Agama Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 MYSZKO chodzi chyba o cos innego-tak sie zlozylo ze bylam w tym sezonie na kilkunastu wystawkach zarowno jako widz jak i uczestnik-moje refleksje sa takie na niektorych okreslone zwierzatka wygrywaja a na innych robia faktycznie za tlo-choc to sliczni sliczne GRZYWKI rozrzut w ocenach jest od zw rasy do bdb-pisze o tym samym psie, psach ,suniach itp czyli znowu wracamy do punktu wyjscia-OCENY SEDZIEGO i jego preferencji
flashka-g Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 W Opolu na Cacibie grzywki ocenia Francesco Concetti z Włoch, a na klubówce Andreas Schemel z Austrii :) w koncu porzadna miedzynarodowa obsada...zobaczymy co pokaze:cool3:
sh_maniak Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='"Iwona"']Wielkie , ogromne gratulacje za tak piękne sukcesy dogomaniackich psiaków My osobiście nie mamy czym się chwalić , dla informacji jednak podam,że w grzywaczach w oba dni zwyciężyła polska suczka- Sasquehanna DOBRA WRÓŻKA- wielkie brawa [/QUOTE] Gratulacje dla Dobrej Wrózki za ukonczenie Intera :) Iwona może masz pełne wyniki?
anna1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jakos po ostatnich latach obserwowania i brania czynnego udzialu w wystawach mam bardzo mieszane uczucia co do pomyslu powstawania klubu grzywek; niestety wiecej wszystkich dzieli niz laczy- zadko kiedy ktos ma odwage powiedziec cosw twarz, tylko obgadywanie po katach; jest nas tak wlasciciwe niewiele; troche osob na dgm, troche czytajacych, troche chcacych "rozganiac towarzystwo wzajemnej adoracj" i chyba nic by z tego nie wyszlo; jakos nie potrafie na to optymistycznie spojzec;
anna1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 co dow ilna to jedynie Dobra wrozka (piekna suka ale jeszcze nie odraosla po dzieciach ale inter jej sie nalezy) dostala cac i cacib; sedziowala Pani Kostalova- czeska republika:) dala popis totalnego balaganu przy ocenie- grzywacz nagi ma miec wszytskie zeby to jedna sprawa (ona wie ze moze nie miec ale lepiej jak ma), kazala robic jakies niezrozumiale kolka na kritszym boku prostokatu ringowego- calkowite niezrozumienie o co jej chodzi;kolejny sedzia miedzynarowody ktory nie zna jezyka na tyle dobrze zeby sie dogadac chocby w miedzynardiwym jezyku anggielskim ;; nie wiem jak wypadla mlodziez ale psy dosrole ani jeden cac, nie mowiac juz o cacibie; nasz Toudi byl dosk. 1 ale jak mowie bez niczego:) wystawiany tylko w niedziele;sauvignon byla w szczeniakch 1 dnia BOB szczeniat a drugiego 2/3, ; moze Iwona bedzie miala wiecej wynikow; finom tez poszlo kiepsko bo nie ma wynikow u nich na stronach:cool3:
macsow1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 wystawa w glogowie jak dla was jest odwolana... :diabloti: ja bede z mikim, bedzie michal i nie chcemy niepotrzebnej konkurencji.. no chyba, ze chcecie przegrac to zapraszamy...:diabloti::diabloti: ja jade tam po BOBa :loveu: ps. a i tak z tego co slyszalem jest duzo grzywaczy zgloszonych..:( ale i tak sie nie przejmujemy...
AiK Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='macsow1']wystawa w glogowie jak dla was jest odwolana... :diabloti: ja bede z mikim, bedzie michal i nie chcemy niepotrzebnej konkurencji.. no chyba, ze chcecie przegrac to zapraszamy...:diabloti::diabloti: ja jade tam po BOBa :loveu: ps. a i tak z tego co slyszalem jest duzo grzywaczy zgloszonych..:( ale i tak sie nie przejmujemy...[/quote] my nie jesteśmy dla was konkurencja. my dziewczynki :roll: a na boba nie liczymy wiec go sobie wez :diabloti:
miniaga Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja zaczynam z Jagodą od Bydgoszczy i mam nadzieję że nie będzie zimy w lutym;)
Solange Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='miniaga']Ja zaczynam z Jagodą od Bydgoszczy i mam nadzieję że nie będzie zimy w lutym;)[/quote] Ja też planuję z Dinarkiem jechać do Bydgoszczy ;)
AiK Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Solange']Ja też planuję z Dinarkiem jechać do Bydgoszczy ;)[/quote] Miałyśmy być niestety Tz wysyła nas na 2 tygodnie do Zakopanego
macsow1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='onka']na pewno będzie "mój" Tymianek w młodzieży[/quote] a Teodor??? Tymianka sie nie boje (chyba) natomiast teodora.. :p
miniaga Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja się ju nie mogę doczekać Bydgoszczy i bardzo się cieszę, że będziecie. I mam nadzieję że będzie moja ulubiona nauczycielka:multi:
macsow1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='onka']Alez Teodor to bardzo kochany i miły pies:loveu: na prawdę nie ma się czego obawiać;) będzie w pośredniej jakby co Tymianka może nie będzie, a będzie Rumianek:evil_lol: a może jeden i drugi?[/quote] oj onka jak ja kocham te Twoje psy... jeszcze mi powiedz, z to Ty wystawisz rumianka.. nie wiem, czy nie wole przegrac z honorem i isc do posredniej..
