gops Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A mi się wydaje, że Marta się już chyba poddała...bo trzeba troche popracować z psem to już jest wielki problem :cool1:[/I][/B][/quote] Marta sie nie poddala ;) tylko obrala teraz inna technike chcemy sprawdzic po jakim czasie ona przestanie wyc a jesli nie przestanie wogole to bedziemy znowu robic tak jak nam powiedziala dog master tzn ona bedzie..
x19marta92x Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Zostawiłam ją samą na 56 min i zostawiłam dyktafon :) jak wracałyśmy nie było jej słychać, siedziała w oknie :razz: przywitała nas bardzo wylewnie :evil_lol: A zamknęła się bo sąsiad (mój wujek) się wkurzył i kopnął w drzwi i się speniała i uciekła :) więcej nie wyła :D spróbujemy jeszcze raz ją zostawić za kilka godz tym razem na 2 godz. porobię fotek i wrzucę ;) Jestem z niej dumna ;-D
x19marta92x Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Akcja kość :D [IMG]http://images31.fotosik.pl/378/b4505d26ea132c1fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/283/7f9a07aa5dfa378emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images42.fotosik.pl/18/5fc77d34fbe05606med.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/18/5b8f02bb1886c789med.jpg[/IMG] [IMG]http://images42.fotosik.pl/18/91026fa453caa95d.jpg[/IMG]
Gonitwa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nie dziwie sie ze po tej kosci Was wysmiala, moje tez jedza bo musza, ale specjalnie nie przepadaja za nia. Lepsze sa takie biale swinskie uszy, przynajmniej dla moich;)
Rinuś Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [I][B]Albo kość wędzona...jest atrakcyjniejsza zapachem i smakiem dla psa.[/B][/I]
NightQueen Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 na moją działa kośc prasowana ale o zapachu czekolady :evil_lol: a uszy to tylko wędzone (nie białe)
C&B Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [IMG]http://images39.fotosik.pl/18/5b8f02bb1886c789med.jpg[/IMG] Podziel się posiłkiem :evil_lol: A tak wogóle to witamy po raz pierwszy ;)
gops Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 czesc nie pisalam bo nie chce juz sie tlumaczyc ciagle co gdzie i jak z Kella Kella ma sie dobrze i niech tak zostanie ,koniec tematu ;) Baster ma gorsze dni zle sie czuje ale to pewnie przez pogode :razz: zdjec mam pelno ale malo kto zaglada wiec chyba dam sobie spokoj z galeria na jakis czas ;) zobaczymy jak to bedzie ;) [B]Domka_Czika[/B] witamy :multi:
Pestka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='gops']czesc nie pisalam bo nie chce juz sie tlumaczyc ciagle co gdzie i jak z Kella Kella ma sie dobrze i niech tak zostanie ,koniec tematu ;) Baster ma gorsze dni zle sie czuje ale to pewnie przez pogode :razz: zdjec mam pelno ale malo kto zaglada wiec chyba dam sobie spokoj z galeria na jakis czas ;) zobaczymy jak to bedzie ;)[/quote] Czyś Ty oszalałaś :lol:
Cheritka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='gops']czesc nie pisalam bo nie chce juz sie tlumaczyc ciagle co gdzie i jak z Kella Kella ma sie dobrze i niech tak zostanie ,koniec tematu ;) Baster ma gorsze dni zle sie czuje ale to pewnie przez pogode :razz: zdjec mam pelno ale malo kto zaglada wiec chyba dam sobie spokoj z galeria na jakis czas ;) zobaczymy jak to bedzie ;) [B]Domka_Czika[/B] witamy :multi:[/quote] Daj zdjęcia pudelka ;) Zaglądaj do nas to i my będzie my tu często wpadać :evil_lol:
gops Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Cheritka']Daj zdjęcia pudelka ;) Zaglądaj do nas to i my będzie my tu często wpadać :evil_lol:[/quote] niemam zbytnio czasu na galerie ... mam na DT suczke i urwanie glowy .. Baster ja zaakceptowal ale nie zostanie ,sama juz nie chce dwoch psow za duzy obowiazek ;) u Bastera wszystko ok jakos sie trzyma ;)
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='gops']niemam zbytnio czasu na galerie ... [B] mam na DT suczke[/B] i urwanie glowy .. [B] Baster ja zaakceptowal [/B]ale nie zostanie ,sama juz nie chce dwoch psow za duzy obowiazek ;) u Bastera wszystko ok jakos sie trzyma ;)[/quote] :shake::shake::shake:no comments
gops Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 no wlasnie widzicie jakie sa reakcje co poniektorych dlatego nic nie mowilam zdjecia z komorki to misia [IMG]http://images34.fotosik.pl/407/ba3b221e3a6261d1.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/298/7e2170e7aea6bce5.jpg[/IMG] ma 8 miesiecy i jest bardzo spokoja ...niewie co to zabawki ...nie umie chodzic na smyczy.... nie zna zadnych komend... niemialam zamiaru po Kelli brac znowu psa ale to byla sytuacja wyjatkowa i kazdy zrobil by to samo na moim miejscu :roll: wysterylizje ja i znajde nowy dom , postaram sie nauczyc ja normalnych zachowan jak znajdzie nowy dom to napisze ,ale niewiem czy jest sens tu cokolwiek pisac ;)
NightQueen Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 nie widać jej za bardzo na zdjęciach, duża jest?
