Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='anna1']no ciekawa jestem tej wystawki :))))) jak Goblin wyglada tak jak na fotkach to dal mnie tak czy siak BOB :) bez wzgledu na sedziego haahhahahah[/quote]

Ja Goblina widzialam na żywo:) i w sumie zdjęcia chyba nawet nie oddaja calego jego uroku;) na pewno przez ten czas sie troche zmienił.. ale mysle ze na plus;)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']ales ty samolubna......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

no tak wszystkie pieniadze bys na grzywki przetracila ,nie przzejda tutaj takie numery o nie.....:p[/quote]

A tam na grzywki zaraz.....wynajełabym opiekunki do psow a sama na wczasy bym pojechała :loveu:

Posted

zzzznalezzzli by sie tacy co mieliby ochote na popilnowanie grzzywkow grzywkow:diabloti:

a jak ja wygram w totka toooooo.....hmmmmm kupie wille z basenem i stado malamutow:razz: :razz: :razz:

pomarzyc zawsze mozna.....marzenia sie spelniaja;) ;) ;) ;) :evil_lol:

Posted

Oj ,z moimi to mało kto by został ,bo moje to wstretne sikawki są :evil_lol:
Poza tym ,nie wiem czy ktos by wytrzymał 5 natrętow naraz :evil_lol:
A z marzeniami masz racje - choc ja juz długo czekam na tego Totka i nic :shake:

Posted

bo oszczedna jestes:razz: :razz: :razz: :p :p :p :p :p

kto nie gra ten nie wygra a ten co gra to zz reszta tezzz nie wygra ..hahahahahahaahahahah;) ;) ;) :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

chyba trzeba sie umowic na randke z maszzyna losujaca:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Fenyloetyloamina']Jeśli masz dar jasnowidzenia, to może lepiej podaj nam wyniki totolotka, będzie korzystniej :roll:[/quote]

10 21 23 27 35 46.

Posted

Oczywiscie wiem ,ze Angel z Twojej hodowli wygrala:loveu: :multi: i to powinno dodac CI skrzydel,a nie wycofac sie,a kto zrobi dorosly championat MLODEJ BIALEJ DAMIE pp

Posted

[quote name='orsini']ale z francuskiego egzaminy polałam buuuuuuuuu
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

jak moglas :mad: udzielalam ci korepetycji :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...