Alicja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Bowskie focisze :multi::multi::multi: http://images26.fotosik.pl/271/45f4f5d37d706fc4.jpg witaneczko :multi::loveu: Quote
Selket Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Alicja napisał(a):Bowskie focisze :multi::multi::multi: http://images26.fotosik.pl/271/45f4f5d37d706fc4.jpg witaneczko :multi::loveu: A dziękuję:oops::oops: Cześć:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 świetny fotasek http://images29.fotosik.pl/271/634e90503e280a8f.jpg hej selkeciku :) Quote
jonQuilla Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 witam się cieplutko jako pierwsza :multi::loveu: widziałam Gonzika rozlatanego w wodzie :cool3::cool3: gdyby nosił podkoszulki to pewnie wygrałby w konkursie MISTER MOKREGO ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jonQuilla napisał(a):witam się cieplutko jako pierwsza :multi::loveu: Nooo...czekałam aż się zjawisz :cool3: żeby nie być pierwsza :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pierwsza! Witam się z kawusią...:lol: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 gordonowa napisał(a):świetny fotasek http://images29.fotosik.pl/271/634e90503e280a8f.jpg hej selkeciku :) Cześć Asiu ;) Dziękuję:oops: jonQuilla napisał(a):witam się cieplutko jako pierwsza :multi::loveu: Żonkilasta:loveu: widziałam Gonzika rozlatanego w wodzie :cool3::cool3: gdyby nosił podkoszulki to pewnie wygrałby w konkursie MISTER MOKREGO ;) :evil_lol::evil_lol: Co do tego nie mam wątpliowści :grins: :grins: Ziutka napisał(a):Nooo...czekałam aż się zjawisz :cool3: żeby nie być pierwsza :eviltong: O patrzaj jakaś Ty dobra:eviltong: Jagoda* napisał(a):Pierwsza! Witam się z kawusią...:lol: Cześć Jagódko:multi: Kawusi nie lubiam, ale ciastko chętnie zjem:diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a): O patrzaj jakaś Ty dobra:eviltong: :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Ziutka napisał(a)::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: A jaka dumna:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ona mi tak ustępuje tego pierwszeństwa że zaczynam podejrzewać że ma do mnie jakiś ukryty interes :evil_lol::evil_lol: :cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Prosze bardzo, mocna herbata... ..i kawałek torciku... :lol: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jonQuilla napisał(a):ona mi tak ustępuje tego pierwszeństwa że zaczynam podejrzewać że ma do mnie jakiś ukryty interes :evil_lol::evil_lol: :cool3: Wiesz....może faktycznie masz rację:cool1: COś tu podejrzane jest:cool1: Jagoda* napisał(a):Prosze bardzo, mocna herbata... ..i kawałek torciku... :lol: Jakie pyszności:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzięki Jagódko:loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a):A jaka dumna:eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: jonQuilla napisał(a):ona mi tak ustępuje tego pierwszeństwa że zaczynam podejrzewać że ma do mnie jakiś ukryty interes :evil_lol::evil_lol: :cool3: Eee tam, już od razu interes :biggrina: ja najzwyczajniej w świecie jestem po prostu taka dobra :baddevil: :loveu: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Ziutka napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: Eee tam, już od razu interes :biggrina: ja najzwyczajniej w świecie jestem po prostu taka dobra :baddevil: :loveu: Coraz bardziej to podejrzane:shake: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 teraz to ja zaczełam bać się o własne życie :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jonQuilla napisał(a):teraz to ja zaczełam bać się o własne życie :evil_lol::evil_lol: No goopia Ty :evil_lol: :evilbat: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jonQuilla napisał(a):teraz to ja zaczełam bać się o własne życie :evil_lol::evil_lol: Hmm.......................... Ty się o co innego bój:diabloti: Ziutka napisał(a):No goopia Ty :evil_lol: :evilbat: Ale ten uśmiech to taki diabelski masz....:diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):witajcie Gonzoloty:multi::diabloti: Ach Witam Cię Dilerowa w mych skromnych, niewinnych, dziewiczych progach:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a):Ach Witam Cię Dilerowa w mych skromnych, niewinnych, dziewiczych progach:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a tos mnie rozbawila:evil_lol: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):a tos mnie rozbawila:evil_lol: Cieszkam:multi::multi::multi: Ale to szczera prawda :grins: :grins: :grins: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a):Cieszkam:multi::multi::multi: Ale to szczera prawda :grins: :grins: :grins: tjaaaaa.......:roll: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):tjaaaaa.......:roll: oooo.....oczęta Ci się zepsuły:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts