Selket Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:znalazłaś arbatki :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No........:diabloti: Iv zapomniała, że miały być przysłane więc wyjęła tylko ściereczki. Więć szukałam dzisiaj i som obie:multi: Quote
jonQuilla Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak tak... dobrze widzisz to ja :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tak tak...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobrze widzisz to ja :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :crazyeye: znowu pierwsza tu wpadasz :roll: ale to dobrze, że wszystko wraca do swojego rytmu :razz: poczekaj zaczaje się i ja będę też kiedyś.........:diabloti: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ellołłłłłłłłłłłłłłłłłłł.........................:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tak tak...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobrze widzisz to ja :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć Kfiatowa:loveu: [quote name='Iv_']:crazyeye: znowu pierwsza tu wpadasz :roll: ale to dobrze, że wszystko wraca do swojego rytmu :razz: poczekaj zaczaje się i ja będę też kiedyś.........:diabloti:[/quote] Hmm.........Próbuj, próbuj :eviltong: Może Ci uda prześcignąć Żonkilastą:eviltong: Cześć:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ellołłłłłłłłłłłłłłłłłłł.........................:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spróbuj szczęścia w byciu pierwszym :eviltong::eviltong: i tak ta konkurencja jest zdominowana przeze mnie :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]spróbuj szczęścia w byciu pierwszym :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i tak ta konkurencja jest zdominowana przeze mnie :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jaka skromniutka:diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Selket']Jaka skromniutka:diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no co... :oops::oops::oops: a tak nie jest? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no co... :oops::oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a tak nie jest? :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie no skądże:diabloti: oczywiście, że tak jest:diabloti: Quote
Selket Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Tengusia']dzien doberek :hand:[/quote] Dobry wieczorek :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :mad:[COLOR=Red][B][FONT=Arial]nic nie piszesz jak się pływało :roll:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Selket Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja']:mad:[COLOR=red][B][FONT=Arial]nic nie piszesz jak się pływało :roll:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Oj, bo myślałam, że nikogo to interesuje:diabloti: A poza tym ze mnie kiepska pisarka:diabloti: Pływało się całkiem, całkiem. Wszyscy byli mili i sympatyczni, poza jedną osobą. Dziewczyną naszego kapitana. Okropny babsztyl. Nie dość, że ze 30 kg wagi i z 1,5 metra wzrostu to wredne i kręcące wszystkim:mad: No i takie mimotyczne, że mnie szlag trafiał. Resztę też:cool3: łódeczka też niczego sobie, tylko jakoś tępawa na ster i wolno jarząca, ale jak szybciutka. Przedostatniego dnia oblecieliśmy całe Śniardwy wte i nazad, i jeszcze ponad pół Bełdan. I zostawiliśmy obóz TZ ze 2 godziny do tyłu za nami:eviltong: Reszta ludków bardzo sympatyczna i pozytwnie nastawiona do świata. Z TZem się spotkaliśmy drugiego dnia więc od razu świat był piękniejszy:oops: I tak sobie pływaliśmy i spędzaliśmy wspólnie wieczory przy ognisku z obozem żeglarskim. Byłam producentem masełka z czosnkiem:eviltong: A obóz TZ i jego znajomi z kadry też byli fajni ;) WIęc ogólnie mam baaaardzo dobre wspomnienia z tego wypadu ;) Potem się przeniosłam do obozu K na ostatni dzień i noc z nimi pływałam. A potem wylądowałam tajniacko na kursie MIZu, nocująca po cichu w domku PTTK z kursantami i TZem ;) Ludkowie z MIZa też bardzo fajni. Zwłaszcza, że był tam Jarek nasz kapitan, Asia z kadry od K, Magda jego koleżanka z poprzedniego obozu. I tak sobie siedziałam tam w ośrodku czytając na potęgę wszystko, spacerując i podziwiając jeziorko i wszystko w okół. Aż trzebabyło wrócić papiery na uczlenię składać:placz: I kuniec wakacji:placz::placz: A jak się przesiadłąm na łódeczkę TZ to pierwsze co zrobił po postawieniu żagli to mi przywalił z całym impetem pięścią w mostek. Myślałam, że umrę:placz: Bo się żagiel przestawił i chciał ratować moje kolanko przed zmiażdżeniem przez talię grota, to mi mosteczek i obojczyk poprawił. Już mieliśmy wracać i do szpitala na RTG, ale na szczęscie nie było takiej potrzeby. Oczywiście jak zwykle na Mazurach musi mi się coś stać:angryy: Quote
Dobcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cześć:loveu: Widzę, że nie obeszło się bez przygód, ale teraz jest co wspominać:cool3: I wcale a wcale nie jesteś złą pisarką;) Mniam... masełko z czosnkiem:lol: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm... papiery składać wróciłaś? :mad::mad: a do Nas to nie? :angryy::angryy: nie pogrążaj się bo przypomne sobie co chciałam z Tobą zrobić jak tak długo nie wracałaś :diabloti::diabloti::diabloti: a widzę że milutko Ci się żeglowało :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nawet nie wiedziałam że wybyłaś gdzieś na żagle:roll::oops:... ale już nadrobiłam opowieści :p:p heja :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Dobcia']Cześć:loveu: Widzę, że nie obeszło się bez przygód, ale teraz jest co wspominać:cool3: I wcale a wcale nie jesteś złą pisarką;) Mniam... masełko z czosnkiem:lol:[/quote] Hej:loveu: To może rozwinę swój talent pisarski:eviltong: Oj wspominać mam co ;) Np to jak na pierwszym postoju z gracją sarenki zeskoczyłam z pnia drzewa, po którym się wychodzi na ląd... Szkoda, że nie zauważyłam tej dziury w ziemi po udo:roll: Ale cóż skok był eleganckio gorzej z lądowaniem:evil_lol: Masełko pyszne, zwłaszcza na grzankach z ogniska, mniam:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]papiery składać wróciłaś? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a do Nas to nie? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie pogrążaj się bo przypomne sobie co chciałam z Tobą zrobić jak tak długo nie wracałaś :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a widzę że milutko Ci się żeglowało :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć Złośnico:multi::multi: No do Was też wracałam:multi: A papiery to tak tylko przypadkiem chciałam sobie złożyć. :evil_lol: Ja kcem tam wrócić:placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nawet nie wiedziałam że wybyłaś gdzieś na żagle:roll::oops:... ale już nadrobiłam opowieści :p:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]heja :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ojć, no przeca mówiłam, że jadem na żagle....Widzisz za rzadko tutaj bywasz i masz braki w wiedzy:eviltong: Cześć:multi: Ale mnie dziś główka boli :( To od tego cudnego zapachu po zerwaniu parkietu:angryy: A poza tym pogoda dooopiasta, bo wieje i pochmurno. Bu:angryy: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa a ja myślałam że dostałaś w Mostek Kapitański ;) fajnie Ci że było fajnie :p mam nadzieje że fotorelacja będzie :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hejka :) nadrobilismy :eviltong: przeczytalismy :cool3: i fotki widzielismy :loveu: Quote
Selket Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaaa a ja myślałam że dostałaś w Mostek Kapitański ;)[/B][/COLOR][/FONT] No prawie:eviltong: Ajć tam, wcześniej dostałam łapą Tomka w łeb przy odpalaniu silnik to mnie posadziło na pół godziny, a na drugi dzień mnie popieścił pięścią po tchawicy, aż mi świeczki w oczach stanęł:roll: [B][FONT=Arial][COLOR=red]fajnie Ci że było fajnie :p[/COLOR][/FONT][/B] Jak już pozbierałam po wypadkach to całkiem nieźle. No i jak tą poczwara się nie odzywała i spała to już było bossskkkoo:evil_lol::evil_lol: [B][FONT=Arial][COLOR=red]mam nadzieje że fotorelacja będzie :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie będzie:placz: Nie wzięłam aparatku, i nie było fotasków:placz: Musicie sobie wyobrazić wszystko:diabloti: Quote
Selket Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='gops']hejka :) nadrobilismy :eviltong: przeczytalismy :cool3: i fotki widzielismy :loveu:[/quote] Cześć:multi: No to jesteście super zdonymi goścmi:eviltong: Quote
gops Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a watpilas? :diabloti: (co do mych zdolnosci :razz:) Quote
Selket Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='gops']a watpilas? :diabloti: (co do mych zdolnosci :razz:)[/quote] Ja??????? Nigdy w życiu. Byłam ich bardziej pewna niż Ty sama:eviltong: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Selket']Nie będzie:placz: Nie wzięłam aparatku, i nie było fotasków:placz: Musicie sobie wyobrazić wszystko:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]se nie wyobraże .... wiem tylko jak wygląda woda od spodu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Selket']Ja??????? Nigdy w życiu. Byłam ich bardziej pewna niż Ty sama:eviltong:[/quote] todobsze :) ja Ciebie tez :razz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]se nie wyobraże .... wiem tylko jak wygląda woda od spodu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a ja niewiem :roll: powiedz :cool3: Quote
Recommended Posts