Marta_Ares Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 ale fajne fotki:loveu: :loveu: Kella bardzo ladnie wyglada w naszej obrozy:cool3:
gops Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Kasia&Rika']A co to za towarzystwo ? Jaki misia ma rozmiar obroży? Wygląda na ogromną, szczególnie kółko.[/quote] obroza to L rogza, Mki niestety zrywa :roll: Kelle to powinnas znac :eviltong: Misie znasz czarna mala to Sonia mama mojej Misi lab to Grand nasz ulubiony kolega [quote name='diabelkowa']bo kelluchna w ogole sliczna jest ;)[/quote] nom sliczna :loveu: [quote name='Marta_Ares']ale fajne fotki:loveu: :loveu: Kella bardzo ladnie wyglada w naszej obrozy:cool3:[/quote] :evil_lol: dostala od nas w prezencie :lol:
Kasia&Rika Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='gops']obroza to L rogza, Mki niestety zrywa :roll: Kelle to powinnas znac :eviltong: Misie znasz czarna mala to Sonia mama mojej Misi lab to Grand nasz ulubiony kolega [/quote] Misiowa mama:loveu: a Kelli nie znam:eviltong: Zazdroszczę takich licznych spacerków ...
gops Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Kasia&Rika']Misiowa mama:loveu: a Kelli nie znam:eviltong: Zazdroszczę takich licznych spacerków ...[/quote] mi tam sie Misiowa mam nie podoba :lol: moze i dobrze ze jej nie znasz ;) ten spacer to nic jeszcze co wieczor spotykamy sie grupa kolo 10 psow i wszystkie zyja w zgodzie , od maluchow yorka po nowofunlandy :lol: kazdy pilnuje swojego psa i jest swietnie, juz od ponad roku chodze na te spacery co wieczor dzisiaj bylismy tez z Atosem [IMG]http://images46.fotosik.pl/153/6b8f1240fb7ae8efmed.jpg[/IMG]
Kasia&Rika Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='gops']mi tam sie Misiowa mam nie podoba :lol: moze i dobrze ze jej nie znasz ;) ten spacer to nic jeszcze co wieczor spotykamy sie grupa kolo 10 psow i wszystkie zyja w zgodzie , od maluchow yorka po nowofunlandy :lol: kazdy pilnuje swojego psa i jest swietnie, juz od ponad roku chodze na te spacery co wieczor [/quote] co wieczór? :placz: w 10psów? zżera mnie zazdrość.:diabloti:
Illusion Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Zazdroszczę, u mnie praktycznie nikt ze swoim psem na spacery nie wychodzi, chociaż w okolicy ich od groma :shake:. Ładnie Misi w oranżu :loveu:.
gops Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Kasia&Rika']co wieczór? :placz: w 10psów? zżera mnie zazdrość.:diabloti:[/quote] kiedys wezme aparat i porobie foty kazdemu pokolei :evil_lol: na zlocie bedziesz miala kolo 100 psow :lol: [quote name='RCookie']Zazdroszczę, u mnie praktycznie nikt ze swoim psem na spacery nie wychodzi, chociaż w okolicy ich od groma :shake:. Ładnie Misi w oranżu :loveu:.[/quote] u nas w okolice tez jest pelno ale wlasnie malo takich naprawde psiarzy oni spotykaja sie juz kilka lat zawsze w tym samym miejscu i o tej samej porze , ja sie podlaczylam jak kella byla mala, a teraz wrocilam do nich z misia to taka moja dogomania w realu :lol: moge sie zawsze ow szystko spytac i kazdy sobie pomaga Misia dziekuje za komplementa ;)
marta_gp Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 super szelki :loveu: a do mamy to ona nie podobna ;)
Onomato-Peja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Hejjj :loveu: Świetnie Miśkowej w tych szelasach i to Funky na szyi :-o:loveu::loveu::loveu: bosko jej :D mmm mi też się Funky marzy :loveu: ale za drogo jak dla mnie :eviltong: może kiedyś, jak na allegro taniej wystawią :D a i jaka szerokość tych szelasów ?:-o fajowe są :loveu: nie chciałabyś może żółtych RDingowskich szelek ?:diabloti: już mnie się nie podobają :eviltong:
gops Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Sorata']super szelki :loveu: a do mamy to ona nie podobna ;)[/quote] no calkiem inna jest , a najwazniejsze 3 razy wieksza :evil_lol: niewiem jak oni to zrobili :lol: [quote name='Onomato-Peja']Hejjj :loveu: Świetnie Miśkowej w tych szelasach i to Funky na szyi :-o:loveu::loveu::loveu: bosko jej :D mmm mi też się Funky marzy :loveu: ale za drogo jak dla mnie :eviltong: może kiedyś, jak na allegro taniej wystawią :D a i jaka szerokość tych szelasów ?:-o fajowe są :loveu: nie chciałabyś może żółtych RDingowskich szelek ?:diabloti: już mnie się nie podobają :eviltong:[/quote] hej na allegro co rusz jakie przeceny to sie zaczaj moze akurat :evil_lol: szerokosc szel to 2,5cm , nie toleruje na moim psie sznurowek :eviltong:
Onomato-Peja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 2,5 cm :-o:-o:-o no way !:-o:-o:-o:-o:-o:-o ja myślałam, ze z 4 cm :D
gops Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Onomato-Peja']2,5 cm :-o:-o:-o no way !:-o:-o:-o:-o:-o:-o ja myślałam, ze z 4 cm :D[/quote] mialam juz kennelowke 4 cm ale moja Micha zerwala :roll: to kennelowka od diabelkowej nawet chyba :lol: szelki jednak 4cm za szerokiw ale takie 3cm by bylo najlepsze :loveu: tylko za duze kazde
Onomato-Peja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 pitmana chyba byłyby dobre jeśli dobrze pamiętam mają 3 cm na mniejsze psy a może chodzi o obroże... nie pamiętam :eviltong: ale ja zamawiam pitmanowskie szele 5 cm :loveu: niebieskie EDIT: nie to jednak obroże, szelek nie mają
gops Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Onomato-Peja']ale tu ciiiiichooo :-o[/quote] no :lol: nie mam zdjec to i nie wrzucam :roll: [quote name='Onomato-Peja']pitmana chyba byłyby dobre jeśli dobrze pamiętam mają 3 cm na mniejsze psy a może chodzi o obroże... nie pamiętam :eviltong: ale ja zamawiam pitmanowskie szele 5 cm :loveu: niebieskie EDIT: nie to jednak obroże, szelek nie mają[/quote] obroze najmiejsze 3,5cm fajne sa :loveu: ale narazie nie , daruje sobie [quote name='Kasia&Rika']3? 4cm?:-o moja w 2,5 wygląda strasznie[/quote] w 2,5 Twoja wyglada fajnie :razz: moja tez wsumie ale ja wole szersze :lol:
gops Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 mala Misia :lol: alesz ona brzydka byla :evil_lol: [IMG]http://images48.fotosik.pl/155/795fafb5a0e6e56dmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/155/76a1662acdc61aeamed.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/151/fbe7795bb801a5dc.jpg[/IMG]
Marta_Ares Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 hehe ale smieszna była:loveu: :loveu: uroczaa:loveu: :loveu:
Cavy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Witamy się, my tu pierwszy raz :evil_lol: [url]http://images46.fotosik.pl/155/76a1662acdc61aeamed.jpg[/url] Jak fajnie stanęła :razz: :loveu:
Illusion Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ale fajny brzdąc z niej był :loveu:. A skąd Ty ją właściwie wytrzasnęłaś? :razz:
