Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='onka']a na Nowy Dwor ma ktos stawke?
dziś dostałam potwierdzenie[/quote]Stawki jeszcze nie ma i nie wiadomo, czu będzie, bo zdaję się że komuś poprzednio się ni podobało, że podają stawkę, no ale zobaczymy

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D
Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno.

Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil:
Ale ten czas biegnie.......

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']no to akurat wiem ale pytanie brzmi [b]DLACZEGO???WHY???WARUM?????[/b][/quote]

poprostu mam taki a nie inny kaprys :lol: :lol: :lol:[/quote]
a co Ty baba w ciazy ze kaprysy masz???? :o :o :o
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']no to akurat wiem ale pytanie brzmi [b]DLACZEGO???WHY???WARUM?????[/b][/quote]

poprostu mam taki a nie inny kaprys :lol: :lol: :lol:[/quote]
a co Ty baba w ciazy ze kaprysy masz???? :o :o :o
:lol: :lol: :lol:[/quote]

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: no jasne a w tej chwili mam ochote na sledzia w smietanie :lol: :lol: :lol: :lol: i surowe mieso :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

[quote name='Nesjanka']Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:[/quote]

wstawisz na dogo i koniec , wszyscy zobacza :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']ja poprosze o fote tego sznaucerka min. cz-sr co bis junior wygra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

aaaaha , ok !!! no problem :PROXY5:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='Nesjanka']Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:[/quote]

wstawisz na dogo i koniec , wszyscy zobacza :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

JASNE, ŻE WSTAWIĘ !!!! - ale ktoś mi się może omsknąć .... jak macie numerki to mi powiedzcie, a wtedy bardziej się skupię na tych konkretnych...

Posted

[quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D
Co prawda będę miała dzień wczesniej imprezę i nie wiem jak dojadę, ale dotrę napewno.

Z drugiej strony aż tak mi się nie spieszy bo tuż przed wystawą znów będę starsza o rok :evil:
Ale ten czas biegnie.......[/quote]

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:

Posted

[quote name='Nesjanka'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='Nesjanka']Wybieram się do Nowego Dworu - "na oglądactwo" - kto chce zdjęcie ??? :wink: :lol: :wink: :lol:[/quote]

wstawisz na dogo i koniec , wszyscy zobacza :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

JASNE, ŻE WSTAWIĘ !!!! - ale ktoś mi się może omsknąć .... jak macie numerki to mi powiedzcie, a wtedy bardziej się skupię na tych konkretnych...[/quote]

zajrzysz do katalogu i bedziesz wszystko wiedziala 8)
ja jak robie to robie wszyyyyyystkim dookoła :lol:

Posted

[quote name='Nesjanka'][quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:[/quote]A kiedy konkretnie są te urodziny?

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Nesjanka'][quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:[/quote]A kiedy konkretnie są te urodziny?[/quote]

w sobote :lol: :lol: :lol: chyba :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='Draczyn'][quote name='Nesjanka'][quote name='miniaga']ja juz nie moge sie doczekać Nowego Dworu :D Tyle chińczyków naraz do podziwiania :D :D :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! z okazji zbliżających się urodzin :tort:[/quote]A kiedy konkretnie są te urodziny?[/quote]

w sobote :lol: :lol: :lol: chyba :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]Tyle to ja się też doczytałam, ale może mieć np urodziny w środe, a urządzać je w sobotę

Posted

Stawka na Nowy Dwór ,sędzia p.Piotr Król

12.30 Chiński Grzywacz Bezwłosy/Owłosiony

PSY
Klasa młodzieży 4 1164 - 1167
Klasa pośrednia 4 1168 - 1171
Klasa otwarta 3 1172 - 1174
Klasa championów 2 1175 - 1176
SUKI
Klasa młodzieży 5 1177 - 1181
Klasa pośrednia 4 1182 - 1185
Klasa otwarta 4 1186 - 1189

Posted

mniej wiecej znam stawke do Nowej Rudy - i cos mi nie gra... w psach w mlodziezy jest Hazard, moj Toffi i... Avenen Kokietka Sub Divo :roll: A z tego co pamietam to Avenen to SUKA :o Sama juz nie wiem :lol:

Posted

tak znam... ale jeszcze nie wrocili :D

rozmawialam przez telefon z Sh_maniak i podala mi tylko stawke mlodziezy psow i suk... i w sukach w mlodziezy jest Donia Chrustowianki, Fryderika Kalis z Trieste, Nagasaki Pomarszczony Czar, jakac z Chlipku i moja Mila

Posted

Fryderika Kalis z Trieste... ladna skubana :lol: :wink:
[url]http://www.chinesecrested.no/registry/62468/Frederika+Kalis+z+Treste.html[/url]

bedzie ciekawie... 8) :lol:

Posted

[quote name='gruca']Stawka na Nowy Dwór ,sędzia p.Piotr Król

12.30 Chiński Grzywacz Bezwłosy/Owłosiony

PSY
Klasa młodzieży 4 1164 - 1167
Klasa pośrednia 4 1168 - 1171
Klasa otwarta 3 1172 - 1174
Klasa championów 2 1175 - 1176
SUKI
Klasa młodzieży 5 1177 - 1181
Klasa pośrednia 4 1182 - 1185
Klasa otwarta 4 1186 - 1189[/quote]

tylko takie cos

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...