AngelOfDeath Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Agama']do jakiej klasy nalezy zglosic grzywke ,ktora urodzila sie 8 kwietnia 2006 roku a wystawa jest 8 lipca 2007-mlodziez czy posrednia[/quote] mozesz zarowno do tej pierwszej jak i tej drugiej;)
lalunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 agama moja urodziła się 10 kwietnia 2006 r i myslę że w wawie łapie się jeszcze tylko na młodzież
lalunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 i nie wiem doczytaj czy twoja nie musi miec o jeden dzien więcej żeby byc w pośredniej
efra-husky Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kraków umieścił już plan sędziowania wraz z wykazem wystawców ;) [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/krakow_plan.pdf[/URL] Grzywki str. 11 i 12 ;)
Nesjanna Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 potrzebuję stawkę i wyniki z Kalisza - kto mi pomoże ?? :p
Light of Shin-Ra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Tyle mi się udało wypatrzeć Kraków PSY szczeniąt - 1 VALENTINO Flavonius młodzieży - 6 AQUILETES MIRABILIS GEMMA BOSS Crazy Dog ARASH Małe Pangolino ELVIS z Chmielnik JONA GOLD z Gangu Łysych FIDO Figlarny Ogonek pośrednia - 4 Secrek POKAŻ KLASĘ OUDI Super Ciapki KOLJA Poarott Gingery's Sasquehanna GOBLIN otwarta - 5 INŻYNIER Raj dla Zwierząt BARNABA Dwie Tęcze FOCUS z Gangu Łysych Secret PAN I WŁADCA DRAGON MOON C ME Sua Sponte championów - 1 CYPISEK z Gangu Lysych SUKI szczenią -2 CARMEN Wiatry Pustyni CORRIDA Wiatry Pustyni młodzieży - 6 MADAME BUTERFLY Galus Secret RODOWE ZŁOTO LAVAZZA Super Ciapki Sasquehanna BOTANIKA IMPREZKA Z Gangu Łysych Sasquehanna MAKUTRA pośrednia - 3 IRINA Poarott ZACHARA Sakladir JAGÓDKA z Gangu Łysych otwarta - 5 WAIKIKI Kwiat Orientu KASJOPEA z Jasne Hvezdy GEENA Certowa Stena GENEVIEV Kalis z Trieste TOYOTA Sakladir
Weronisia & Jokkusia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A znacie może stawkę na Koszalin i Sopot ???? :loveu: Prędzej na Koszalin, bo Sopot jest później.
Agama Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA WYSTAWIAJACYCH W SZCZECINIE:loveu::loveu::loveu::loveu:
maga18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Agama']do jakiej klasy nalezy zglosic grzywke ,ktora urodzila sie 8 kwietnia 2006 roku a wystawa jest 8 lipca 2007-mlodziez czy posrednia[/QUOTE] Agama nie mozesz zarowno w jednej jak i drugiej... mozesz tylko w mlodziezy jesli chcialabys do posredniej, pies musialby miec 15 miesiecy i 1 dzien, czyli wystawa musialaby byc 9 kwietnia :) oto wyciag z regulaminu wystaw psow rasowych: [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/1695/assshr7.jpg[/IMG]
AngelOfDeath Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 tak , powodzenia w szczecinie !!!!!!!!!!:loveu:wiadomo komu !!!!!!!!!!!
AngelOfDeath Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Metaxa SuaSponte w Szczecinie skonczyla intera !!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Ania Gratuluje !! BOB Sasquehanna Goblin BOB !!!!!!!!!!:loveu: Zuk nie obecny tyle co wiem , natomiast jestem ciekaw jak poszlo Jagodzie :loveu:
resuruss Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Szczecin-miedzynarodowa 16-17.06 sedzia;p.Yolanda Nagler Magal (ISR) PSY SZCZENIETA; Valentino Favonius PSY MLODZIEZ; Secret Rajski Ptak Psy POSREDNIA; Beasty Boy By Change Of Heart Gingery Sasquehanna Goblin [COLOR=red]dosk 1 ,CWC ,[COLOR=red]res[/COLOR]CACIB [/COLOR] Psy OTWARTA; Inzynier Raj dla Zwierzat Gremlin Gucio Casidi Elite Sunshine Von Hellmundin Psy CHAMPIONY; Campari Sua Sponte [COLOR=red]nieob[/COLOR] New Dimension Von Shinbashi Sasquehanna (FCI)ALEN [COLOR=red]dosk 1,CWC ,CACIB ,BOB[/COLOR] suki SZCZENIETA; Born To Win Of Exotic Dogs suki MLODZIEZ; Sasquehanna(FCI)Botanika [COLOR=red]dosk 1 zw mł ,NJwR [/COLOR] Kopciuszek z Gangu Lysych Eureka- Emi Chinese Lovers suki posrednia; Jagodka z Gangu Lysych [COLOR=red]dosk 1,CWC[/COLOR] suki Otwarta; Linnea Lavandula Return To Innocence Von Shinbashi Metaxa Sua Sponte [COLOR=red]dosk 1,CWC,CACIB, NSwR[/COLOR] Efective Nesjana Sasquehanna(FCI)Wenweda Championy; Di Gabriellas Vicky Hariet z Gangu Łysych [COLOR=red]dosk 1 ,CWC [/COLOR] [COLOR=#ff0000]Na razie z wyników wiem tyle .Gratulacje dla wszystkich wystawiających ,bo pogoda podobno nie sprzyjała wystawcom ...[/COLOR] [COLOR=blue]Gratulacje dla Anny1 i Metki za Intera - bardzo szybki powrot na ringi po porodzie gratuluje!!![/COLOR] [COLOR=#0000ff]Gratulacje dla AiK i Dusi za ukonczenie Championatu Polski [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Gratulacje dla Laluni i Kofi !!!![/COLOR] [COLOR=#0000ff]Oczywiscie gratulacje dla Miniagi i Jagody - dorosły Championat rozpoczęty!!![/COLOR]
