Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Tengusia napisał(a):zaraz biore syna, psiury, aparat i mykam na spacerek do parku :painting: Miłego pacerku:loveu::loveu::loveu: A ja chciałam dziś na grzyby, ale Ksyś wziął się za lepienie autka i nie mam czym pojechać:-( A takie fajne grzybeczki są, bo wczoraj byliśmy:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Tengusia napisał(a):zaraz biore syna, psiury, aparat i mykam na spacerek do parku :painting: :-o ale masz śliczny banerek :loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :hmmmm: znam skądś takie zwierzęta, tylko nie pamiętam skąd :cool3: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: znam skądś takie zwierzęta, tylko nie pamiętam skąd :cool3: Hmmm..........ciekawe:hmmmm::hmmmm: Ja też nie wiem skąd je możesz znać ;) Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Selket napisał(a):Hmmm..........ciekawe:hmmmm::hmmmm: Ja też nie wiem skąd je możesz znać ;) :mdleje: pamięć już nie ta co kiedyś :shake: może później sobie przypomnę :hmmmm: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: pamięć już nie ta co kiedyś :shake: może później sobie przypomnę :hmmmm: O biedactwo :glaszcze: Przynieść Ci to tricolorkowe maleństwo w celu przypomnienia ;) Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Selket napisał(a):O biedactwo :glaszcze: Przynieść Ci to tricolorkowe maleństwo w celu przypomnienia ;) :roll: oooo nie dzięki :p, wystarczy mi to dzisiejsze piaskowe "maleństwo" co ciągle mi się dzisiaj ładuje na kolana :evil_lol: i nie mogę się ruszyć :roll: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: oooo nie dzięki :p, wystarczy mi to dzisiejsze piaskowe "maleństwo" co ciągle mi się dzisiaj ładuje na kolana :evil_lol: i nie mogę się ruszyć :roll: Mhm......... No bo Niunio chce się do Ciebie popsytulać:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Selket napisał(a):Mhm......... No bo Niunio chce się do Ciebie popsytulać:loveu: taaaa poprzytulać :roll: taki wielki pies na kolanach :mad: rozpieszczony ten Niuniuś jak diabli :roll: :eviltong: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):taaaa poprzytulać :roll: taki wielki pies na kolanach :mad: rozpieszczony ten Niuniuś jak diabli :roll: :eviltong: No cóż, ktoś musi być rozpieszczony padło na Nunusia:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Selket napisał(a):No cóż, ktoś musi być rozpieszczony padło na Nunusia:loveu: :roll: no dobra ale dlaczego padło na......moje kolana :p :eviltong: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no dobra ale dlaczego padło na......moje kolana :p :eviltong: :niewiem: może mają w sobie to coś:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Selket napisał(a)::niewiem: może mają w sobie to coś:loveu: taaaaaa bolące kolana chyba :roll: Niech na Twoje się ładuje :eviltong: :cool3: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):taaaaaa bolące kolana chyba :roll: Niech na Twoje się ładuje :eviltong: :cool3: Na moje nie chce :( Quote
Tengusia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::-o ale masz śliczny banerek :loveu: a dziekuje :Rose: tylko jakos te co robie dla innych bardziej mi sie podobaja :hmmmm: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Tengusia napisał(a):a dziekuje :Rose: tylko jakos te co robie dla innych bardziej mi sie podobaja :hmmmm: Jest śliczny :loveu: :crazyeye: sama robisz banerki :-o, no no :razz: zazdroszczę, bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia i chyba będę zawsze skazana na bycie bez banerkową :roll: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Alicja']wróciłam i mam lenia :p Ala :hmmmm: ten leń to taki leniwy normalny, czy braknie może iskierki do tego żeby......chciało się tak w ogóle? ;) Quote
jonQuilla Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 w końcu doczekałam sie prosiaczkowych prosiaczków :loveu::loveu: co za ślicznotka i jakie oczko duże :cool3: http://images43.fotosik.pl/14/b3b990b293b47ac6.jpg Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='jonQuilla']w końcu doczekałam sie prosiaczkowych prosiaczków :loveu::loveu: co za ślicznotka i jakie oczko duże :cool3: http://images43.fotosik.pl/14/b3b990b293b47ac6.jpg I jak Ci się podobają?:loveu: Jeszcze będą ich zdjęcia, bo wydaje mi się, że są na kompiku:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']I jak Ci się podobają?:loveu: Jeszcze będą ich zdjęcia, bo wydaje mi się, że są na kompiku:loveu: bardzo mi się podobają :loveu: dawaj jak najwięcej :) Quote
Pestka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ślicznyy.. Zapraszamy do nas na nowe zdjęcia 8) Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='jonQuilla']bardzo mi się podobają :loveu: dawaj jak najwięcej :) A moze kcesz takie cuda?:loveu: Są dwa chłopaczki do oddania:loveu: i nie tylko:loveu: Hmm......poszukam, ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam radę:oops: [quote name='Kinguska']Ślicznyy.. Zapraszamy do nas na nowe zdjęcia 8) Dziękuję:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Selket']A moze kcesz takie cuda?:loveu: Są dwa chłopaczki do oddania:loveu: i nie tylko:loveu: Hmm......poszukam, ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam radę:oops: nie kuś wstrętna babo :mad::mad: :eviltong: witam :loveu::calus: Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='jonQuilla']nie kuś wstrętna babo :mad::mad: :eviltong: witam :loveu::calus: Ja:oops::oops: No bo prosiaczki są takie kochane:loveu: Cześć:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts