gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']zależy od psa. Duże rasy psów zazwyczaj później dojrzewają, ale to nie jest powiedziane. Moli dostała cieczkę jak miała 8,5 miesiąca więc też późno. Są sunie co dostają w 6 ;) Patrz czy się wylizuje i czy chłopcy za nią zaczynają latać, chociaż pewnie za Kella nie latają bo by je zjadła :evil_lol:[/quote] no wlasnie niby juz jacys podlatuja no ale zostaja brzydko potraktowani najpierw atakuje baster (wkoncu kella jest jego :evil_lol:) a potem kella chce zjesc zalotnikow ;) ale nie wylizuje sie..widocznie jeszcze czas mi tam sie nie spieszy :diabloti:
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hehe cieczka nic sympatycznego. Pies nerwowy (przynajmniej moja) i inne natrętne psy nie dające się nawet wyciusiac twojej suni :shake: Jak Kella będzie miała cieczkę to będziesz musiała uważać na Bastera bo psy robią się agresywne, a jak on będzie ją chciał bronic to mogą go pogryźć, może będziesz musiała z nimi wychodzi osobno
gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']hehe cieczka nic sympatycznego. Pies nerwowy (przynajmniej moja) i inne natrętne psy nie dające się nawet wyciusiac twojej suni :shake: Jak Kella będzie miała cieczkę to będziesz musiała uważać na Bastera bo psy robią się agresywne, a jak on będzie ją chciał bronic to mogą go pogryźć, może będziesz musiała z nimi wychodzi osobno[/quote] ja sie troche boje wlasnie bo baster nie jest kastrowany a ni emoge go juz wykastrowac przez ta padaczke bo sie juz pytalam weta on napewno bedzie jej bronil..no ale bede wychodzic osobno raczej i pewnie kellcia po 15 min i do domku ..gaz mam jakby co :diabloti:
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 oo to będziesz też musiała być w domu cały czas czujna, żeby Baster do Kelli nie wystartował Z tym gazem to będzie problem bo psy w okresie cieczek podchodzą bardzo blisko innych, Moli miała takiego natręta że jej prawie na tyłku siedział cały czas :angryy: A w tedy nie będziesz pryskać gazem bo możesz swojego trafić jak psy będą blisko
gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']oo to będziesz też musiała być w domu cały czas czujna, żeby Baster do Kelli nie wystartował Z tym gazem to będzie problem bo psy w okresie cieczek podchodzą bardzo blisko innych, Moli miała takiego natręta że jej prawie na tyłku siedział cały czas :angryy: A w tedy nie będziesz pryskać gazem bo możesz swojego trafić jak psy będą blisko[/quote] tak wiec mam jeszcze pistolet na kulki (pozostalosc po bracie) i kupie sobie trapery na wszelki wypadke :evil_lol: baster juz za stary chyba..wsumie to niewiem reaguje jak suka ma cieczke ale tylko wacha lize lazi za suka ale nic nie robil jej :evil_lol: kolezanka ma suczke to juz kilka razy sprawdzalam :diabloti:
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 jeso jaka ty zabezpieczona jesteś :evil_lol::evil_lol: Może suka koleżanki się po prostu Basterowi nie podoba :eviltong:
gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']jeso jaka ty zabezpieczona jesteś :evil_lol::evil_lol: Może suka koleżanki się po prostu Basterowi nie podoba :eviltong:[/quote] heh no jakmiala to tak przy okazji sprawdzilam 8) heh podoba sie podoba jeszcze jak Kelli nie bylo to zawsze Soni bronil i to jego przedostatnia milosc bo ostatnia to Kella :diabloti:
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ale ten twój Baster nie wierny jest :evil_lol::evil_lol: ja mam koło bloku pieska (którego nie lubię :angryy:) który ciągle goni za Moli, normalnie mnie trafia, bo małe to a spasione jak nie wiem, tylko sapie za nami wciąż i się nie chce odpitolic, tupie krzyczę, a on nic :mad::angryy:
gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']ale ten twój Baster nie wierny jest :evil_lol::evil_lol: ja mam koło bloku pieska (którego nie lubię :angryy:) który ciągle goni za Moli, normalnie mnie trafia, bo małe to a spasione jak nie wiem, tylko sapie za nami wciąż i się nie chce odpitolic, tupie krzyczę, a on nic :mad::angryy:[/quote] moze jak tak dostal kopa to by wiecej nie lazl za wami :roll: u nas jest kilka takich osiedlowych kundelkow co chodza bez obrozy nawet caly dzien na dworzu..nawet mialam kiedys taki plan zglosic to zeby wszystkie im pozabierali co chodza same pod blokiem..ale szkoda mi..wsumie jesc dostaja w domach spia ehh a to ze wlascieile sa glupkami to nie ich wina :razz:
Cheritka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='gops']moze jak tak dostal kopa to by wiecej nie lazl za wami :roll: u nas jest kilka takich osiedlowych kundelkow co chodza bez obrozy nawet caly dzien na dworzu..nawet mialam kiedys taki plan zglosic to zeby wszystkie im pozabierali co chodza same pod blokiem..ale szkoda mi..wsumie jesc dostaja w domach spia ehh a to ze wlascieile sa glupkami to nie ich wina :razz:[/quote] [COLOR=blue]Nie ma głupich psów,[/COLOR] [COLOR=blue]tylko ich właściciele są [/COLOR] [COLOR=blue]GŁUPI[/COLOR]
gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Selket']Śliczna, śliczna, śliczna Kellusia ;)[/quote] a kelusia dziekuje i dziekuje i dziekuje :diabloti: ;) ona wie ze jest piekna :evil_lol: [quote name='Cheritka'][COLOR=blue]Nie ma głupich psów,[/COLOR] [COLOR=blue]tylko ich właściciele są [/COLOR] [COLOR=blue]GŁUPI[/COLOR][/quote] tak tez mysle..:roll: i nigdy w to nie watpilam ;)
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Cheritka'][COLOR=blue]Nie ma głupich psów,[/COLOR] [COLOR=blue]tylko ich właściciele są [/COLOR] [COLOR=blue]GŁUPI[/COLOR][/quote] ee pies to jak człowiek, chociaż uważam że psy są 100 razy inteligentniejsze to zdążają się też głupie przypadki psów których nie noszę
gops Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 moim skromnym zdaniem niema glupich psow sa tylko psy nie wychowane..albo nie nauczone wiec wsumie w pewnien sposobnie madre ale tak nie dokonca..dobra niewazne ;) idem juz ogldac tv i spac..jutro do szkoly trza isc :shake: ale ostatni dzien :multi: Dobranoc ;)
Selket Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No i ma rację dziewczyna...Piękna jest :loveu: Wymiziaj ją ;)
joanika Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Hej Hej Wreszcie tu trafiłam :multi: Fajne fotki. Najbardziej mi się podobają zmarszczki na czole Kelli :loveu: Baster super facet. :loveu::loveu:
gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='smallpati']Dobranoc ;)[/quote] Dziendobry ;) [quote name='Selket']No i ma rację dziewczyna...Piękna jest :loveu: Wymiziaj ją ;)[/quote] oczywiscie wymiziana :razz: [quote name='joanika']Hej Hej Wreszcie tu trafiłam :multi: Fajne fotki. Najbardziej mi się podobają zmarszczki na czole Kelli :loveu: Baster super facet. :loveu::loveu:[/quote] Witamy :multi: heh no zmarszki ma fajne :evil_lol:
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cześć :) [url]http://images26.fotosik.pl/203/730d747687ffd771.jpg[/url] śliczniasta Kelcia :loveu: A Basterek ma super nowe szelki :loveu:
gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Witanko w piękny poranek ;)[/quote] witanko :multi: u nas dzisiaj dosyc zimno z 10 stopni tylko i sloneczka niema :roll: [quote name='agaciaaa']Cześć :) [URL]http://images26.fotosik.pl/203/730d747687ffd771.jpg[/URL] śliczniasta Kelcia :loveu: A Basterek ma super nowe szelki :loveu:[/quote] Czesc ;) ja tez mu mowie ze sa sliczne a on mi nie wierzy :roll:
gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Słonko, chmurki, cieplutko..piknie jest :loveu:[/quote] u nas coraz ladniej :) rozjasnia sie na wieczor ;) zaraz idziemy do parku :diabloti:
gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']My też zaraz znikamy ;)[/quote] to znikniemy razem :razz:
Recommended Posts