Akadna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [COLOR=royalblue][I]A ty jaką masz propozycję? ;)[/I][/COLOR] Quote
gops Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='rwpb']Akadna, co robisz wieczorem? Może gdzieś pójdziemy?[/quote] oooo bede miala tate :diabloti: [quote name='rwpb']Młodzież dostała na kino, więc wieczór będzie nasz. Gdzie pójdziemy?[/quote] ale niechce juz rodzenstwa :roll: Quote
requiem. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='DuDziaczek']Do rwpb do domu :roll:[/quote] dud nie wnikaj w szczegóły :evil_lol: Quote
Akadna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [COLOR=royalblue][I]:roflt: gops myślę że starczy[/I][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='rwpb']Młodzież dostała na kino, więc wieczór będzie nasz. Gdzie pójdziemy?[/quote] Ale my nie mamy ochoty isc do kina Prawda .? :diabloti: Quote
gops Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 no ja mam nadzieje chyba ze tatus duzo zarabia i da wiecej kieszonkowego :diabloti: Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 /Hehe... Dobijacie.. Dzieci- To jest sprawa Akadny.. Dajcie spokoj... :mad::mad: Bo nie dostaniecie obiadu Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Dinka']/Hehe... Dobijacie.. Dzieci- To jest sprawa Akadny.. Dajcie spokoj... :mad::mad: Bo nie dostaniecie obiadu[/quote] :eviltong: . Nie glódz nas ... My tylko zartujemy :lol: . Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Albo pójdziecie do kina, albo będzie wielkie sprzątanie w domu. Więc? Quote
Rahl Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Dinka']/Hehe... Dobijacie.. Dzieci- To jest sprawa Akadny.. Dajcie spokoj... :mad::mad: Bo nie dostaniecie obiadu[/quote] Ale ja się nie wtrącałam ... Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ej, P. rwpb Tylko ja moge rozkazywac moim dzieciom:p:eviltong::eviltong: Dzieci idziecie do kina za pieniadze p. rwpb.. x) PAPA Quote
gops Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='rwpb']Albo pójdziecie do kina, albo będzie wielkie sprzątanie w domu. Więc?[/quote] taaaaa tylko posprzataj mi pokoj tato :evil_lol: Quote
Akadna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='gops']no ja mam nadzieje chyba ze tatus duzo zarabia i da wiecej kieszonkowego :diabloti:[/quote] [COLOR=royalblue][I]Ty materialistko! nie tak cię matka wyhowywała:diabloti:[/I][/COLOR] [quote name='rwpb']Albo pójdziecie do kina, albo będzie wielkie sprzątanie w domu. Więc?[/quote] [COLOR=royalblue][I]mądrze gadasz:loveu:[/I][/COLOR] [quote name='Dinka']Ej, P. rwpb Tylko ja moge rozkazywac moim dzieciom:p:eviltong::eviltong: Dzieci idziecie do kina za pieniadze p. rwpb.. x) PAPA[/quote] [COLOR=royalblue][I]Dzie ty mi się tu do mojego ten no pieniądze wyciągasz?!:evil_lol:[/I][/COLOR] Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Na poprzednich stronach dal kase to mowie do dzieci bierzcie.. :evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]...Dzie ty mi się tu do mojego...[/I][/COLOR][/quote] Czyli to już pewne? Quote
Akadna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [COLOR=royalblue][I]Dzieci by się uczieszyły, [B]Rwpb [/B];) i ja z resztą tysh :cool3:[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I][quote]mojego [B]ten[/B] [B]no[/B][/quote][/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]bo nawet nie wiem jak cię nazwać :eviltong:[/I][/COLOR] Quote
DuDziaczek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Janie bylam w kinie tylko ze schroniskowcami na spacerq :diabloti: Quote
requiem. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Dinka']a co ty moje dziecko?:razz::razz:[/quote] Jestes jej babką matka! :evil_lol::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='cocker']Jestes jej babką matka! :evil_lol::diabloti:[/quote] No wlasnie :eviltong: . Babcia nawet niewie jaka ma wnuczke . :evil_lol: Mamusiu mam cos dla Ciebie :oops: . Mam serduszko :oops: . Tylko ono nie bedzie za piekne bo nie mam wilekich zdolnosci artystycznych . :oops: [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6305856.jpg[/IMG] O to serduszko dla Ciebie :loveu: . :oops: Quote
requiem. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 o jaaa! ale mi miło! :loveu: Buzi! :loveu: [IMG]http://sedina.blox.pl/resource/usta15ust.jpg[/IMG] Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Mieliście być w kinie i wrócić przed jedenastą rano Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='cocker']o jaaa! ale mi miło! :loveu: Buzi! :loveu: [IMG]http://sedina.blox.pl/resource/usta15ust.jpg[/IMG][/quote] Mi tez milo :lol: . Dziekuje mamusiu :loveu: . Buuzi [quote name='rwpb']Mieliście być w kinie i wrócić przed jedenastą rano[/quote] A co ty myslisz .. ze film trwa 10 godzin.? :diabloti: Twoich pieniedzy wystarczylo tylko na jeden film 30minutowy :diabloti: .:evil_lol: A zreszta jutro do szkoly :razz: . [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=royalblue]Pozdorwienia dla mej rodzinki :loveu: . [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#4169e1]Ja juz lece ..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#4169e1]Dobranoc ;) .[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts