gops Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']noo super, idealna rasa dla mnie :evil_lol: tzn dla cioci :eviltong: a można karmić odpadkami?[/quote] oczywiscie ze mozna wszystkozerne :diabloti: zoladek po pudlu :razz: ale swoja droga to ciekawa taka mieszanka :diabloti: niechcialabym miec ale chcialabym zobaczyc :razz:
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 noo super, idealna rasa dla mnie :evil_lol: tzn dla cioci :eviltong: a można karmić odpadkami?
Gonitwa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nie jesteście takie złe, Kurgan i Clockwork swoje burki też "na rande" umawiają... Bandog z husky,brzmi ciekawie... Żeby była jasność, randka do skutku nie dojdzie, to tylko beka;)
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: berek [/B][/COLOR][/FONT]
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='gops']oczywiscie ze mozna wszystkozerne :diabloti: zoladek po pudlu :razz: ale swoja droga to ciekawa taka mieszanka :diabloti: niechcialabym miec ale chcialabym zobaczyc :razz:[/quote] ee to idealna rasa, wszystkie inne powinny zniknąć tylko tą zostawić :evil_lol::diabloti: Moja kuzynka miała psa mixa yorka i labradora :crazyeye::crazyeye: tzn tak mówiła właścicielka szczeniaków, ciekawe czy to możliwe :roll:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Gonitwa']Nie jesteście takie złe, Kurgan i Clockwork swoje burki też "na rande" umawiają... Bandog z husky,brzmi ciekawie... Żeby była jasność, randka do skutku nie dojdzie, to tylko beka;)[/quote] no ja moja kelle tez wystawiam na walki z kotami ;) wiemy wiemy ze beka :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: berek [/B][/COLOR][/FONT][/quote] doberek :multi: [quote name='smallpati']ee to idealna rasa, wszystkie inne powinny zniknąć tylko tą zostawić :evil_lol::diabloti: Moja kuzynka miała psa mixa yorka i labradora :crazyeye::crazyeye: tzn tak mówiła właścicielka szczeniaków, ciekawe czy to możliwe :roll:[/quote] :crazyeye::crazyeye: ciekawe jak to mozliwe...chyba na krzesle stal ten york...chyba ze lab to pies byl ale to tym bardziej niemozliwe bo by zgniotl biednego yoreczka ;) do szkoly mam na 11 mam 3 lekcje :multi: a jutro 9.....:roll:
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 też nie wiem jak to możliwe, no ale już sama nie wiem :roll: a ja nie idę na wykłady w tym tygodniu i w następnym :diabloti::evil_lol:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry ;) :multi:[/quote] dobry dobry ehh zalezy dla kogo :roll: [quote name='smallpati']też nie wiem jak to możliwe, no ale już sama nie wiem :roll: a ja nie idę na wykłady w tym tygodniu i w następnym :diabloti::evil_lol:[/quote] szczesciara ;) ja sie kuje bo mi sie przypomnialo ze klasowka z gery za godz musze byc w szkole i ja napisac..a nic nieumiem a to akurat najdluzszy rozdzial i najwazniejszy..masakra..:roll:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='smallpati']dam ci dobrą rade :p ściągaj :evil_lol::evil_lol:[/quote] o to chodzi ze siedze w pierwszej lawce przed pania..nie ma szans sciagac ehh zara do szkoly :roll:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 dobra jakos tam napisalam ;) czekam na aparat kurde i sie doczekac niemoge a mial przyjsc dzisiaj :mad: :roll: a i kella zepsula tez basterowe szelki...napisalam mamie esa zeby zaszla po drodze z pracy do zoologa po jakas obojetnie jaka obroze bo niema zadnej :crazyeye: niemam juz w czym z nia wychodzic a niemam zbytnio czasu teraz do zoologa leciec chyba pojde dopiero w czwartek jej nakupowac rzeczy :roll:
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ostra baba z Kelli :evil_lol::evil_lol: zamów coś przez internet to samo przyjdzie do ciebie jak ty nie masz czasu iśc do sklepu ;)
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='smallpati']ostra baba z Kelli :evil_lol::evil_lol: zamów coś przez internet to samo przyjdzie do ciebie jak ty nie masz czasu iśc do sklepu ;)[/quote] no tylko to z mojej kasy bedzie a ja teraz chce ja w skorzane zaodziac co nie kosztuje tak duzo kupie jej dwie jedna czarna druga czerwona a u nas sa po 25 zl ;) wiec bym pewnie wiecej dala za przyslanie :roll: damy rade jakos :razz: i chodzi na bastera smyczy :evil_lol: probowal ja wsadzic w Mke rogza bastera ale nie wchodzi bydlak jeden :diabloti:
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć:multi: Składam zamówienie na szczeniaka :diabloti: ale po znajomości jakiś rabacik będzie?
