Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='lalunia']dzieki nesjanka i dziekuje wszystkim wystawa bardzo fajna
od nowego roku będziemy szalec od nowa
buziaki dla wszystkich i jak macie może jakies zdjatka mojego inzyniera lub botaniki prosze na mail
[email protected]

bede wdzięczna bo nie mam byłam sama

dzieki marioli mam 3 zdjatka botaniki wielka buzka

Kasiu - sprawdź pocztę :)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma tkos stawke na nową rudę?
ja mam juz jeden wpis-
psy mlodziez- hossa-vija micke prince suprise :loveu: jedziemy po zwyciestwo mlodziezy i bob junior :) no i jeszcze bob, bog i bis

Posted

macsow1 napisał(a):
ma tkos stawke na nową rudę?
ja mam juz jeden wpis-
psy mlodziez- hossa-vija micke prince suprise :loveu: jedziemy po zwyciestwo mlodziezy i bob junior :) no i jeszcze bob, bog i bis

To wygląda na to, że dwa białasy o tego boba juniora powalczą :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Bułka na nowy sezon 2007 planuje wystapic na ringu w bardziej awangardowym kolorze.Myslimy o czerwonych pasemkach ....:roll:

Oj to będzie pięknie wyglądać :loveu: :loveu: . Ja poprosze o zdjęcia, bo nie wiem czy będę miała okazję w naturze zobaczyć :placz: ;)

Posted

[quote name='resuruss']Bułka na nowy sezon 2007 planuje wystapic na ringu w bardziej awangardowym kolorze.Myslimy o czerwonych pasemkach ....:roll:

ja bym byla za rozem !! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Qurcze,własnie cos mi switało ,ze czerwone sa de'mode :roll:
ale fiolecik tez moze byc.A dready sie same zrobia.Wystarczy do wiosny nie czesac i nie myc.Tylko bede musiala pilnowac zeby sie rowne sznurki poformowały :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Qurcze,własnie cos mi switało ,ze czerwone sa de'mode :roll:
ale fiolecik tez moze byc.A dready sie same zrobia.Wystarczy do wiosny nie czesac i nie myc.Tylko bede musiala pilnowac zeby sie rowne sznurki poformowały :evil_lol:

no to Cię czeka duuużo roboty, bo dredziki muszą być równiusieńkie :evil_lol: :evil_lol:, a kolorek to ja wolę zdecydowanie niebieski

Posted

niestety kapiele bardzo wskazane ,bo inaczej nie bedzie sznurkow tylko wlos przyklei sie do skory-dobry sprzet do suszenia masz czyli efekt gwarantowany

Posted

coś mi świta że żeby uformować dredy to trzeba moczyć i nie suszyć potem - ma naturalnie schnąć:razz: (my tylko formujemy) a jak już są to lepiej całego psa nie kąpać tylko myć partiami i cierpieć od odorku:evil_lol: bo jak się zamoczy dredy to pies może nie wytrzymać tego ciężaru;)

więc do dzieła

Posted

No ja tez czytalam gdzies ,ze np hodowle komondorow w USA maja takie specjalnie pokojo suszary - bo jakby pies mial normalnie schnac to by ciezar mokrych dreadow mogl uszkodzic skore.No i ten aromacik :roll: :evil_lol:

Posted

przeczytalam caly wyklad PULI o jej psach -sa nawet rysunki z wegierskiej strony co robic aby dredy wygladaly super-oczywiscie jej domowe pastuszki sa kapane -z tym brakiek kapieli to bzdura i usprawiedliwienie dla niektorych.wejdzcie do jej galerii tam wszystko podane jest jak na tacy-i oczywiscie piekne foty z wielu wystaw na ktorych bywa:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...