletke na codzien a od swietnie jakies pierscionki ogolnie to nie lubie jak jest za duzo bizuteri na kims :razz:

a tak wogole to duzo zescie nagadaly
ale nadrobilam :eviltong:[/quote]
My tu wcale nie nagadałyśmy:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bo one to takie wstrętne gaduły :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no też tak sądzę:roll: Takie niewychowane na dodatek. Kto widział tyle gadać?:angryy::diabloti:
[quote name='Tengusia']doberek :hand:[/quote]
Cześć:multi::multi:

Ha Kreesik będzie o 23:20 w Puławach:multi::multi::multi::multi: