Em-ka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='lalunia']dzieki nesjanka i dziekuje wszystkim wystawa bardzo fajna od nowego roku będziemy szalec od nowa buziaki dla wszystkich i jak macie może jakies zdjatka mojego inzyniera lub botaniki prosze na mail [email protected] bede wdzięczna bo nie mam byłam sama dzieki marioli mam 3 zdjatka botaniki wielka buzka Kasiu - sprawdź pocztę :)
lalunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 dzieki em-ka za zdjatka jestem bardzo szczęsliwa-wielka buzka :) marioli tez buzka :)
macsow1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ma tkos stawke na nową rudę? ja mam juz jeden wpis- psy mlodziez- hossa-vija micke prince suprise :loveu: jedziemy po zwyciestwo mlodziezy i bob junior :) no i jeszcze bob, bog i bis
AnkaW Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 macsow1 napisał(a):ma tkos stawke na nową rudę? ja mam juz jeden wpis- psy mlodziez- hossa-vija micke prince suprise :loveu: jedziemy po zwyciestwo mlodziezy i bob junior :) no i jeszcze bob, bog i bis To wygląda na to, że dwa białasy o tego boba juniora powalczą :evil_lol:
AngelOfDeath Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 AnkaW napisał(a):To wygląda na to, że dwa białasy o tego boba juniora powalczą :evil_lol: albo rudzielce:eviltong:
AnkaW Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 AngelOfDeath napisał(a):albo rudzielce:eviltong: czyżby Happi miała zamiar zmienic upierzenie????;) :eviltong:
Czarne Gwiazdy Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 czyżby Happi miała zamiar zmienic upierzenie????Jak Bułka może to czemu happy nie?
resuruss Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Bułka na nowy sezon 2007 planuje wystapic na ringu w bardziej awangardowym kolorze.Myslimy o czerwonych pasemkach ....:roll:
AnkaW Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 resuruss napisał(a):Bułka na nowy sezon 2007 planuje wystapic na ringu w bardziej awangardowym kolorze.Myslimy o czerwonych pasemkach ....:roll: Oj to będzie pięknie wyglądać :loveu: :loveu: . Ja poprosze o zdjęcia, bo nie wiem czy będę miała okazję w naturze zobaczyć :placz: ;)
resuruss Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jak tylko zrobimy jakas rewolucje włosowa zaraz przyslemy Ci foteczki ;) Na razie Bulka ma wolne.
Agama Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 czerwone-chyba fioletowe i zielone sa na topie-jeszcze kilka sznurkowych dredow-Puli nauczy CIEBIE jak je robic i o nie dbac:lol:
Elitesse Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='resuruss']Bułka na nowy sezon 2007 planuje wystapic na ringu w bardziej awangardowym kolorze.Myslimy o czerwonych pasemkach ....:roll: ja bym byla za rozem !! :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Qurcze,własnie cos mi switało ,ze czerwone sa de'mode :roll: ale fiolecik tez moze byc.A dready sie same zrobia.Wystarczy do wiosny nie czesac i nie myc.Tylko bede musiala pilnowac zeby sie rowne sznurki poformowały :evil_lol:
AnkaW Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 resuruss napisał(a):Qurcze,własnie cos mi switało ,ze czerwone sa de'mode :roll: ale fiolecik tez moze byc.A dready sie same zrobia.Wystarczy do wiosny nie czesac i nie myc.Tylko bede musiala pilnowac zeby sie rowne sznurki poformowały :evil_lol: no to Cię czeka duuużo roboty, bo dredziki muszą być równiusieńkie :evil_lol: :evil_lol:, a kolorek to ja wolę zdecydowanie niebieski
Agama Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 niestety kapiele bardzo wskazane ,bo inaczej nie bedzie sznurkow tylko wlos przyklei sie do skory-dobry sprzet do suszenia masz czyli efekt gwarantowany
Dudek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 coś mi świta że żeby uformować dredy to trzeba moczyć i nie suszyć potem - ma naturalnie schnąć:razz: (my tylko formujemy) a jak już są to lepiej całego psa nie kąpać tylko myć partiami i cierpieć od odorku:evil_lol: bo jak się zamoczy dredy to pies może nie wytrzymać tego ciężaru;) więc do dzieła
resuruss Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No ja tez czytalam gdzies ,ze np hodowle komondorow w USA maja takie specjalnie pokojo suszary - bo jakby pies mial normalnie schnac to by ciezar mokrych dreadow mogl uszkodzic skore.No i ten aromacik :roll: :evil_lol:
Agama Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 przeczytalam caly wyklad PULI o jej psach -sa nawet rysunki z wegierskiej strony co robic aby dredy wygladaly super-oczywiscie jej domowe pastuszki sa kapane -z tym brakiek kapieli to bzdura i usprawiedliwienie dla niektorych.wejdzcie do jej galerii tam wszystko podane jest jak na tacy-i oczywiscie piekne foty z wielu wystaw na ktorych bywa:lol:
Light of Shin-Ra Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jak już planujecie zmiany to może radykalne. Np Bułeczka na Irokeza . :lol: No i różowo fioletowe pasemka, będzie taka cyber-gotik.
resuruss Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Kilka foteczek autorstwa p.Marka Paskiewicza Dziekujemy :loveu:
Recommended Posts