Iv_ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Cześć :loveu: Wszyscy wyspani :cool1: widzę i buszują po dogo :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]witam :multi::multi::multi: dziś środa :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zgadza się... dziś środa i dziś mam nadzieję ujrzeć tu Selkacika bo inaczej będę musiała usychać z tęsknoty nadal :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=red][FONT=Arial][B]witam :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Arial][COLOR=red]dziś środa :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zgadza się...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dziś środa i dziś mam nadzieję ujrzeć tu Selkacika bo inaczej będę musiała usychać z tęsknoty nadal :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Chodź utulkam :calus: :niewiem: miała wrócić dziś :mad:, a wczoraj przez telefon coś kręciła i kręciła, że może w środę, a może w czwartek :mad:, a dzisiaj profilaktycznie w ogóle milczy :roll: Chyba będę musiała wpłynąć na nią autorytetem władzy:evil_lol: Trzeba dalej usychać i cierpliwe czekać :roll: ale jak wróci jak złapie za ten warkoczyk :mad:to dopiero zobaczy........:eviltong: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Iv_'] Chodź utulkam :calus: :niewiem: miała wrócić dziś :mad:, a wczoraj przez telefon coś kręciła i kręciła, że może w środę, a może w czwartek :mad:, a dzisiaj profilaktycznie w ogóle milczy :roll: Chyba będę musiała wpłynąć na nią autorytetem władzy:evil_lol: Trzeba dalej usychać i cierpliwe czekać :roll: ale jak wróci jak złapie za ten warkoczyk :mad:to dopiero zobaczy........:eviltong: :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:calus: ahhhh.... tak, tak złap i wyatarmoś za mnie też :angryy: co ona sobie myśli... że wyjechała na wakacje to jej wszystko wolno? w błędzie jest cholera jedna!!! :mad::mad::mad: niech no tylko wróci to i ja się jakoś z nią rozprawie... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nie wiem co sobie myśli :angryy:, ale niech dostanę ją w swoje rączki :mad:, wymasuję plecki uchuuu :evil_lol: I Ty Żonkilkowa też daj jej reprymendę jak w końcu wróci ;);) :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ona się boi wrócić...wie co ją czeka po powrocie :angryy::angryy::mad: dostanie takie manto że na zawsze zapamięta kiedy do domu się wraca! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]a tej nadal nie ma czy mi się wydaje :mad::mad::mad:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [B][I]Wróciła :loveu:[/I][/B] Quote
Iv_ Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wykapała się i poszła spać ;) Jutro tu przyjdzie :diabloti: tzn, już dziś :p Quote
jonQuilla Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ma farta że wróciła.... ale i tak kara będzie :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Iv_']Wykapała się i poszła spać ;) Jutro tu przyjdzie :diabloti: tzn, już dziś :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :obrazic: już jest dużo dziś :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :roll: wstała raniutko i pojechała do Lublina, jakieś papierzyska uzupełnić na uczelni :roll: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo zgrozo... :roll: ale ona Nas nie lubi :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] mogłaby chociaż pozory zachować :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ooo zgrozo... :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ona Nas nie lubi :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mogłaby chociaż pozory zachować :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Chodź utulkam :calus: :crazyeye:jak to nie lubi :roll:, toż to ona ciągle przez telefon o WAS pytała :eviltong: Quote
Rahl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Selkecik wrócił :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ale jeszcze się nie ujawnił :-( Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Iv_']Chodź utulkam :calus: :crazyeye:jak to nie lubi :roll:, toż to ona ciągle przez telefon o WAS pytała :eviltong:[/quote] :calus: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie broń jej! :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='jonQuilla']:calus: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie broń jej! :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Oj marudna Żonkilciu jesteś :eviltong: Muszem bronić toż to ona moja :evil_lol: ale manto i tak jej sprawię jak wróci :mad:, wczoraj za poźno w nocy wróciła, żebym tłukła :evil_lol: A tak w ogóle to po nocy chciała tu wejść, ale dogo nie działało nam wtedy :roll:, dopiero mnie wpuściło poźno tu żeby napisać, a ona już wtedy spała :p To tyle w ramach tej obrony :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Selkecik wrócił :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ale jeszcze się nie ujawnił :-([/quote] Ujawni się, ujawni :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem o co chodzi ale jak mordobicie to wchodze w to:diabloti: bereczek dziewuszki :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red]Wróciłam:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Ale się za Wami stęskniłam Potworki Moje Kofane:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 heyooo my tez juz WROCILISMY i witamy sie ............................ Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Green][B]już mi przeszła złość... super że już wróciłam ... :loveu::loveu::loveu: teraz mogę się podlać bo uschłam :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts