orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Donio'][ Orsini jest kobietą, czyli prawie Marilyn Monroe. No rzeczywiście, "prawie" czyni czasami wielką różnicę.[/quote] dobre!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wąski no no:)))popisales sie intelektem hahahaha prawie jak Einstein :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='sh_maniak']Czy ktos na "żywo" powie : Dzień dobry Germaniko :o , a nie normalnie Dzień dobry Adamie :D[/quote] a zebys wiedziala:)))))do mnie wiele osob mowi vel orsini albo jeszcze inna ma ksywke:)))))i ja tez wiele osob znam tylko po nickach i nie wiem jak maja na imie:)))))
AngelOfDeath Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='maga18']nie wiem o czym mowisz :evilbat:[/quote] o uczuciu jakim darzy cie Martus !! ktore jest niespelnione , bo ty kochasz tylko mnie :bigok::bigok::bigok:
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A teraz trochę prywaty,dzisiaj dostałem super prezent na gwiazdkę,na który długo czekałem-potwierdzenie tytułu Interchampiona dla SASQUEHANNA ORLA Germanika.
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']A teraz trochę prywaty,dzisiaj dostałem super prezent na gwiazdkę,na który długo czekałem-potwierdzenie tytułu Interchampiona dla SASQUEHANNA ORLA Germanika.[/quote] Gratulacje!!!Fajny prezencik!!!!!Oj wielu by chcialo taki pod choinka znalezc :bigok:
Agama Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d Germanika :-d :-d :-d Nie Wiem Dlaczego Wyskoczyla Dziwna Literka Przy Gratulacjach Nawet Nie Wiem Co To Znaczy ,to Nowe Forum Mnie Zniecheca ,jesli Wyszlo Cos Nie Tak To Sorry
Agama Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 RREESSS.DLACZEGO jak klikam SLONECZKO TO W POSCIE WYSWIETLA SIE LITERKA d HELP HELP HELP
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Agama!ja nie jestem ekspertem,ale wydaje mi sie ,ze nie masz wlaczonych "Usmieszkow".Chyba w profilu jest traka opcja by je wlaczyc.
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']A teraz trochę prywaty,dzisiaj dostałem super prezent na gwiazdkę,na który długo czekałem-potwierdzenie tytułu Interchampiona dla SASQUEHANNA ORLA Germanika.[/QUOTE] gratulacje dla Orli :), a ja czekam na potwierdzenie zwykłego championatu już prawie 3 miesiąc i prezentu gwiazdkowego chyba się nie doczekam :(
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix!ja zawsze dzwonilam do Zarzadu Glownego i ladnie prosilam o przyspieszenie wyrobienia dyplomu ze wzgledu na zblizajace sie zgloszenia na wystawy.
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Matrix przykro mi,a zdążyłeś na pocztę?[/QUOTE] zdążyłem ale takich kopert jakie chciałem nie mieli ... jutro ruszam na poszukiwania
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Germanika!widze nowy avatarek!!!!!Nowe dogo to wszyscy maja nowe oblicza atavarkow.jaki Nabab dumny!!!!!:-D
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ress,Nabab jak Nabab,ale pancio jaki był dumny.
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 nie dziwie sie!Tez bylabym dumna. Zreszta bede bo Bulka bedzie w kalendarzu. Zgapilam od Matrixa!;-)
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']nie dziwie sie!Tez bylabym dumna. Zreszta bede bo Bulka bedzie w kalendarzu. Zgapilam od Matrixa!;-)[/QUOTE] Ress ja się piszę na taki jeden kalendarz z grzywkami czy innymi rasami on też będzie? I gdzie będzie że tak powiem dostępny?
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Agama']Matrix Dzieki Za Pamiec Odnosnie Kalendarza[/QUOTE] Jutro wysyłam :)
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='sh_maniak']Witam wieczorkiem :-D :bigok:[/QUOTE] Hej Marta!!
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='orsini']a zebys wiedziala:)))))do mnie wiele osob mowi vel orsini albo jeszcze inna ma ksywke:)))))i ja tez wiele osob znam tylko po nickach i nie wiem jak maja na imie:)))))[/quote] do mnie mozesz zawsze mówić Pani cudowna, Pani boska itd nie musi byc nick :bigok: hehehehehe
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Bedzie to kalendarz wylacznie z dogomaniackimi grzywaczami. Podziekowania dla Marty Chmielewskiej. Ocziwiscie bede pamietala o chetnych.Matrix bedziesz mial prezent na Gwiazdke!Troszke opozniony,ale bedzie!!! Witaj Sh_maniak!!!
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='matrix.....']Hej Marta!![/quote] Czesc Rysiu :-D Kiedy masz egzamin w konkursie, bo chce wiedziec kiedy kciuki trzymać :bigok: Dobrze, ze piszecie o tych championatach, ja na śmierć zapomniałam o tym, ze musze wysłać wniosek o mł ch Soska :lookarou: Rysiu spokojnie mój Rubinek dostał championat po 4 m-cach :vamp:
Recommended Posts