resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ja tez planuje na oba dni,tylko znow nie wiem jak to wykombinuje....
góral Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='resuruss']Ja tez planuje na oba dni,tylko znow nie wiem jak to wykombinuje....[/quote] Ja to zawsze wracałem do domu na noc, ale w niedziele na finałach to miałem już dość:-?
matrix..... Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ja będę w sobotę, fajnie byłoby powtórzyć sukces tegoroczny i zakończyć ... lepiej nie zapeszam ... Góral no niestety nie udało mi sie dotrzeć do Bielska dzisiaj - droga była zablokowana i stałbym w korku jakieś parę godzin :(
góral Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='matrix.....']Góral no niestety nie udało mi sie dotrzeć do Bielska dzisiaj - droga była zablokowana i stałbym w korku jakieś parę godzin :([/quote] rozumiem do mnie dojechać to też był wyczyn, Szczyrk już pęka w szwach tyle narciarzy przyjechało a w dodatku ciągle sypał śnieg!!!!:angryy:
matrix..... Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 najbardziej z tego śniegu zadowolone są psy, dzisiaj na spacero - biegu były ponad 1,5 godziny i wcale nie chciały wracać do domu !
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='matrix.....']Ress nie ma takiej możliwości żebyś nie zdążyła :) na egzamin musimy pojechać, przy okazji będziemy na wystawie w Olsztynie, potem wrócimy jest bardzo dobre połączenie zarówno pkp jak i pks. ?[/quote] a sesja fot???? zapomnieliscie??? i jak czas na to wszystko znalezc?:))))))))))))))
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='orsini']a sesja fot???? zapomnieliscie??? i jak czas na to wszystko znalezc?:))))))))))))))[/quote] będziesz jak paparazzi robić zdjęcia na szybko w trakcie egzaminu:evil_lol:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Orsini !!!Ja przyjade z Bulka wiec smigniesz jej sesyjke w czasie egzaminu...
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='resuruss']Orsini !!!Ja przyjade z Bulka wiec smigniesz jej sesyjke w czasie egzaminu...[/quote] ale w olsztynie zawsze pada:))))))i bisy sa w mokrej trawie to juz tradycja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 To Bulka wystapi w mokrym sierscio-podkoszulku.:evil_lol:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='orsini']ale w olsztynie zawsze pada:))))))i bisy sa w mokrej trawie to juz tradycja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nasza wystawa jest w tym samym terminie i kilka lat pod rząd mieliśmy na wystawie powódź:placz:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja pamietam w Ustroniu w czasie tych wielkich powodzi wystawialismy po lydki w wodzie......:shake:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='resuruss']Ja pamietam w Ustroniu w czasie tych wielkich powodzi wystawialismy po lydki w wodzie......:shake:[/quote] Ustron to jeszcze nic...jak kiedyś wystawy były w Bileku, to się działo, nic nie pobije wystawy w 97.....zanim moja śreniaczka została opisana, wyglądałą jakby wyszłą prasto z wanny:placz: :-(
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Chyba tez mysle o tej w 1997....tylko mi sie miasta pomylily.....ale wiem ze oddzial bielski ja organizowal.
maga18 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 a na wystawe do Głogowa zgłosił się [SIZE=5][COLOR=red]CODY z Chaliparku[/COLOR][/SIZE] :lilangel:
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 albo z ukrycia lepiej takie zdjęcia z zaskoczenia :) mogą być całkiem fajne, podczas egzaminu to chyba za bardzo będziemy zestresowani :)
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='góral']Nasza wystawa jest w tym samym terminie i kilka lat pod rząd mieliśmy na wystawie powódź:placz:[/QUOTE] natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='matrix.....']natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...[/quote] Bylam,potwierdzam....opalilam ,a raczej spalilam sobie ramiona!
malawaszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='resuruss']Bylam,potwierdzam....opalilam ,a raczej spalilam sobie ramiona![/quote] jeheee ja też :cool3: i nosek :cool3: i czółko :cool3: :evil_lol:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='matrix.....']natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...[/quote] to prawda nieźle dogrzało:lol:
gruca Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja też się podsmażyłam,ale bardzo lubię wystawy w Ustroniu i w roku 2006 napewno przyjadę.
Iwona Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 I ja,i ja, i ja:multi:- też lubię i też przyjadę:multi:. Tam zaczęła sie moja przygoda z naguskami i tam poznałam kilku grzywaczomaniaków:lol!::lol!::lol!:
Recommended Posts