Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IDEALISTA BOB , BOG i III BIS:cool3: Gratuluje;)

a my skromnie;)))
CWC i res. CACIB za CACIB FANTAGHIRO Zikkurat, ale w ruchu nie było porównania;) I tak sie cieszymy ze miło zakonczyłysmy nasza kariere wystawową:)

Posted

Wielkie gratulacje dla [B]Germaniki i Idealisty[/B].
Gratuluje również [B]Grucy, Em-ce, Iwonie, Ilonie i Darii, Ress i Aniołkowi[/B], kurcze mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :oops: . Było super :multi: :multi: dziękuję za baaardzo miłą atmosferę i super zabawę. Mogłoby być troszkę cieplej, żeby się zagrzać trzeba było wyjść na zewnątrz :evil_lol: :evil_lol: , a sędzia jakiś taki dziwny był :shake: , fotografom powiedział "out" za halę :evil_lol: :evil_lol: . A opisy .... aż miejsca na kartce brakowało

Posted

ogromne gratulacje dla RESS jako hodowczyni-JEJ SAMBA nie dosc ,ze wygrala rase bedac juz weteranka to jeszcze 1 miejsce BOG:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola:

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=black]WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]Moja coreczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE][/B]

Posted

iiiiiiiiii ja też już jestem :roll:

[B]gratulacje dla wszystkich lokatowców:lol:
[/B]
pełnych wyników nie mam - bo trudno mieć jak się wystawia 3 psy .....:cool3: coś tam pamiętam więc uda się pewnie wszystko uzupełnić

dzięki za miłe spotkanka !!!

[B]ogromne gratulacje dla Fanty z Góralem oraz dla Angela z Happy oraz Cheer Odelli :loveu:

[/B]o zdjęcia bardzo ładnie proszę [B]Em-kę :lol: [/B](no taki aparat chyba nie nawalił ..... :cool1: w porównaniu do mojego, który się zastanawiał zrobić zdjęcie czy nie ..... :p)

Posted

Gratulacje dla WSZSTKICH :loveu: :loveu: :loveu:
Szczegolne dla Germaniki i Gorala ,Donia ,Angela i Flashki :multi:
U nas jak zwykle zeby tradycji stała sie zadosc medal brązowy :lol: :lol: :lol:
Mimo tego bardzo bardzo sie ciesze ,ze tak miło i sympatycznie zakończenie zakonczyłam sezon wystawowy 2006.Dziekuje :
Elitese gratuluje skonczenia INT,CH :loveu:
Angelowi ,Doniowi i zonie ,Grucusi ,p.Paskiewicz,Romce,Eli,Nesjance,Flashi i Pentu,Czarne Gwiazdy,Agamie i wszystkim z ktorymi spedziłam miło czas :loveu:

Posted

aaaaa i jeszcze poza ringowe gratulacje dla [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=571"]flashka-g[/URL]:loveu:

oraz dla Anny1 :lol: (a miałaś być ..............)

Posted

GRATULUJE RAZ JESZCZE!!!

Brawo dla Liska :klacz: KC :klacz: Bułki :klacz: Fanty :klacz: Kesi :klacz: Happy :klacz: Grucy :klacz: i P.Paśkiewiczów :klacz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Gratuluje germanice i goralowi , lisek jest cudowny :loveu::multi: !!! [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]gratuluje Flashi - KC boska :loveu: :loveu: , szkoda ze to juz ....[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]gratuluje Elce i Romce i dzieki za te noc :evil_lol:za wspolne lozko (emka ty wiesz .....) i za ta impreze , za towarzystwo podczas podrozy , super wyniki moj samochod wiozl 3 zlotka :eviltong: :multi::loveu:dzieki tez za wzajemnie pilnowanie psow podczas wystawy[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]RESS:loveu: :loveu: :loveu: DZIEKI WIELGACHNE ZA WSZYSTKO!!!!!za podszkolenie i zabawe wiesz z czym !!! aaaa a twoje dziecko mialo ze mna wracac nie ??[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]BARDZO milo mi bylo rowniez porozmawiac i spotkac AnkeW ,Emke , Agame , Czarne Gwiazdy[/COLOR] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]OBY WIECEJ TAKICH SPOTKAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Z nesjana sie niestety nie widzielismy :-( [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]ogolnie wystawa rewelacyjna bardzo fajny kilmat , jedna z moich najlepszych wystaw ... tylko powrot w potwornej mgle !! co gorsza zyje :eviltong: wiem niektorym pewnie przykro z tego powodu ale zyje :diabloti: jeszcze ... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=sandybrown][B][I]GRATULUJE JESZCZE WSZYSTKIM ZADOWOLONYM !![/I][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]dziekuje rowniez za gratulacje , jestescie rewelacyjni!!![/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A ja wszystkim i sobie życze aby każda kolejna wystawa przebiegała właśnie w takiej atomosferze:multi::multi::multi:

Bartku jeszcze raz serdecznie gratuluję!!!!

