Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Marta!Wiec czas to zmienic!!!Zapraszam w gory!!!!![/quote]

Zawsze mam psy łyse w tym terminie, Rysiu wie o czym pisze :vamp:

Lece spać, dobranoc nocne marki ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze nie,Beata miała małe problemy w pracy i nie mogła przylecieć na święta,czekam na wiadomość kiedy zarezerwuje lot.
Dzisiaj zadzwonie wieczorkiem ,idę prać Grubą.

Posted

Gruca to cosik mi się..... może ja spojrzałam na 2005? Nie wiem - musze więc usiąśc jutro nad kalendarzem i posprawdzać swoje plany. Narazie zaplanowałam 5 wystaw, ale dlaczego nie wziełam Opola? nie wiem....

Posted

[B]resuruss[/B] moja gruba to pp i troszkę jej jest nie taka łatwa kąpiel,a w kolejce Hazard ,Monia i Dafisia,golasy były prane przed świętami .Jak skończę pp to zacznę nagusy boże dlaczego one się tak brudzą:watpliwy:

Posted

Gruca!!!Ja wiem ze powder to wiecej pracy....ale za to jaki Quando daje koncert w lazience....on wychodzi z zalozenia ,ze czeste mycie skraca zycie.....i drze sie w nieboglosy.

Posted

Jak leje na niego wode to wrzeszczy jak opetany,nie wiedzialam ze taki maly pies a tak moze sie wydzierac...W pewnym momencie pomyslalam ,ze moze temperatura mu nie odpowiada i mierzylam Zuzinym termometrem ile jest stopni,ale wszysko bylo dobrze.
Jak go nie polewam ,a stoi np w balsamie to sie cicho uzala,ale jak tylko odkrece wode automatycznie wlacza syrene....nie musze go polewac woda leci - nalezy sie drzec,jak zakrecam to spokoj.Dziwak jakis:roll: .
Mysle ,ze po prostu ma zle skojarzenia z kapiela.

Posted

Mam nadzieję, że będę w Opolu na obu. Szczęśliwe dla nas Opole, gdzie w ubiegłym, o,przepraszam, w tym roku Doniuś się tak dobrze spisał i sprawił nam największą niespodziankę w całym sezonie wystawowym. Ale tym razem tylko Fantunia i pipet.
Pozdrowienia:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...