matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Marta, nie chwaliłaś się, to kolorowe zdjęcie super :)
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Strasznie daleko......a noclegi zapewnione przez organizatorow?
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Strasznie daleko......a noclegi zapewnione przez organizatorow?[/quote] Do Orsini na imprezę :bigok: Juz tyle razy mnie zapraszała, moge być widzem mogę? :lookarou:
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ciebie zapraszala,ale nie wiem co z innymi. Ja nie mam nic przeciwko widzom,ale nie wiem jak komisja :-D
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Strasznie daleko......a noclegi zapewnione przez organizatorow?[/QUOTE] nie jest tak daleko, a, o nocleg nie zapytałem ale Ress jak wygrasz główną nagrodę to czy Tobie w ogóle będzie sie chciało spać ze szczęścia? No i przy okazji odwiedzimy Orsini, może jakieś fotki naszym psom porobi ?
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='matrix.....']Marta, nie chwaliłaś się, to kolorowe zdjęcie super :)[/quote] [quote name='resuruss']Ja jestem za kolorkiem.Sliczne. [/quote] danke kochani danke :bigok:
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='matrix.....']nie jest tak daleko, a, o nocleg nie zapytałem ale Ress jak wygrasz główną nagrodę to czy Tobie w ogóle będzie sie chciało spać ze szczęścia? No i przy okazji odwiedzimy Orsini, może jakieś fotki naszym psom porobi ?[/quote] no w sumie porownujac do Finlandii w czerwcu to Olsztyn to "rzut beretem".
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='sh_maniak']Do Orsini na imprezę :bigok: Juz tyle razy mnie zapraszała, moge być widzem mogę? :lookarou:[/QUOTE] Jedziemy Marta, będziemy towarzyszyć Ress !! Ten egzamin to dla niej bardzo ważna chwila :)
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Zdecydujcie co z widzami i dajcie mi znać, jestem chętna :-D
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix!Nie zapomnijmy ,ze egzamin ma byc dla Ciebie!!!!!Ja moge robic za tlo,zeby potem nie bylo ,ze bez konkurencji wygrales ;-)
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Matrix!Nie zapomnijmy ,ze egzamin ma byc dla Ciebie!!!!!Ja moge robic za tlo,zeby potem nie bylo ,ze bez konkurencji wygrales ;-)[/quote] Ress miejsce tła ja rezerwuje, ty "walczysz" :bigok:
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Termin 30.06.2006(piątek)miejsce Olsztyn,godzina 14.Organizator nie zapewnia miejsc noclegowych,dojazd na koszt własny. Na egzaminie MOŻE być podana kawa.
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A kiedy jest Europejska????Hahhaha,wybieram sie a nie wiem kiedy.....Zdaze wrocic??? Jesli to bedzie zaraz po powrocie to KAWA jest wskazana wiadrami,lub przynajmniej mozliwosc zagotowania wody.....:kaffee_2:
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Termin 30.06.2006(piątek)miejsce Olsztyn,godzina 14.Organizator nie zapewnia miejsc noclegowych,dojazd na koszt własny. Na egzaminie MOŻE być podana kawa.[/quote] dopiero za pół roku :(
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Jesli to bedzie zaraz po powrocie to KAWA jest wskazana wiadrami,lub przynajmniej mozliwosc zagotowania wody.....:kaffee_2:[/quote] Kawą mogę się zająć, display wam wystarczy :bigok:
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix ma pol roku na nauke.Mam nadzieje,ze przestanie wagarowac.
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Matrix ma pol roku na nauke.Mam nadzieje,ze przestanie wagarowac.[/quote] Ja myslę jednak, ze Germanika tyle czasu potrzebuje na "zgromadzenie nagród" ;-)
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dzieki.Czyli przyjade do domu i bede miala troche czasu na odpoczynek,uffffff,to dobrze.
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']A kiedy jest Europejska????Hahhaha,wybieram sie a nie wiem kiedy.....Zdaze wrocic???[/quote] super, ze jedziesz :-D
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']A kiedy jest Europejska????Hahhaha,wybieram sie a nie wiem kiedy.....Zdaze wrocic??? Jesli to bedzie zaraz po powrocie to KAWA jest wskazana wiadrami,lub przynajmniej mozliwosc zagotowania wody.....:kaffee_2:[/QUOTE] Chyba zdążysz wrócić Ress :) w następnym dniu czyli 1 lipca wybierzemy się na wystawę krajową w Olsztynie właśnie, a w niedzielę szybko na wystawę do Ustronia - Ress zgłaszasz psy do Ustronia? Nie cierpię kawy :) ale w Olsztynie są dobrze zaopatrzone sklepy Świat Herbaty ... muszę zrobić zapas jak już tam będę
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nagrody dopiero są w planach,a kiedy się urodzą nigdy nie wiadomo.
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix,gardzisz moją wspaniałą kawką z mleczkiem i ubitą,pyszną,puszystą i delikatną pianką na wierzchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix!Ja tez za kawa nie przepadam,ale czasem jestem zmuszona wypic ,bo mnie budzi poprostu.Tylko ja pije mega kawe.....z pol lyzeczki i do tego rozpuszczalna.....2/3 wody i 1/3 mleka + 1/5 lyzeczki cukru.Taka slaba ,ze sie przewraca :haha: Do Ustronia jade ,choc nie wiem kto sedziuje,ale bardzo lubie wystawy w Ustroniu,slonko,gory......:iloveyou:
Recommended Posts