Posted

no nie bylo mnie, umieram z grypy, i baaardzooo mi szkoda tej wystawki :( ale beda nastepne bo sie nie konczy na kielcach :)
jeszcze raz gratulacje dla wszytkich tym razem
flaszi - kc. zawsze byla jak torpeda; gratulacje!

Posted

GRATULUJE WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez chora i to jak:(((tragedia:((((
a ja sie pochwale moim dzieckiem w USA:
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5593/kruzft8.jpg[/IMG]
FOLLOW YOUR HEART sie nazywa:))))czyli Podążaj Za Sercem-czyli dokładnie to co ja zawsze robię niestety:))))

Posted

[B][COLOR=#ff0000]Za kolejny sukces G E R M A N I K I :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [/COLOR][/B]

[COLOR=#ff0000][B]Serdeczne gratulacje dla G O R A L A i Jego L I S K A :BIG: :BIG: [/B][/COLOR]

[B][COLOR=#ff0000]oraz dla wszystkich Zwycięzców , oraz dla tych, którzy tak dzielnie[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]walczyli na ringach :laola: :Rose: :Rose: :Rose: [/COLOR][/B]

[FONT=Arial][COLOR=seagreen]G ó r a l ! jak Ty to robisz ? że co weżmiesz w swoje ręce to wygrywa :cunao: [/COLOR][/FONT]

Posted

Wyniki z Kielc, które pamiętam:
Psy
młodzież 1. Kolja Poarott
2. Dragon Moon Cme At Sua Sponte
3.Bambo Motylek Biały
4. Oudi Super Ciapki
pośrednia 1.Saphir Germanika ResCACIB
2.Jason z Jasne Hvezdy
3.Poarott Huricane
4.Focus z Gangu Łysych
otwarta 1.Idealista Germanika CACIB BOB
2.Volcano Negro Sub-O-Divo
na lokatach - Dropsik z Gangu Łysych i Inżynier Raj dla Zwierząt
championów 1.Nabab Germanika
2.Cypisek z Gangu Łysych
3.Agent z Gangu Łysych
suki
szczeniąt 1.I'm So Pretty Pastoral
2.Sasquehanna Botanika
młodzież 1.Happy Amitycja Najlepszy Junior w Rasie
pośrednia 1.Cher Odelli
2.Ecru Nesjana
3.Midnight Muriel Shadow White
4.Harriet z Gangu Łysych
otwarta 1. Fantaghiro Zikkurat CACIB
2.Drahma Dwie Tęcze
3.Kasiopea z Jasne Hvezdy
championów 1.Sasquehanna Sabda ResCACIB

Gratulacje dla zwycięzców, a szczególne oczywiście dla Liska, ale także dla Laluni za bardzo udany debiut w szczeniakach, dla Romki, dla Angela za drugi duży sukces w ciągu tygodnia.
Miło było porozmawiać z Ress, Elą, Flashką, Grucą i AiK, nawet Nesjanka w końcówce gdzieś mignęła:lol:
Ogromnie się cieszę, że Fanta na ostatniej dla nas wystawie w tym sezonie ukończyła Championat Polski, zdobywając w dodatku swój drugi CACIB, serdeczne podziękowania dla Germaniki i wystawiającego ją Górala. Nie zapominam też o Ewie - jej hodowczyni, którą wyściskałem już na wystawie. Przysporzyliście nam dużo wzruszeń.:lol:

Posted

[quote name='anna1']no nie bylo mnie, umieram z grypy, i baaardzooo mi szkoda tej wystawki :( ale beda nastepne bo sie nie konczy na kielcach :)
jeszcze raz gratulacje dla wszytkich tym razem
flaszi - kc. zawsze byla jak torpeda; gratulacje![/quote]

Dzieki wszystkim za gratulacje:) My jestesmy takze zadowolone z wyniku tym bardziej biorąc pod uwage ostatnie nasze przezycia ze zdrówkiem, ale jest juz ok:)
Kc samej siebie nie zawiodła, ani swojej panci jeden i drugiej;) Jednak kiedys trzeba zakonczyc ta kariere. A uwazam ze trzeba odejsc godnie jak na tytuł Interchampiona aby zachować swoją klase:razz:

Mi takze było miło wszystkich spotkać i porozmawiać:loveu:

Angel wygladała przeslicznie i nalezał jej sie tytul BOB JUNIOR:loveu:

A na rase typowalam Nababa...gdyż zaden pies nie powala takim ruchem jak on i uwazam ze mu zaden inny nie dorasta:eviltong: nawet jak jakis z nim wygrywa:eviltong:

a co do grypy Aniu...przed Kielcami tez myslalam ze to grypa..ale teraz po kielcach juz sie zakonczylo chyba na zapaleniu krtani i płuc.
Głos mam jak przepity alkoholik, a kaszle jak stary gruźlik;/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...