macsow1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Onka chce Ci sie jechac taki kawal do Głogowa?? :eviltong: nie chce Cie martwic, ale to tak daleko.. bedzie pelno sniegu i w ogole.. jeszcze troche i teodor bedzie mi sie snil po nocach... ale zgloszneie psa kosztuje az 100zl... (czy jakos tak)... a poza tym 9 grupa jestw sobote.. a to pewnie tez nie pasuje teodorowi ;p nie no kurcze..:-(
macsow1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='onka']no co Ty tu mi wypisujesz takie, bo zaraz bedzie :mad: ;) będzie dobrze to sędzia wybiera tego najlepszego nie my :cool3: tak ja chyba wystawie Rumianka a jadę dzień wczesniej już do Zielonej Góry w piątek to przynajmniej przygotuje Rumianka;) bo dojazdu nie mam żadnego z Jeleniej do Głogowa!! a tak na spokojnie zabiorę się z włascicielami Rumianka:multi:[/quote] Oniu ja dbam o CIebie :) jak przyjedziesz z moją ukochaną suką to mozesz jechac: ) chodzi o genowefe :):loveu: a sedzia wybierze najlepszego.. ja juz moge wskazac kto nim bedzie.. ale co tam.. masz slicznego tadzia. wielkie i szczere gratulacje.
Natalia:) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='onka']będę z Gienią również i bardzo dziekuję za miłe słowo:loveu: hodowca Teodora może być dumny, jeszcze tylko troszkę ogłady ringowej by się przydało:placz:[/quote] Trochę psów potrzebuje tej ogłady patrz na mój i Michała przykład. Teodor to anioł na ringu w porównaniu z moim...:diabloti: PS. Jak narazie liczę to tylko 4 psy w młodzieży. Byle tak dalej !!
Light of Shin-Ra Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='AiK']Miałyśmy być niestety Tz wysyła nas na 2 tygodnie do Zakopanego[/quote] A kiedy będziesz w Zakopanem. Może chciałabyś się spotkać i poznać na żywo moje pokraki?
AiK Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Han Sharn']A kiedy będziesz w Zakopanem. Może chciałabyś się spotkać i poznać na żywo moje pokraki?[/quote] o to samo zapytałam wczoraj w galerii:lol: prosto z Głogowa jade do Zakopanego i będę 2 tygodnie mieszkam na cyrhla przy restauracji 7 kotów chętnie spotkam się z Tobą w Zakopanym podoba mi się to że tymi busami można wszędzie dojechać i nie robią problemów że jedzie pies tak jeździłam ze Sparki dwa lata temu
anna1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 to juz glogow za pasem???!!!! ja nie wiem gdzie ten czas ucieka:)) w bydgoszczy tez bedziemy z martinim i metaxa- na razie w otwartej:)
macsow1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='anna1']to juz glogow za pasem???!!!! ja nie wiem gdzie ten czas ucieka:)) w bydgoszczy tez bedziemy z martinim i metaxa- na razie w otwartej:)[/quote] anna1 bedziesz w głogowie??:p
anna1 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nie Moscow do glogowa nie jade; moze leszno, jeszcze nie zdecydowalam bo do czecha jak brychtowa jedzie troche szkoda mi kasy:evil_lol: :evil_lol: napewno bydgoszcz, ale co wiecej w polsce to jeszcze nie wiem; musze zerknac wreszcie w kalendazyk wystaw:) jakies niemcy i wegry napewno, gdzies musze pokonczyc to co zaczete:lol:
macsow1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 jestem załamany i nie wiem, czy porywac sie i walczyc, czy przegrac z honorem....
AiK Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='macsow1']jestem załamany i nie wiem, czy porywac sie i walczyc, czy przegrac z honorem....[/quote] WALCZ:razz: :razz:
Recommended Posts