Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pytam się co dzieci Martyny chcą na obiad :D ???? Tylko się naradźcie bo nie będę gotować trzech dań na raz ;) Drugie danie później :) Quote
MartynaP Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no rodzeństwo to co jemy? teraz to juz kolacja ale co tam :lol: moze jakies pyszne kanapeczki? Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 To porobiłam kanapki :) [IMG]http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/przekaski/zapiekane-kanapki-ze-szpinakiem.jpg[/IMG] To teraz jeść i słodko spać bo na ósmą do szkoły ;) Quote
Rahl Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 a nei ma za co ;) Mamusia wasza za niedługo wraca :) Quote
MartynaP Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']a nei ma za co ;) Mamusia wasza za niedługo wraca :)[/quote] ja chce do mamy :placz: mama mi przeczyta bajke na dobranoc i pocaluje mnie w czółko:placz: a co dzis na obiad??? Quote
Pusiakowa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='MartynaP']ja chce do mamy :placz: mama mi przeczyta bajke na dobranoc i pocaluje mnie w czółko:placz: a co dzis na obiad???[/quote] Jestem juz córeczko :loveu: . Dziekuje ci ciociu ze zaopiekowalas sie moimi koteczkami :loveu: . Quote
Pusiakowa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Coo?:crazyeye: ja mam mieć młodszą matkę?:crazyeye:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]to ty możesz byc moją córą:evil_lol::eviltong:[/COLOR][/B] [/quote] ja tez mam mlodsza mame od siebie :eviltong: Quote
requiem. Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 wrocilam. Bylam naaa .... wakacjach ;d Kto co chce jesc? uzadzam spotkanie rodzinne kto przyjdzie, kto pomoże? Quote
Akadna Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='cocker']uzadzam spotkanie rodzinne kto przyjdzie, kto pomoże?[/quote] [COLOR=royalblue][I]ale w realu czy takie na niby[/I][/COLOR] Quote
Rahl Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Jestem juz córeczko :loveu: . Dziekuje ci ciociu ze zaopiekowalas sie moimi koteczkami :loveu: .[/quote] Ależ nie ma za co ;) Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [B]ja przyszłam prosić o pomoc:placz:[/B] [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269506#post10269506[/URL] Quote
MartynaP Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Jestem juz córeczko :loveu: . [/quote] mamunia mamunia :multi: :calus: poczytaj bajeczke :lol: Quote
Rahl Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='emdziolek'][B]ja przyszłam prosić o pomoc:placz:[/B] [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269506#post10269506[/URL][/quote] zrobiłam to co w mojej mocy...niestety innej pomocy nie jestem w stanie zaoferować :( Cześć rodzinko :) Gdzie sie moja mama podziała :-( Quote
Dinka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Jestem dzieci.. x) Co tam? Ja walcze o oceny.. ;/ Quote
Pusiakowa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='cocker']ahaaaa czyli ja jestem twojaa ... kuzynka ;d[/quote] nie . Jestes jej ciotka matka ;) . Quote
Pusiakowa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='MartynaP']mamunia mamunia :multi: :calus: poczytaj bajeczke :lol:[/quote] :calus:. moge w skrócie ? :lol: Zyl sobie kiedys Szewczyk Dratewka i smok .! Ten smok ciagle wypijal rzeki , i zjadal owce I krol powiedzial -Ten kto zabije smoka dostanie reke mej córki ! i przyszedl Dratewka .. Zrobil sztuczna owce i wsadzil do niej siarke .. Smok ja zjadl i wypil cala wode z rzeki i pekl .. a Szewczyk i Królowa zyli dlugo i szczesliwie! . Jakos tak :lol: . ` Quote
MartynaP Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :buzi: [CENTER] :sleep2::sleep2::sleep2::sleep2: [/CENTER] Quote
Rahl Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='cocker']ahaaaa czyli ja jestem twojaa ... kuzynka ;d[/quote] Jesteś moją ciocią :evil_lol: [quote name='Dinka']Jestem dzieci.. x) Co tam? Ja walcze o oceny.. ;/[/quote] U mnie walka już zakończona, mam średnią 5,2 :multi: Quote
Dinka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A ja mam tak: polski- 4/5 jutro wallcze o 5 matematyka-5 historia-chyba 5 albo 4/5 przyroda 5 i walcze o 6 angielski-6 religia-6 wf-6 informatyka-5 plastyka-5 technika-5 muzyka chyba 6 Technika i muzyka to sa z 5 klasy, ale w 6 chyba tez sie licza.. Quote
Recommended Posts