gops Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Marta_Ares']hehe ale smieszna była:loveu: :loveu: uroczaa:loveu: :loveu:[/quote] nom jak dla mnie brzydka :lol: [quote name='Cavy']Witamy się, my tu pierwszy raz :evil_lol: [URL]http://images46.fotosik.pl/155/76a1662acdc61aeamed.jpg[/URL] Jak fajnie stanęła :razz: :loveu:[/quote] hej :multi: zapraszamy czesciej ;) [quote name='RCookie']Ale fajny brzdąc z niej był :loveu:. A skąd Ty ją właściwie wytrzasnęłaś? :razz:[/quote] to dluga historia , kiedys tam poruszona ale opowiem Ci jeszcze raz mialam kolezanke z patologicznej rodziny i ona miala 3 suczki . przyjechala policja zabrala dzieciaki ( 7 ich bylo) ja zostawili tylko (miala 17 lat i mogla zostac) . ojciec pijak (matki juz dawno nie ma) , kazal sie pozbyc psow bo nie mial juz co z nimi zrobic. jak dzieciakow nie bylo , kol sie wyprowadzila od ojca alkoholika to normalne i psy w niedziele rano mialy byc zabrane przez jej rodzine do schroniska (nasze schronisko to nic dobrego bylo wtedy) ja wiedzialam ze suczki pewnie nawet tam nie przezyja , a ze je znalam bylo mi ich bardzo szkoda ja je dokarmialam jak ojciec nie dawal na karme , i kupowalam im rzeczy w sobote kolo 18 probowalam namowic rodzicow na wziecie chociaz jednej nie zgodzili sie ucieklam z domu , wzielam plecak , psa , dwie smycze jakby co i wyszlam. dzwonili do mnie ze 100 razy . odebralam po jakis 3 godz i uslyszalam tylko "bierz ja i wracaj bo zamarzniesz" , to byl koniec listopada . dokladnie 27 i byl snieg i mroz, a ja z pudlem na polanach , ale moja taktyka zadziala poszlam do kol . jej ojciec nachlany spal , wzielam najmlodsza suczke czyli Misie miala wtedy 7 meisiecy nie cale . tamte dwie suczki czyli jej matka i jeszcze jedna poszly do schronu jej matke wzieli po krotkim czasie jacys sasiedzi i ma sie dobrze Misia ma sie dobrze jak widzicie a tamta suczka niewiadomo , albo ja zagryzly albo tez znalazla w schronie dom ;) mowilam ze dluga historia :evil_lol: nie musisz czytac :evil_lol:
Marta_Ares Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 oo to nie wiedzialam ze taka historia Misi była, tzn sposob w jaki jest u Ciebie:loveu: Niezła taktyka, ale na moich chyba by to nie zadziałało:-(
Kasia&Rika Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='gops']nom ucieklam z domu , wzielam plecak , psa , dwie smycze jakby co i wyszlam. dzwonili do mnie ze 100 razy . odebralam po jakis 3 godz i uslyszalam tylko "bierz ja i wracaj bo zamarzniesz" [/quote] u mnie by taka taktyka nie zadziałała:evil_lol: prędzej by mnie na polach zamarzniętą znaleźli:evil_lol:
gops Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Marta_Ares']oo to nie wiedzialam ze taka historia Misi była, tzn sposob w jaki jest u Ciebie:loveu: Niezła taktyka, ale na moich chyba by to nie zadziałało:-([/quote] pisalam chyba kiedys , moze dobrze ze nie czytalas bo bylo troche zamieszania wtedy ;) moi sa bardzo w porzadku ,:lol: tylko nie wiem czy bardziej im bylo szkoda Bastera czy mnie :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']u mnie by taka taktyka nie zadziałała:evil_lol: prędzej by mnie na polach zamarzniętą znaleźli:evil_lol:[/quote] ja akurat na moich nie moge narzekac jesli o to chodzi ;) oni byli przerazeni ze ich corka jest gdzies tam daleko i jest jej zimno i nie odbiera hehe teraz mam beke ale bylo mi zimno :evil_lol:
Marta_Ares Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 pamietam ze czytalam o tym z jakiego domu jest Misia ale o Twojej taktyce przemycenia jej do domu chyba nie:evil_lol: najwazniejsze ze teraz jest z toba:loveu: A jej brata wczesniej zabrano?
Recommended Posts