gops Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='smallpati']nie widać jej za bardzo na zdjęciach, duża jest?[/quote] 11 kilo ,toszke wyzsza niz Baster ;) aparat sie zepsul dlatego z komorki zdjecia tylko:roll: mam ja od soboty wieczor, juro ide z nia na sczepienie i umowic sie na sterylke ...
Chefrenek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='gops'] ma 8 miesiecy i jest bardzo spokoja ...niewie co to zabawki ...nie umie chodzic na smyczy.... nie zna zadnych komend... niemialam zamiaru po Kelli brac znowu psa ale to byla sytuacja wyjatkowa i kazdy zrobil by to samo na moim miejscu :roll: wysterylizje ja i znajde nowy dom , postaram sie nauczyc ja normalnych zachowan [/quote] To czemu nie nauczyłaś Kelli?:roll: :niewiem:
gops Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Chefrenek']To czemu nie nauczyłaś Kelli?:roll: :niewiem:[/quote] niewiem ,wydawalo mi sie ze wszystko robie dobrze, niewiem gdzie popelnilam blad Kella byla calkiem inna ,miala adhd i za to ja kochalam tez, ale mieszkam z dziadkami Kella wariowala dwa razy przewrocila dziadka (80lat ) , oprocz tego nie dogadywala sie z Basterem , chciala sie bawic z nim a on ja gryzl, ona oddawala i mialam pieklo w domu :roll: Misia chociaz jest mlodsza od Kelci jest bardzo spokojnym psem , Baster ja pokochal , spia na jednym poslaniu i sie dogaduja Misia ma poprostu inny charakter :roll: rodzice i dziadki takze pokochali juz Misie , byl dobry dom dla niej ale nie chcieli jej oddac , zobaczymy jak to bedzie nie chce klamac
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='gops']niewiem ,wydawalo mi sie ze wszystko robie dobrze, niewiem gdzie popelnilam blad Kella byla calkiem inna ,miala adhd [/quote] może inna metoda? :cool1: adhd? kto ci to powiedział? :evil_lol: może po prostu miała za mało wysiłku? psychicznego i fizycznego?
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='gops']z Misia niema problemu az takiego ona szybko sie uczy i mam nadzieje ze nie popelnie bledu zadnego widzialam ze ma adhd jak kazdy bullowaty ;) miala wysilek chodzilam 3 razy dziennie w tym jeden spacer po 2 czasem 3 godz non stop biegania za pilka/kijem/zabawka , psychiczny tez miala przynajmniej przez godz dziennie powtarzalismy znane komendy ;) no trudno wiem ze nie ktorzy zle o mnie mysla ale czasu nie cofne a Kella ma sie bardzo dobrze w nowym domu ;)[/quote] co to za wysiłek psychiczny jak powtarza ciągle te same czynności? jedynie znudzić się mogła:cool1: stwierdził ktoś u niej adhd? oprócz ciebie?
gops Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Tinka:)']może inna metoda? :cool1: adhd? kto ci to powiedział? :evil_lol: może po prostu miała za mało wysiłku? psychicznego i fizycznego?[/quote] z Misia niema problemu az takiego ona szybko sie uczy i mam nadzieje ze nie popelnie bledu zadnego widzialam ze ma adhd jak kazdy bullowaty ;) miala wysilek chodzilam 3 razy dziennie w tym jeden spacer po 2 czasem 3 godz non stop biegania za pilka/kijem/zabawka , psychiczny tez miala przynajmniej przez godz dziennie powtarzalismy znane komendy ;) no trudno wiem ze nie ktorzy zle o mnie mysla ale czasu nie cofne a Kella ma sie bardzo dobrze w nowym domu ;)
olekg89 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kelle też wszyscy "kochali" jak była mała i bezproblemowa.Z misią będzie identycznie:shake: Szkoda psów
BBeta Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Tinka:)']stwierdził ktoś u niej adhd? oprócz ciebie?[/QUOTE] Nie tylko jrt mają adhd i nie potrzeba specjalisty żeby to stwierdzić
Recommended Posts