Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahha a musze wam powiedziec ze bylam u kolegi i on mnie czestuje herbata a ja mu mowie ze dziwna troche w smaku..a on mi pokazuje opakowanie ..pierwszy raz widzialam taka herbate z dodatkiem marichuany :evil_lol: ponad 20 % miala w sobie marychy :razz: a mowil ze kupil w warszawie w jakims sklepie :diabloti: normalnie musze sobie kupic ja , tzn nic po niej niejest chyba ze sie wypije cale opakowanie naraz :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']hahha a musze wam powiedziec ze bylam u kolegi i on mnie czestuje herbata a ja mu mowie ze dziwna troche w smaku..a on mi pokazuje opakowanie ..pierwszy raz widzialam taka herbate z dodatkiem marichuany :evil_lol: ponad 20 % miala w sobie marychy :razz: a mowil ze kupil w warszawie w jakims sklepie :diabloti: normalnie musze sobie kupic ja , tzn nic po niej niejest chyba ze sie wypije cale opakowanie naraz :evil_lol:[/quote]
He, he, he :evil_lol:

Posted

[I][COLOR=RoyalBlue]Szampana się w sylwka pije :eviltong:

Macie za to Kubusie - po równo - 3 dla każdej xD
[img]http://img292.imageshack.us/img292/1999/kubuwj6.jpg[/img][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Pimpek']Jaaaaaaaaaaaa :multi:
gops, ty weź tego białego (:cool3:) i 2 pomarańczowe a ja wezmę 3 pomarańczowe, ok? xD[/QUOTE]
[I][COLOR=RoyalBlue][B]Paula[/B], ten biały jest dobry! Też myślałam że to świństwo a jednak :cool3:[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='gops']bialy najlepszy :loveu: to jak juz taki naplyw gotowki mama ma to jeszcze po snikersie :evil_lol:[/QUOTE]
[img]http://img91.imageshack.us/img91/9829/twixfh7.jpg[/img]

Posted

[quote name='gops']kurcze ale nas rozpieszczasz :evil_lol: :diabloti: to teraz napewno przytyje :roll:[/QUOTE]
[I][COLOR=RoyalBlue]No to jutro jedziemy na basen :evil_lol:[/COLOR][/I]