Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='góral']Ktoś dzisiaj napisał, że specyfiką forum jest wzajemne zachwalanie się, czy coś w tym stylu.... chyba trafił w 10, bo tytaj jest czasami bardzo słodko :wink:[/quote]

haha Góral Ty też nie odbiegasz od tej słodkości :lol: nie widziałam jeszcze żadnej krytyki w Twoich postach 8)[/quote]

Bo nie mam czego krytykować i już

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='góral'][quote name='malawaszka'][quote name='góral']Ktoś dzisiaj napisał, że specyfiką forum jest wzajemne zachwalanie się, czy coś w tym stylu.... chyba trafił w 10, bo tytaj jest czasami bardzo słodko :wink:[/quote]

haha Góral Ty też nie odbiegasz od tej słodkości :lol: nie widziałam jeszcze żadnej krytyki w Twoich postach 8)[/quote]

Ja nie lubię krytykować nieswoich psów, to co myślę zostawiam dla siebie i już, taką ma filozofię i nikt jej nie zmieni[/quote]

:klacz: no więc tak trudno uwierzyć, że inni może też nie czują takiej potrzeby??? :niewiem: :drinking:

Posted

Kazdy powinien miec swoje zdanie , a nie być jak choragiewka na wietrze, pytanie tylko czy ktos chce je ujawnic, a reszta usłyszeć :wink:

Wystawa jest juz historia więc nie ma sie o co sprzeczać :wink:

Germanika mozesz napisac jak wyglądał BIS w NDM?

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='góral'][quote name='malawaszka'][quote name='góral']Ktoś dzisiaj napisał, że specyfiką forum jest wzajemne zachwalanie się, czy coś w tym stylu.... chyba trafił w 10, bo tytaj jest czasami bardzo słodko :wink:[/quote]

Ja nie lubię krytykować nieswoich psów, to co myślę zostawiam dla siebie i już, taką ma filozofię i nikt jej nie zmieni[/quote]

:klacz: no więc tak trudno uwierzyć, że inni może też nie czują takiej potrzeby??? :niewiem: :drinking:[/quote]

czyżby?? :wink:

Posted

[quote name='góral']Ja nie lubię krytykować nieswoich psów, to co myślę zostawiam dla siebie i już, taką ma filozofię i nikt jej nie zmieni[/quote]

:klacz: :kciuki: :klacz:

Posted

[quote name='góral'][quote name='malawaszka'][quote name='góral'][quote name='malawaszka'][quote name='góral']Ktoś dzisiaj napisał, że specyfiką forum jest wzajemne zachwalanie się, czy coś w tym stylu.... chyba trafił w 10, bo tytaj jest czasami bardzo słodko :wink:[/quote]

:klacz: no więc tak trudno uwierzyć, że inni może też nie czują takiej potrzeby??? :niewiem: :drinking:[/quote]

czyżby?? :wink:[/quote]

no nie mówię wszyscy tylko niektórzy :lol: bo jak widać dzisiaj niektórzy czują potrzebę krytykowania psów innych - pisania jakie to one są nieeleganckie itd

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='góral'][quote name='malawaszka'][quote name='góral'][quote name='malawaszka'][quote name='góral']Ktoś dzisiaj napisał, że specyfiką forum jest wzajemne zachwalanie się, czy coś w tym stylu.... chyba trafił w 10, bo tytaj jest czasami bardzo słodko :wink:[/quote]

czyżby?? :wink:[/quote]

no nie mówię wszyscy tylko niektórzy :lol: bo jak widać dzisiaj niektórzy czują potrzebę krytykowania psów innych - pisania jakie to one są nieeleganckie itd[/quote]No własnie. Temu nowemu, to wogule nie wiadomo o co chodzi. Pojawia si jak marsjanin, mówi ,ze choduje kurczaki, a wypowiada sie na temat przygotowania psow. Twierdzi że ktoś używal czerniącego spraju, a jesli jest laikiem, to skąd wie, czy to spraj, czy lakier. Coś mi tu nieladnie pachnie

Posted

Grupy:
I-biały owczarek szwajcarski
II-sznaucer miniaturowy p&s
III-jack russell
IV-jamnik szorstkowłosy miniaturowy
V-basenji
VI-basset hound
VII-wyżeł weimarski krótkowłosy
VIII-golden
IX-chińczyk
X-afgan
BIS
1-afgan
2-weimar
3-basenji

Posted

[quote name='Germanika']Grupy:
III-jack russell
V-basenji
VI-basset hound
VIII-golden
IX-chińczyk
X-afgan
BIS
1-afgan
2-weimar
3-basenji[/quote]To nie są pelne wyniki. W każdej grupie przyznawane jest pierwsze drugie i trzecie miejsce. Nieraz nawet czwarte. Mysle że ktoś w końcu będzie znal te wyniki i potrafi nam wkleić zdjęcia z konkurencji fimnalowych

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Germanika']Grupy:
III-jack russell
V-basenji
VI-basset hound
VIII-golden
IX-chińczyk
X-afgan
BIS
1-afgan
2-weimar
3-basenji[/quote]To nie są pelne wyniki. W każdej grupie przyznawane jest pierwsze drugie i trzecie miejsce. Nieraz nawet czwarte. Mysle że ktoś w końcu będzie znal te wyniki i potrafi nam wkleić zdjęcia z konkurencji fimnalowych[/quote]

Darczyn spamietałabys wszystkie lokaty na BOG :o

Posted

[quote name='matrix.....']Marta a jak dalej było w V grupie, 2 i 3 lokata?[/quote]

Nie wiem właśnie :roll:
Myśle, że brat mojej Aśki, Talizman bankowo miał jakieś m-ce bo to cudny piesek :D

Posted

Jeśli chodzi o grupe IX to lokaty wyglądały następująco:
Miejsce 1 - chiński grzywacz NABAB Germanika
Miejsce 2 - buldog francuski ANGELO HUDSON Minimolos
Miejsce 3 - shih-tzu MAGNAT Acte

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Draczyn'][quote name='Germanika']Grupy:
III-jack russell
V-basenji
VI-basset hound
VIII-golden
IX-chińczyk
X-afgan
BIS
1-afgan
2-weimar
3-basenji[/quote]To nie są pelne wyniki. W każdej grupie przyznawane jest pierwsze drugie i trzecie miejsce. Nieraz nawet czwarte. Mysle że ktoś w końcu będzie znal te wyniki i potrafi nam wkleić zdjęcia z konkurencji fimnalowych[/quote]

Darczyn spamietałabys wszystkie lokaty na BOG :o[/quote]NIe zostalam na konkurencje finałowe, ale wtedy gdy zostawalam to nie patrzyłam tylko na swoje wyniki, ale notowalam też pozostałe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...