Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH SUKCESÓW !!!!!!

osobiście nie lubię :lol: Nowej Rudy (pewnie dlatego, że nie najlepiej nam tam poszło .... , było baaaaardzo daleko, zimno i sędziował Pan z Czech .... :-? - wiecie co to znaczy ....)

Onka - potwierdzałaś - zgłoszenie ???

ja już teraz wysyłam zgłoszenia listem poleconym z potwierdzeniem odbioru...

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie nie potwierdzałam zgłoszeń... qrcze no trudno ale jeszcze próbuje sie dodzwonić moze tam sie gdzies ten formularz zapodział?
no Wiewióra bedzi tylko w takim razie :-?

Posted

onka ja tam sie nie dziwie!!!!!
tez bym sie wqrwila!!!zreszta wpadlam w szal jak zglosilam do koszalina na 2 wystawki na jednym zgloszeniu -krowami napisalam, ze to na 2 a przyjeli na jedna! :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X

Posted

no niestety....

ja nauczona doświadczeniem - zwykle potwierdzam !!!
mało tego - kiedyś sobie potwierdziłam, a i tak później się okazało, że mojejgo zgłoszenia nie ma - obiło się o Zarząd.... ale oczywiście nic.

Dzwoń i kłóć się :D - może coś da się wywalczyć ...
oni zawsze się wymawiają, że katalog już poszedł do druku, a ja nie raz widziałam, że są uzupełnienia (w postaci karteczki w katalogu)

Posted

czesto jest tak, że jakiegos pas się przeoczy i nie wprowadzi do komputera :wink: i już dla takiego skowronka wystwa :hand:

Jedyne co mogło by cie uratować w takiej sytuacji to terminowa wczesniejsza wpłata za 2 kundliki ( miałą byś dowód do obrony w ręku), masz taką? Wtedy twojego psa nie ma w katalogu, ale zostanie normalnie oceniony, a kart zostaną mu dodrukowane.

Ja niegdy nie potwierdzam zgłoszeń, a jedyne ksera jakie wysyłam to ksera championatów ( jak jakiegos swojego champ zgłaszam), a kser rodowodu NIGDY, z leniwa jestem :lol: , na zagranice je wysyłam, ale to juz mus bo inaczej :hand: wystawa.

Oczywiście moje dwa psy, które zgłaszałam przyjeli do Nowej Rudy, ale ja mam w sobote, a wy wszyscy w niedziele :(

Posted

[quote name='sh_maniak']czesto jest tak, że jakiegos pas się przeoczy i nie wprowadzi do komputera :wink: i już dla takiego skowronka wystwa :hand:

Jedyne co mogło by cie uratować w takiej sytuacji to terminowa wczesniejsza wpłata za 2 kundliki ( miałą byś dowód do obrony w ręku), masz taką? Wtedy twojego psa nie ma w katalogu, ale zostanie normalnie oceniony, a kart zostaną mu dodrukowane.

Ja niegdy nie potwierdzam zgłoszeń, a jedyne ksera jakie wysyłam to ksera championatów ( jak jakiegos swojego champ zgłaszam), a kser rodowodu NIGDY, z leniwa jestem :lol: , na zagranice je wysyłam, ale to juz mus bo inaczej :hand: wystawa.

Oczywiście moje dwa psy, które zgłaszałam przyjeli do Nowej Rudy, ale ja mam w sobote, a wy wszyscy w niedziele :([/quote]NIezawsze tak jest, jak mówisz. Kiedyś zgłosiłaam do KIelc 3 psy faksem i było 3 dni po terminie. Telefonicznie uzgodniłam, że przyjmą i pieniądze uiściłam. Okazało się jednak że nie przyjeli, a o placone pieniądze walczyłam 2 lata. Do niektórych z nich nie ma gdzie dzwonic, bo zamykają biuro już tydzień przed wystawą i niie ma się kogo zapytać , czy piesprzyjęty

Posted

no niestety nie mam potwierdzenia wpłaty w terminie bo nie zawsze tak tak wpłacam
no nic to bede dzwonic ale pewnie jak piszecie moge se podzwonić
szlak by trafił ehhh i to tak blisko jeszcze ta wystawa
no nic to :-?

Posted

[quote name='onka']no niestety nie mam potwierdzenia wpłaty w terminie bo nie zawsze tak tak wpłacam
no nic to bede dzwonic ale pewnie jak piszecie moge se podzwonić
szlak by trafił ehhh i to tak blisko jeszcze ta wystawa
no nic to :-?[/quote]Spróbój zdobyć komórkę kogoś z organizatorów, albo zadań pytanie w działe ogólnym na WYSTAWY, tam sa też organizatorzy przeważnie, może ktoś Ci odpowie

Posted

mi sie tez tak zdazylo w tym roku , zglosilem trzy psy do leszna , a w katalogu tylko fux i to jeszcze w zlej klasie , a Winky i Angel nie bylo :evil: :evil: :evil: :evil: za to byl dowod wplaty i awantura w sekretariacie , bo do tego leszna nie szlo sie dodzwonic wcale :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ale pani w sekretariacie bardzo szybko dopisala moje psy zmienila klase Fuxa i bylo ok :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']na klubowce pierwszy raz 8) 8) 8)[/quote]

:2gunfire: psinka objęta tajemnica i ukrywana czemu,czemu :D
...a na jakiej klubowce bedzie można ją podziwiać?

Posted

[quote name='cyga']
:2gunfire: psinka objęta tajemnica i ukrywana czemu,czemu :D
...a na jakiej klubowce bedzie można ją podziwiać?[/quote]

na klubowce IX grupy - w kwietniu w Opolu 8)

Posted

[quote name='cyga'][ :2gunfire: psinka objęta tajemnica i ukrywana czemu,czemu :D
pewnie ma zly zgryz i Angel robi co moze zeby jej naprostowac i dlatego tak skrzetnie ja ukrywa:))))
no bo dlaczego taka tajemnice z niej robi? :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='cyga'][ :2gunfire: psinka objęta tajemnica i ukrywana czemu,czemu :D
pewnie ma zly zgryz i Angel robi co moze zeby jej naprostowac i dlatego tak skrzetnie ja ukrywa:))))
no bo dlaczego taka tajemnice z niej robi? :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Trochę ma rację. Jak sprowadiłam Tobiasza z Holandii i odrzazu go zaczęłam pokazywać, to złośliwi zazdrośnicy porobiłi mu w lecie , gdy dyszał z upału , fotki z językiem na wirzchu i póżnij wszędzie je pokazywali, rozgłaszająć, że pies ma zły zgryz i dlatego język mu wypada. Ten pies ma obecnie interchampionat i ok 50 Cacibó, a oplotkowywany jest do dziś. Nawet jeden z sędziów i hodowca buldożków rozpowiada, że on przenosi wady genetyczne

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']no jak dokladnie to dlaczego Twoja Pusia czy jak ja zwal jest top secret????[/quote]

bo nie mam ochoty jej pokazywac :lol: :lol: :lol:[/quote]

pewnie ..... jest bardzo brzydka :ices_bla: :ices_bla:

albo taka piękna :lol: :lol: ....., lepiej żeby konkurencja nic nie wiedziała .....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...