miniaga Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='macsow1']kochanie.. po 1 MACSOW a nie moscow. po 2 na zywo nie zamienie z Tobą ani slowa... (nie mam ochoty na rozmowe z Tobą)[/quote] Nio jakoś nie zauwazyłam byś nie miał ochoty skoro co chwila mi odpisujesz. A że na żywo nie chcesz to mnie wcale nie dziwi. Mały chłopczyk się boi:eviltong:
miniaga Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A na krajówce w Warszawie sędziuje Pani Krystyna Szulc.
Fenyloetyloamina Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dobrze, że bierzesz psa - będziesz miała z kim porozmawiać. Tak w ogóle, to wystawy trochę podrożały...
miniaga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Akurat martwić się nie musze o towarzystwo, ale nawet gdyby to zdecydowanie wolę gadać z psem niż Mascowem:evil_lol:
ewelinabuck Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='miniaga']Nio jakoś nie zauwazyłam byś nie miał ochoty skoro co chwila mi odpisujesz. A że na żywo nie chcesz to mnie wcale nie dziwi. Mały chłopczyk się boi:eviltong:[/quote] Maciek jest malym chlopcem bo ma dopiero 19 lat;) ale czy sie boi to nie wiem...............;)
macsow1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='miniaga']Akurat martwić się nie musze o towarzystwo, ale nawet gdyby to zdecydowanie wolę gadać z psem niż Mascowem:evil_lol:[/quote] no tak.. pies nie powie Ci, ze nie jestes zbyt madra...:razz:
Natalia:) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czy osoby jadące do Opola znają jakiś dobry hotel??
macsow1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Natalia:)']Czy osoby jadące do Opola znają jakiś dobry hotel??[/quote] bedziesz w Opolu?:) w jakiej klasie bedzie michał? mam nadzieje, ze pokaze na co go stac :) my bedziemy w pośredniej (z wrocławia mamy blisko, wiec nie bedziemy nocowac (chyba))
AiK Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Natalia:)']Czy osoby jadące do Opola znają jakiś dobry hotel??[/quote] słyszałam że te blisko wystawy już porezerwowane
flashka-g Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Natalia:)']Czy osoby jadące do Opola znają jakiś dobry hotel??[/quote] A suzkasz czegos koniecznie bliskiego? Polecam Hotel Weneda badz Hotel Piast.. z drozszych Hotel Zaodrze, Mercure. na [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] sa linki
lalunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 flaszeczko powiesz mi jak bede jechac pociagiem to na jakiej stacji musze wysiasc ? chodzi mi o opole
flashka-g Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='lalunia']flaszeczko powiesz mi jak bede jechac pociagiem to na jakiej stacji musze wysiasc ? chodzi mi o opole[/quote] Mozna wysciasc na głównym- tam staje wiekszosc pociagów, taksowka z tamtad wiele cie nie wyniesie bo daleko to nie jest.. no a na piechotke z 25 minut wyjdzie. Najblizej ejst Opole Wschodnie zaraz obok wystawy- ale nie wiem jakie pociagi sie tam zatrzymują.
resuruss Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 LEGIONOWO [B]XI Wiosenna Wystawa Psów Rasowych 31.03 - 1.04.2007[/B] </B></B>Psy Klasa młodzieży 1069. VIVAT Germanika 1086. Secret RAJSKI PTAK Klasa pośrednia 1070. HOKKAIDO Helvetius (FCI) 1071. Gingery SASQUEHANNA GOBLIN Klasa otwarta 1072. NAPOLEON Germanika 1073. ODDIE z chmielnik 1074. VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo Klasa championów 1075. Sasquehanna (FCI) ALEN CH. USA 1076. BOSMAN z Gangu Łysych CH. SAL., GUA Suki Klasa szczeniąt 1077. ABBA Gro-Bez 1078. Sasquehanna(fci) WRÓŻKA Klasa młodzieży 1079. JAGÓDKA z Gangu Łysych 1080. LINDA z Jasne hvezdy 1081. VALAQUENTA Germanika Klasa pośrednia 1082. CHERRIE-CHERRIE Sub-O-Divo 1083. ECRU Nesjana 1087. EFECTIVE Nesjana Klasa otwarta 1084. COLLOMBINA Sub-O-Divo 1085. IDYLLA Germanika
AiK Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Agama']Ilez nieznanych mi pieskow,ciesze sie ,ze je zobacze[/quote] Agama weż aparat ja też chętnie zobacze chociaż na fotkach ;)
resuruss Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Koniecznie!Ja jestem ciakawa jak Bosman wygląda po zagranicznych voyagach
gruca Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Bosman ma krótki włos ,był ogolony, sama jestem ciekawa jak wygląda teraz. Beata wróciła do Gwatemalii ale zostawiła Bosmana u rodziców i oni mają go wystawić.
lalunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='flashka-g']Mozna wysciasc na głównym- tam staje wiekszosc pociagów, taksowka z tamtad wiele cie nie wyniesie bo daleko to nie jest.. no a na piechotke z 25 minut wyjdzie. Najblizej ejst Opole Wschodnie zaraz obok wystawy- ale nie wiem jakie pociagi sie tam zatrzymują.[/quote] dzieki serdeczne :multi:
Agama Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Laluniu ja w zeszlym roku wysiadlam na stacji Opole glowne i za taryfe zaplacilam 10 zl
AiK Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jedzie ktoś pociągiem do katowic w niedzielę rano z Warszawy bo mi zmieniły sie plany i nocleg mam w warszawie jak ktoś nie znalazł hotelu to mam jeszcze rezerwację w spodku
lalunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Agama']Laluniu ja w zeszlym roku wysiadlam na stacji Opole glowne i za taryfe zaplacilam 10 zl[/quote] to bardzo się cieszę dzięki do zobaczyska w opolu to już niedługo :multi: :multi:
Śnieżynka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hej mam do Was pytanko znacie moze tego szczeniaka [ ARASH Małe Pangolino ] ??
Natalia:) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='macsow1']bedziesz w Opolu?:) w jakiej klasie bedzie michał? mam nadzieje, ze pokaze na co go stac :) my bedziemy w pośredniej (z wrocławia mamy blisko, wiec nie bedziemy nocowac (chyba))[/quote] Postaram sie być... Misiu jest w CHYBA w wieku Mikusia więc CHYBA będziemy razem na ringu ;) A jeśli chodzi o to czy pokarze wszystko na co go stać to zależy czy to sędzie czy sędzina czy nie jest żylasty :lol:
maga18 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Natalia... wasze psiaki sa w takim wieku ze moga byc zgloszone do dwóch klas - posredniej lub otwartej - wiec w jakiej jest Twoj Michal?
Recommended Posts