Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Strasznie daleko......a noclegi zapewnione przez organizatorow?[/quote]

Do Orsini na imprezę :bigok:
Juz tyle razy mnie zapraszała, moge być widzem mogę? :lookarou:

Posted

[quote name='resuruss']Strasznie daleko......a noclegi zapewnione przez organizatorow?[/QUOTE]

nie jest tak daleko, a, o nocleg nie zapytałem ale Ress jak wygrasz główną nagrodę to czy Tobie w ogóle będzie sie chciało spać ze szczęścia?
No i przy okazji odwiedzimy Orsini, może jakieś fotki naszym psom porobi ?

Posted

[quote name='matrix.....']Marta, nie chwaliłaś się, to kolorowe zdjęcie super :)[/quote]
[quote name='resuruss']Ja jestem za kolorkiem.Sliczne. [/quote]
danke kochani danke :bigok:

Posted

[quote name='matrix.....']nie jest tak daleko, a, o nocleg nie zapytałem ale Ress jak wygrasz główną nagrodę to czy Tobie w ogóle będzie sie chciało spać ze szczęścia?
No i przy okazji odwiedzimy Orsini, może jakieś fotki naszym psom porobi ?[/quote]

no w sumie porownujac do Finlandii w czerwcu to Olsztyn to "rzut beretem".

Posted

[quote name='sh_maniak']Do Orsini na imprezę :bigok:
Juz tyle razy mnie zapraszała, moge być widzem mogę? :lookarou:[/QUOTE]

Jedziemy Marta, będziemy towarzyszyć Ress !! Ten egzamin to dla niej bardzo ważna chwila :)

Posted

[quote name='resuruss']Matrix!Nie zapomnijmy ,ze egzamin ma byc dla Ciebie!!!!!Ja moge robic za tlo,zeby potem nie bylo ,ze bez konkurencji wygrales ;-)[/quote]

Ress miejsce tła ja rezerwuje, ty "walczysz" :bigok:

Posted

A kiedy jest Europejska????Hahhaha,wybieram sie a nie wiem kiedy.....Zdaze wrocic???
Jesli to bedzie zaraz po powrocie to KAWA jest wskazana wiadrami,lub przynajmniej mozliwosc zagotowania wody.....:kaffee_2:

Posted

[quote name='Germanika']Termin 30.06.2006(piątek)miejsce Olsztyn,godzina 14.Organizator nie zapewnia miejsc noclegowych,dojazd na koszt własny.
Na egzaminie MOŻE być podana kawa.[/quote]

dopiero za pół roku :(

Posted

[quote name='resuruss']Jesli to bedzie zaraz po powrocie to KAWA jest wskazana wiadrami,lub przynajmniej mozliwosc zagotowania wody.....:kaffee_2:[/quote]

Kawą mogę się zająć, display wam wystarczy :bigok:

Posted

[quote name='resuruss']Matrix ma pol roku na nauke.Mam nadzieje,ze przestanie wagarowac.[/quote]

Ja myslę jednak, ze Germanika tyle czasu potrzebuje na "zgromadzenie nagród" ;-)

Posted

[quote name='resuruss']A kiedy jest Europejska????Hahhaha,wybieram sie a nie wiem kiedy.....Zdaze wrocic???
Jesli to bedzie zaraz po powrocie to KAWA jest wskazana wiadrami,lub przynajmniej mozliwosc zagotowania wody.....:kaffee_2:[/QUOTE]

Chyba zdążysz wrócić Ress :) w następnym dniu czyli 1 lipca wybierzemy się na wystawę krajową w Olsztynie właśnie, a w niedzielę szybko na wystawę do Ustronia - Ress zgłaszasz psy do Ustronia?

Nie cierpię kawy :) ale w Olsztynie są dobrze zaopatrzone sklepy Świat Herbaty ... muszę zrobić zapas jak już tam będę

Posted

Matrix,gardzisz moją wspaniałą kawką z mleczkiem i ubitą,pyszną,puszystą i delikatną pianką na wierzchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Matrix!Ja tez za kawa nie przepadam,ale czasem jestem zmuszona wypic ,bo mnie budzi poprostu.Tylko ja pije mega kawe.....z pol lyzeczki i do tego rozpuszczalna.....2/3 wody i 1/3 mleka + 1/5 lyzeczki cukru.Taka slaba ,ze sie przewraca :haha:

Do Ustronia jade ,choc nie wiem kto sedziuje,ale bardzo lubie wystawy w Ustroniu,slonko,gory......:iloveyou:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...