Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Toffinio jak dumnie ma głowe uniesiona;] postrach konkurencji:mad: tak wasnei weszłam na strone klubowa..i patrze ooo ;] jest jeszcze kilka innych fotek..ale Toffika na wiecej nie ma. Szkoda ze tylko taka z daleka.

Posted

[quote name='sh_maniak']To zdjęcie oddaje stan faktyczny :cool1:

Mój Sliczny Toffik i dwa ..hymmmmm :roll:[/QUOTE]

zapomnialas dodac - śliczny Toffik z jeszcze śliczniejszą Magą :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='maga18']zapomnialas dodac - śliczny Toffik z jeszcze śliczniejszą Magą :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
hmmm no coz piekna jak piekna, ale jaka skromna:))))))

a kto sedziowal i co wygralas?

Posted

[quote name='Nesjanka']Maga - ja już poleciłam Toffiego !!!! :lol:

nie zdziw się jak panny zaczną walić do niego drzwiami i oknami :razz: :razz:[/QUOTE]

taaa :cool3:
dziękuję :buzi: ale on jeszcze nie ma wieku :lol:

Posted

[quote name='maga18']CAC i res CACIB :)
a sędziowała Eva Schvarczová (Slovensko - Slovakia)[/quote]

Teraz sobie pomyśl co by wywalczył z najsliczniejszą Sh :cool3: :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Teraz sobie pomyśl co by wywalczył z najsliczniejszą Sh :cool3: :lol:[/quote]
no to ja wiem jak Ty BISy wygrywasz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
maga to GRATULUJE!!!

Posted

[quote name='orsini']no to ja wiem jak Ty BISy wygrywasz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
maga to GRATULUJE!!![/quote]

oj tym razem byłam tylko w pierwszej piatce na BOG :cool3:

Posted

[quote name='sh_maniak']oj tym razem byłam tylko w pierwszej piatce na BOG :cool3:[/quote]
uuuuu
pewnie rozpierdek w spodnicy mialas za maly, albo kabaretek nie zalozylas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']uuuuu
pewnie rozpierdek w spodnicy mialas za maly, albo kabaretek nie zalozylas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
spodnie miala i marynarke - ala sukienke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']uuuuu
pewnie rozpierdek w spodnicy mialas za maly, albo kabaretek nie zalozylas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

nie jestem w sędziego typie, podkresla to od lat :lol: :lol:

Posted

[quote name='maga18']spodnie miala i marynarke - ala sukienke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no to masz odpowiedz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
z rozpierdkiem do majtek i w kabaretkach by byl BIS a tak tylko final:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...