Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='macsow1']kochanie..
po 1 MACSOW a nie moscow.
po 2 na zywo nie zamienie z Tobą ani slowa... (nie mam ochoty na rozmowe z Tobą)[/quote]

Nio jakoś nie zauwazyłam byś nie miał ochoty skoro co chwila mi odpisujesz. A że na żywo nie chcesz to mnie wcale nie dziwi. Mały chłopczyk się boi:eviltong:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='miniaga']Nio jakoś nie zauwazyłam byś nie miał ochoty skoro co chwila mi odpisujesz. A że na żywo nie chcesz to mnie wcale nie dziwi. Mały chłopczyk się boi:eviltong:[/quote]

Maciek jest malym chlopcem bo ma dopiero 19 lat;) ale czy sie boi to nie wiem...............;)

Posted

[quote name='miniaga']Akurat martwić się nie musze o towarzystwo, ale nawet gdyby to zdecydowanie wolę gadać z psem niż Mascowem:evil_lol:[/quote]

no tak.. pies nie powie Ci, ze nie jestes zbyt madra...:razz:

Posted

[quote name='Natalia:)']Czy osoby jadące do Opola znają jakiś dobry hotel??[/quote]

bedziesz w Opolu?:)
w jakiej klasie bedzie michał?
mam nadzieje, ze pokaze na co go stac :)
my bedziemy w pośredniej (z wrocławia mamy blisko, wiec nie bedziemy nocowac (chyba))

Posted

[quote name='Natalia:)']Czy osoby jadące do Opola znają jakiś dobry hotel??[/quote]

słyszałam że te blisko wystawy już porezerwowane

Posted

A suzkasz czegos koniecznie bliskiego?
Polecam Hotel Weneda badz Hotel Piast.. z drozszych Hotel Zaodrze, Mercure.

na [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] sa linki

Posted

[quote name='lalunia']flaszeczko powiesz mi jak bede jechac pociagiem to na jakiej stacji musze wysiasc ?
chodzi mi o opole[/quote]

Mozna wysciasc na głównym- tam staje wiekszosc pociagów, taksowka z tamtad wiele cie nie wyniesie bo daleko to nie jest.. no a na piechotke z 25 minut wyjdzie. Najblizej ejst Opole Wschodnie zaraz obok wystawy- ale nie wiem jakie pociagi sie tam zatrzymują.

Posted

LEGIONOWO
[B]XI Wiosenna Wystawa Psów Rasowych 31.03 - 1.04.2007[/B]

</B></B>Psy
Klasa młodzieży

1069. VIVAT Germanika
1086. Secret RAJSKI PTAK

Klasa pośrednia

1070. HOKKAIDO Helvetius (FCI)
1071. Gingery SASQUEHANNA GOBLIN

Klasa otwarta

1072. NAPOLEON Germanika
1073. ODDIE z chmielnik
1074. VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo

Klasa championów

1075. Sasquehanna (FCI) ALEN CH. USA
1076. BOSMAN z Gangu Łysych CH. SAL., GUA

Suki

Klasa szczeniąt

1077. ABBA Gro-Bez
1078. Sasquehanna(fci) WRÓŻKA

Klasa młodzieży

1079. JAGÓDKA z Gangu Łysych
1080. LINDA z Jasne hvezdy
1081. VALAQUENTA Germanika

Klasa pośrednia

1082. CHERRIE-CHERRIE Sub-O-Divo
1083. ECRU Nesjana
1087. EFECTIVE Nesjana

Klasa otwarta

1084. COLLOMBINA Sub-O-Divo
1085. IDYLLA Germanika

Posted

[quote name='Agama']Ilez nieznanych mi pieskow,ciesze sie ,ze je zobacze[/quote]

Agama weż aparat ja też chętnie zobacze chociaż na fotkach ;)

Posted

Bosman ma krótki włos ,był ogolony, sama jestem ciekawa jak wygląda teraz. Beata wróciła do Gwatemalii ale zostawiła Bosmana u rodziców i oni mają go wystawić.

Posted

[quote name='flashka-g']Mozna wysciasc na głównym- tam staje wiekszosc pociagów, taksowka z tamtad wiele cie nie wyniesie bo daleko to nie jest.. no a na piechotke z 25 minut wyjdzie. Najblizej ejst Opole Wschodnie zaraz obok wystawy- ale nie wiem jakie pociagi sie tam zatrzymują.[/quote]
dzieki serdeczne :multi:

Posted

jedzie ktoś pociągiem do katowic w niedzielę rano z Warszawy bo mi zmieniły sie plany i nocleg mam w warszawie jak ktoś nie znalazł hotelu to mam jeszcze rezerwację w spodku

Posted

[quote name='Agama']Laluniu ja w zeszlym roku wysiadlam na stacji Opole glowne i za taryfe zaplacilam 10 zl[/quote]
to bardzo się cieszę dzięki
do zobaczyska w opolu to już niedługo :multi: :multi:

Posted

[quote name='macsow1']bedziesz w Opolu?:)
w jakiej klasie bedzie michał?
mam nadzieje, ze pokaze na co go stac :)
my bedziemy w pośredniej (z wrocławia mamy blisko, wiec nie bedziemy nocowac (chyba))[/quote]

Postaram sie być... Misiu jest w CHYBA w wieku Mikusia więc CHYBA będziemy razem na ringu ;) A jeśli chodzi o to czy pokarze wszystko na co go stać to zależy czy to sędzie czy sędzina czy nie jest żylasty :lol:

Posted

Natalia... wasze psiaki sa w takim wieku ze moga byc zgloszone do dwóch klas - posredniej lub otwartej - wiec w jakiej jest Twoj Michal?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...