Draczyn Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 [quote name='onka']a na Nowy Dwor ma ktos stawke? dziś dostałam potwierdzenie[/quote]Stawki jeszcze nie ma i nie wiadomo, czu będzie, bo zdaję się że komuś poprzednio się ni podobało, że podają stawkę, no ale zobaczymy
miniaga Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno. Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil: Ale ten czas biegnie.......
orsini Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']no to akurat wiem ale pytanie brzmi [b]DLACZEGO???WHY???WARUM?????[/b][/quote] poprostu mam taki a nie inny kaprys :lol: :lol: :lol:[/quote] a co Ty baba w ciazy ze kaprysy masz???? :o :o :o :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']no to akurat wiem ale pytanie brzmi [b]DLACZEGO???WHY???WARUM?????[/b][/quote] poprostu mam taki a nie inny kaprys :lol: :lol: :lol:[/quote] a co Ty baba w ciazy ze kaprysy masz???? :o :o :o :lol: :lol: :lol:[/quote] :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: no jasne a w tej chwili mam ochote na sledzia w smietanie :lol: :lol: :lol: :lol: i surowe mieso :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
Nesjanna Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:
AngelOfDeath Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Nesjanka']Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:[/quote] wstawisz na dogo i koniec , wszyscy zobacza :wink: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 ja poprosze o fote tego sznaucerka min. cz-sr co bis junior wygra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesjanna Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='orsini']ja poprosze o fote tego sznaucerka min. cz-sr co bis junior wygra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] aaaaha , ok !!! no problem :PROXY5:
Nesjanna Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='Nesjanka']Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:[/quote] wstawisz na dogo i koniec , wszyscy zobacza :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] JASNE, ŻE WSTAWIĘ !!!! - ale ktoś mi się może omsknąć .... jak macie numerki to mi powiedzcie, a wtedy bardziej się skupię na tych konkretnych...
Nesjanna Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno. Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil: Ale ten czas biegnie.......[/quote] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:
maga18 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Nesjanka'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='Nesjanka']Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:[/quote] wstawisz na dogo i koniec , wszyscy zobacza :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] JASNE, ŻE WSTAWIĘ !!!! - ale ktoś mi się może omsknąć .... jak macie numerki to mi powiedzcie, a wtedy bardziej się skupię na tych konkretnych...[/quote] zajrzysz do katalogu i bedziesz wszystko wiedziala 8) ja jak robie to robie wszyyyyyystkim dookoła :lol:
Draczyn Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Nesjanka'][quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno. Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil: Ale ten czas biegnie.......[/quote] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:[/quote]A kiedy konkretnie są te urodziny?
AngelOfDeath Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Nesjanka'][quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno. Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil: Ale ten czas biegnie.......[/quote] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:[/quote]A kiedy konkretnie są te urodziny?[/quote] w sobote :lol: :lol: :lol: chyba :oops: :oops: :oops: :oops:
Draczyn Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='Draczyn'][quote name='Nesjanka'][quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno. Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil: Ale ten czas biegnie.......[/quote] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:[/quote]A kiedy konkretnie są te urodziny?[/quote] w sobote :lol: :lol: :lol: chyba :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]Tyle to ja się też doczytałam, ale może mieć np urodziny w środe, a urządzać je w sobotę
gruca Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Stawka na Nowy Dwór ,sędzia p.Piotr Król 12.30 Chiński Grzywacz Bezwłosy/Owłosiony PSY Klasa młodzieży 4 1164 - 1167 Klasa pośrednia 4 1168 - 1171 Klasa otwarta 3 1172 - 1174 Klasa championów 2 1175 - 1176 SUKI Klasa młodzieży 5 1177 - 1181 Klasa pośrednia 4 1182 - 1185 Klasa otwarta 4 1186 - 1189
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 mniej wiecej znam stawke do Nowej Rudy - i cos mi nie gra... w psach w mlodziezy jest Hazard, moj Toffi i... Avenen Kokietka Sub Divo :roll: A z tego co pamietam to Avenen to SUKA :o Sama juz nie wiem :lol:
gruca Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [b]maga18[/b] może znasz kogoś kto dzisiaj wystawia,to będzie stawka wiadoma.
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 tak znam... ale jeszcze nie wrocili :D rozmawialam przez telefon z Sh_maniak i podala mi tylko stawke mlodziezy psow i suk... i w sukach w mlodziezy jest Donia Chrustowianki, Fryderika Kalis z Trieste, Nagasaki Pomarszczony Czar, jakac z Chlipku i moja Mila
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Fryderika Kalis z Trieste... ladna skubana :lol: :wink: [url]http://www.chinesecrested.no/registry/62468/Frederika+Kalis+z+Treste.html[/url] bedzie ciekawie... 8) :lol:
maga18 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [quote name='gruca']Stawka na Nowy Dwór ,sędzia p.Piotr Król 12.30 Chiński Grzywacz Bezwłosy/Owłosiony PSY Klasa młodzieży 4 1164 - 1167 Klasa pośrednia 4 1168 - 1171 Klasa otwarta 3 1172 - 1174 Klasa championów 2 1175 - 1176 SUKI Klasa młodzieży 5 1177 - 1181 Klasa pośrednia 4 1182 - 1185 Klasa otwarta 4 1186 - 1189[/quote] tylko takie cos
resuruss Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Stawek jeszcze nie,na razie Gruca wpisala ilosc psow w klasach.
góral Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Dzięki :D myślałem, że ktoś z Was ma jakieś przecieki dotyczące konkretnych psów w klasach :wink:
Recommended Posts