Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Ja tez planuje na oba dni,tylko znow nie wiem jak to wykombinuje....[/quote]

Ja to zawsze wracałem do domu na noc, ale w niedziele na finałach to miałem już dość:-?

Posted

ja będę w sobotę, fajnie byłoby powtórzyć sukces tegoroczny i zakończyć ... lepiej nie zapeszam ...

Góral no niestety nie udało mi sie dotrzeć do Bielska dzisiaj - droga była zablokowana i stałbym w korku jakieś parę godzin :(

Posted

[quote name='matrix.....']Góral no niestety nie udało mi sie dotrzeć do Bielska dzisiaj - droga była zablokowana i stałbym w korku jakieś parę godzin :([/quote]

rozumiem do mnie dojechać to też był wyczyn, Szczyrk już pęka w szwach tyle narciarzy przyjechało a w dodatku ciągle sypał śnieg!!!!:angryy:

Posted

[quote name='matrix.....']Ress nie ma takiej możliwości żebyś nie zdążyła :) na egzamin musimy pojechać, przy okazji będziemy na wystawie w Olsztynie, potem wrócimy jest bardzo dobre połączenie zarówno pkp jak i pks.
?[/quote]
a sesja fot????
zapomnieliscie???
i jak czas na to wszystko znalezc?:))))))))))))))

Posted

[quote name='orsini']a sesja fot????
zapomnieliscie???
i jak czas na to wszystko znalezc?:))))))))))))))[/quote]

będziesz jak paparazzi robić zdjęcia na szybko w trakcie egzaminu:evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']Orsini !!!Ja przyjade z Bulka wiec smigniesz jej sesyjke w czasie egzaminu...[/quote]
ale w olsztynie zawsze pada:))))))i bisy sa w mokrej trawie to juz tradycja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']ale w olsztynie zawsze pada:))))))i bisy sa w mokrej trawie to juz tradycja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Nasza wystawa jest w tym samym terminie i kilka lat pod rząd mieliśmy na wystawie powódź:placz:

Posted

[quote name='resuruss']Ja pamietam w Ustroniu w czasie tych wielkich powodzi wystawialismy po lydki w wodzie......:shake:[/quote]

Ustron to jeszcze nic...jak kiedyś wystawy były w Bileku, to się działo, nic nie pobije wystawy w 97.....zanim moja śreniaczka została opisana, wyglądałą jakby wyszłą prasto z wanny:placz: :-(

Posted

[quote name='góral']Nasza wystawa jest w tym samym terminie i kilka lat pod rząd mieliśmy na wystawie powódź:placz:[/QUOTE]

natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...

Posted

[quote name='matrix.....']natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...[/quote]

Bylam,potwierdzam....opalilam ,a raczej spalilam sobie ramiona!

Posted

[quote name='matrix.....']natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...[/quote]

to prawda nieźle dogrzało:lol:

Posted

I ja,i ja, i ja:multi:- też lubię i też przyjadę:multi:.
Tam zaczęła sie moja przygoda z naguskami i tam poznałam kilku grzywaczomaniaków:lol!::lol!::lol!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...