jonQuilla Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :mad:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:mad: niech no już da znać[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :-o:roll: pierwsza :multi: Żonkilcie prześcignęłam :eviltong: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong:druga :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hejka :) ja Cie odwiedzam a Ty co ?! :eviltong: :calus: trzecia :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czwarta :multi: Iv gratuluję zaszczytnego pierwszego miejsca :) :evil_lol::evil_lol: a dzisiaj to i tak będę pewnie ja... chociaż hmm po chwili zastanowienia zaczynam w to wątpić :roll::roll: cześć Selkecik :loveu::multi: i jak i jak? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']MIŻ - Młodszy Instruktor Żeglarstwa. To będzie 2 stopień w 4 stopniowej skali uprawnień żeglarskich. Będzi szkolił innych na na 1 stopnień i będzie mógłbyć KWŻ na obozach turystycznych i instruktorem na wędrownych. :loveu::loveu::loveu: I właśnie musi najpierw zaliczyć kurs, potem egzamin z umiejętności żeglarskich, a potem teorię żeglowania (TŻ). Z tego o się orientuję ma zaliczonych kurs, od 15 mają praktykę, a o 18 TŻ.....[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mam nadzieję ze on bardziej zorientowany w tych sprawach niz ty:diabloti:;) Witaj Selketko:loveu: Albo przyslij go do mnie na kurs:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]czwarta :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Iv gratuluję zaszczytnego pierwszego miejsca :) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a dzisiaj to i tak będę pewnie ja...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]chociaż hmm po chwili zastanowienia zaczynam w to wątpić :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć Selkecik :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak i jak?[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dziękuję :oops: raz mnie się udało :roll:, bo chyba przysnęłaś leciutko :eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Iv_']Dziękuję :oops: raz mnie się udało :roll:, bo chyba przysnęłaś leciutko :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]leciutko wczoraj zagrałam się z kolegą w snookera on-line :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]no so ....no [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie no nic...tylka taka prośba na forum:oops: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] niech no już da znać[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No dał....................:roll: [quote name='Iv_'] pierwsza :multi: Żonkilcie prześcignęłam [/quote] Eee...przypadek;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:eviltong:druga :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No..........:eviltong: [quote name='gops']hejka ja Cie odwiedzam a Ty co ?! :eviltong: :calus: trzecia :diabloti:[/quote] A ja spię:oops: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]czwarta :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Iv gratuluję zaszczytnego pierwszego miejsca :) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a dzisiaj to i tak będę pewnie ja...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]chociaż hmm po chwili zastanowienia zaczynam w to wątpić :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć Selkecik :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jak i jak?[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć:loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mam nadzieję ze on bardziej zorientowany w tych sprawach niz ty:diabloti:;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Selketko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Albo przyslij go do mnie na kurs:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Hmmm..... tzn?:roll: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]leciutko wczoraj zagrałam się z kolegą w snookera on-line :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No pięknie..... Zamiast mi się meldować równiutko o północy:mad: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Hej Gonzikowa! Dzieki za odiwedzinki u nas! Wycałuj Gonzika ode mnie i od mojego stadka!:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]albo coś ze mną nie tak (co jest bardzo prawdopodobne), albo ja nadal nie wiem co i jak z TZ'tem... pisz, pisz kochaniutka :eviltong::eviltong: wstyd mi za to że nie zameldowałam się dokładnie o 00:00 :roll::roll: dzisiaj może będzie mi dane się pojawić tu jako pierwsza :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket'] Hmmm..... tzn?:roll: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmm kurs tzn szkolenie:diabloti: Muuuaaaa!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Rybka_39']Hej Gonzikowa! Dzieki za odiwedzinki u nas! Wycałuj Gonzika ode mnie i od mojego stadka!:loveu:[/quote] Cześć :loveu::loveu::loveu: oj Niunio chory to się przyda buziak ;) Dziękuję:loveu: [quote name='łapeczek']heyo dzis wam mowie ;][/quote] Cześć:multi::multi: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]albo coś ze mną nie tak (co jest bardzo prawdopodobne), albo ja nadal nie wiem co i jak z TZ'tem...