Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donio'][ Orsini jest kobietą, czyli prawie Marilyn Monroe.
No rzeczywiście, "prawie" czyni czasami wielką różnicę.[/quote]
dobre!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wąski no no:)))popisales sie intelektem hahahaha prawie jak Einstein :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak']Czy ktos na "żywo" powie :
Dzień dobry Germaniko :o , a nie normalnie Dzień dobry Adamie :D[/quote]
a zebys wiedziala:)))))do mnie wiele osob mowi vel orsini albo jeszcze inna ma ksywke:)))))i ja tez wiele osob znam tylko po nickach i nie wiem jak maja na imie:)))))

Posted

[quote name='Germanika']A teraz trochę prywaty,dzisiaj dostałem super prezent na gwiazdkę,na który długo czekałem-potwierdzenie tytułu Interchampiona dla SASQUEHANNA ORLA Germanika.[/quote]

Gratulacje!!!Fajny prezencik!!!!!Oj wielu by chcialo taki pod choinka znalezc :bigok:

Posted

:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d Germanika :-d :-d :-d Nie Wiem Dlaczego Wyskoczyla Dziwna Literka Przy Gratulacjach Nawet Nie Wiem Co To Znaczy ,to Nowe Forum Mnie Zniecheca ,jesli Wyszlo Cos Nie Tak To Sorry

Posted

[quote name='Germanika']A teraz trochę prywaty,dzisiaj dostałem super prezent na gwiazdkę,na który długo czekałem-potwierdzenie tytułu Interchampiona dla SASQUEHANNA ORLA Germanika.[/QUOTE]

gratulacje dla Orli :),
a ja czekam na potwierdzenie zwykłego championatu już prawie 3 miesiąc i prezentu gwiazdkowego chyba się nie doczekam :(

Posted

[quote name='resuruss']nie dziwie sie!Tez bylabym dumna.
Zreszta bede bo Bulka bedzie w kalendarzu.
Zgapilam od Matrixa!;-)[/QUOTE]

Ress ja się piszę na taki jeden kalendarz z grzywkami czy innymi rasami on też będzie? I gdzie będzie że tak powiem dostępny?

Posted

[quote name='orsini']a zebys wiedziala:)))))do mnie wiele osob mowi vel orsini albo jeszcze inna ma ksywke:)))))i ja tez wiele osob znam tylko po nickach i nie wiem jak maja na imie:)))))[/quote]

do mnie mozesz zawsze mówić Pani cudowna, Pani boska itd nie musi byc nick :bigok:

hehehehehe

Posted

Bedzie to kalendarz wylacznie z dogomaniackimi grzywaczami.
Podziekowania dla Marty Chmielewskiej.
Ocziwiscie bede pamietala o chetnych.Matrix bedziesz mial prezent na Gwiazdke!Troszke opozniony,ale bedzie!!!

Witaj Sh_maniak!!!

Posted

[quote name='matrix.....']Hej Marta!![/quote]

Czesc Rysiu :-D

Kiedy masz egzamin w konkursie, bo chce wiedziec kiedy kciuki trzymać :bigok:

Dobrze, ze piszecie o tych championatach, ja na śmierć zapomniałam o tym, ze musze wysłać wniosek o mł ch Soska :lookarou:
Rysiu spokojnie mój Rubinek dostał championat po 4 m-cach :vamp:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...