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć:multi: Składam zamówienie na szczeniaka :diabloti: ale po znajomości jakiś rabacik będzie?[/quote] czesc :multi: ok zamowienie przyjete oczywiscie po znajomosci to 35% taniej :diabloti: oblicz sobie ile to bedzie:eviltong: tylko gorzej jak sie urodzi 10 szczeniakow to reszte oddam do schronu nic im niebedzie wkoncu mlode beda to szybka pojda :roll: [SIZE=1]to jest straszne...ja chce zeby ona juz po sterylce ..bo boje sie jak to bedzie..moze bede musiala bastera oddac do brata na ten czas..ie trwa cieczka? [/SIZE]
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dam 100zł, wystarczy? :eviltong: Ale planujesz sterylke? Nie wiem jak to jest z cieczką, bo ja Sare ciachnęłam przed pierwszą ;) i mam spokój :lol: Ale fakt, będziesz musiała uważasz, bo te żarty przestaną być tylko żartami :cool3:
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='agaciaaa']Dam 100zł, wystarczy? :eviltong: Ale planujesz sterylke? Nie wiem jak to jest z cieczką, bo ja Sare ciachnęłam przed pierwszą ;) i mam spokój :lol: Ale fakt, będziesz musiała uważasz, bo te żarty przestaną być tylko żartami :cool3:[/quote] starczy :) planuje po cieczce ja ciachnac..no wlasnie dlatego niechce zeby tak bylo ..bede miala oczy naokolo glowy ;) przyszedl aparat :multi: ide poczytac instrukcje obslugi :diabloti:
Selket Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć :loveu: Aparcik.....:loveu: Cieczka coś około 3 tygodni ;)
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Aparcik.....:loveu: Cieczka coś około 3 tygodni ;)[/quote] hej :multi: no probuje go rozpracowac ale mi nie idzie czekam na tate :roll: kurcze cieczka az 3 tyg :crazyeye: ja myslalm ze z tydz albo dwa :roll: dupa..bastera nieoddam az na tyle ale damy rade ;)
jonQuilla Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu::loveu::loveu::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
gops Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :loveu::loveu::loveu::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja Ciebie tez witam :multi::multi:
gops Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='smallpati']heloł jak dzionek przeleciał? ;)[/quote] helow :) a jakos tam mniejwiecej ok :razz: idem do szkoly na 8 ...9 lekcji :placz:nie chce mi sie :shake:
NightQueen Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 idź idź, trzeba sie uczyć :diabloti: a ja mam tydzień z sprzątaniem :placz: dziś lecę w kuchnie i całe meble trzeba wewnątrz i zewnątrz czyścic, wszystkie talerze, kubki i sztućce :shake: lodówkę, piecyk, wszystko układać [B][SIZE=1][COLOR=Red]R[/COLOR][/SIZE] [/B][SIZE=3][B]A [/B][SIZE=4][COLOR=Red][B][SIZE=3]T[/SIZE] [/B][/COLOR][SIZE=5][SIZE=4]U[/SIZE] [SIZE=6][SIZE=5][COLOR=Red]N [/COLOR][/SIZE][SIZE=7][SIZE=6]K[/SIZE] [COLOR=Red]U[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][COLOR=Red] :cry::cry:[/COLOR]
Recommended Posts