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]pisz, pisz kochaniutka :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Ne powem........ No dobra na uszko.... zdał...:multi::multi: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wstyd mi za to że nie zameldowałam się dokładnie o 00:00 :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzisiaj może będzie mi dane się pojawić tu jako pierwsza :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Postaraj się dzisiaj Kochana:loveu::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmm kurs tzn szkolenie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muuuaaaa!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Różnie to jest zapisane. W każdym bądź razie pod patronatem PZŻ. Bużka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']co tam u was? co robi Gonzik ?[/quote] Właśnie wróciliśmy z miasta z Niuniem ;) A poza tym teraz leży obrażony pod biurkiem, bo dostał zastrzyk :roll: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=Olive][B]:multi::multi: zdał :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to miała być tajemnica? :oops::oops: postaram się ale nie obiecuje... bo możliwe ze wieczorkiem ze znajomymi wyskakujemy na piwo :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][CENTER][FONT=Georgia][SIZE=7][COLOR=olive][B]:multi::multi: zdał :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to miała być tajemnica? :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]postaram się ale nie obiecuje...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo możliwe ze wieczorkiem ze znajomymi wyskakujemy na piwo :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Kofam Cięęęęęęęęęęęęęę Kobietooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu: Zdało tylko 8 osób z 20:roll: ooo.....a Ty masz jarmark dominikański:multi::multi::multi: so nie???:oops::oops: [quote name='łapeczek']hehehe widze ze wizyta u weta byla;][/quote] No.......................................... jak ma się sierotę a nie psa:roll: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Kofam Cięęęęęęęęęęęęęę Kobietooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu: Zdało tylko 8 osób z 20:roll: ooo.....a Ty masz jarmark dominikański:multi::multi::multi: so nie???:oops::oops: [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] jakie wyznanie... ja Ciebie też :) ale Ty to wiesz :loveu::loveu::loveu::loveu: to mniej niż połowa wg. moich obliczeń :crazyeye::crazyeye: mam jarmark ale ostatni raz byłam tam z 2/3 lata temu :evil_lol: jeżdżę ewentualnie na rozpoczęcia albo zakończenia... bo są ładne fajerwerki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']dlaczego sierote ?[/quote] Bo taki ciamajdowaty jest:diabloti: [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jakie wyznanie...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja Ciebie też :) ale Ty to wiesz :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Wiem?? nie wiem...powiedz mi to:diabloti: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to mniej niż połowa wg. moich obliczeń :crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] No....Bo najpierw odrzucili część z kursu, z 5-6 osób. A potem obalili na wodzie:diabloti: A najlepsze jest to, że egzaminator prawie wcale nie wsiada na łódkę:diabloti: No i naszego orla Jarka, który był najlpeszy na kursie oblał z zrobienie "człowieka" metodą półwiatrową...Podobno to wielkie błąd.:roll: Kretyn egzaminator.....:roll: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam jarmark ale ostatni raz byłam tam z 2/3 lata temu :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jeżdżę ewentualnie na rozpoczęcia albo zakończenia...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo są ładne fajerwerki :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A ja się właśnie bym chciała wybrać:placz: Jeszcze nigdy tam nie byłam:placz: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Selket'] No....Bo najpierw odrzucili część z kursu, z 5-6 osób. A potem obalili na wodzie:diabloti: A najlepsze jest to, że egzaminator prawie wcale nie wsiada na łódkę:diabloti: No i naszego orla Jarka, który był najlpeszy na kursie oblał z zrobienie "człowieka" metodą półwiatrową...Podobno to wielkie błąd.:roll: Kretyn egzaminator.....:roll: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a ja myślałam że ludzie nie są wiatropylni i nie da się zrobić człowieka metodą wiatrową ani tym bardziej półwiatrową... spójrz, człowiek uczy się całe życie ... :eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] A ja się właśnie bym chciała wybrać:placz: Jeszcze nigdy tam nie byłam:placz:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmmm....to szybciochem przyjeżdżaj :multi: Jarmark jeszcze troche potrwa... ale ostrzegam że w zasadzie po za jakimiś pamiątkami, jedzeniem, starociami i ciuchami to nic nie ma... no może jeszcze mega tłok się znajdzie bez problemu :eviltong: Koffam Cię mocno kochany Selkeciku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 w Gdansku jest jarmark ... ja kiedys bylam i mega mi sie podobalo ;] Quote
Recommended Posts