Agama Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 GRATULACJE DLA ANNY1 ,MINIAGI,AIK i LALUNI:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
maga18 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 podpisuję się obiema rękami pod gratulacjami mama Magdy
AngelOfDeath Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ress zawsze musisz byc lepsza :roll::eviltong: Agnieszka gratulacje !!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Agama Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ress jestem zawiedziona ,ze nie zglosilas Pasiaka do Krakowa:shake: jak sie domyslam Ciebie nie bedzie-smutniutko
Solange Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [B]Lalunia, Ania, Miniaga, gratuluję!!!!!!!! :loveu: :multi: :multi: :multi: [/B]
anna1 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Szczecin-miedzynarodowa 16-17.06 [B][COLOR=red]pelne wyniki[/COLOR][/B] sedzia;p.Yolanda Nagler Magal (ISR) PSY SZCZENIETA; Valentino Favonius [COLOR=red]wo 1 BOB puppy[/COLOR] PSY MLODZIEZ; Secret Rajski Ptak [COLOR=red]nb[/COLOR] Psy POSREDNIA; Beasty Boy By Change Of Heart[COLOR=red] nb[/COLOR] Gingery Sasquehanna Goblin [COLOR=red]dosk 1 ,CWC ,res CACIB [/COLOR] Psy OTWARTA; Inzynier Raj dla Zwierzat [COLOR=red]dosk. II[/COLOR] Gremlin Gucio Casidi [COLOR=red]dosk III[/COLOR] Elite Sunshine Von Hellmundin [COLOR=red]dosk. I CWC[/COLOR] Psy CHAMPIONY; Campari Sua Sponte [COLOR=red]nieob[/COLOR] New Dimension Von Shinbashi [COLOR=red]dosk.II[/COLOR] Sasquehanna (FCI)ALEN [COLOR=red][B]dosk I, CWC, CACIB, BOB[/B][/COLOR] suki SZCZENIETA; Born To Win Of Exotic Dogs [COLOR=red]wb, Ilok.[/COLOR] suki MLODZIEZ; Sasquehanna(FCI)Botanika [COLOR=red]dosk 1 zw mł ,NJwR, finalistaka BIS junior gr.IX, czyli weszla do 3 finalowej z calej IX[/COLOR] Kopciuszek z Gangu Lysych Eureka- Emi Chinese Lovers[COLOR=red] II dosk.[/COLOR] suki posrednia; Jagodka z Gangu Lysych [COLOR=red]dosk 1,CWC, res CACIB[/COLOR] suki Otwarta; Linnea Lavandula [COLOR=red]dosk II[/COLOR] Return To Innocence Von Shinbashi [COLOR=red]nb[/COLOR] Metaxa Sua Sponte [COLOR=red]dosk 1,CWC,CACIB, NSwR[/COLOR] Efective Nesjana[COLOR=red] nb[/COLOR] Sasquehanna(FCI)Wenweda [COLOR=red]dosk. III[/COLOR] Championy; Di Gabriellas Vicky [COLOR=red]dosk. II[/COLOR] Hariet z Gangu Łysych [COLOR=red]dosk 1 ,CWC [/COLOR] [COLOR=#ff0000]Dziekujemy i pozdrawaimy wszystkich z okolic Szczecina :))))))))))[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=#ff0000]wyniki poprawione; mam nadzieje ze juz wsyztsko teraz gra; jak nie to proesze na priva[/COLOR]
lalunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [B][COLOR=green]BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ANI ZA PROFESJONALNY HANDLING KOFI NA FINAŁACH :))))))))))) WIELKA BUŹKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
Nesjanna Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [SIZE=6]dziewczyny - wielkie brawa !!!!:loveu::loveu: gratuluję !!!!! [/SIZE]
Śnieżynka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witam :) poszukuje konkurencji na Kraków :D Psy młodzież: 1. AQUILETES Mirabilis Gemma, 2. BOSS Crazy Dog, 3. ARESH Małe Pangolino, 4. ELVIS z Chmielnik 5. JONA GOLD z Gangu Łysych, oraz my :) 6. Fido Figlarny Ogonek. Możecie mi powiedzieć czy to poważna konkurencji ?? i jak te psiaki wcześniej prezentowały sie na wystawach ?? :) Jestem bardzo ciekawa co mnie czeka,gdyz to moja pierwsza wystawa, a druga psa :)
AiK Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dziękujemy za gratulacje :) pogoda koszmarna smagało nas wiatrem i deszczem na szczęście na finały wyszło słoneczko Lalunia gratulacje !
Recommended Posts