Dudek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='macsow1']ma ktos pelne wyniki z kielc?[/quote] [B]Nesjanka[/B] była zgłoszona to powinna mieć i wyniki;)
flashka-g Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 IDEALISTA BOB , BOG i III BIS:cool3: Gratuluje;) a my skromnie;))) CWC i res. CACIB za CACIB FANTAGHIRO Zikkurat, ale w ruchu nie było porównania;) I tak sie cieszymy ze miło zakonczyłysmy nasza kariere wystawową:)
Solange Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [SIZE=5][COLOR=magenta][B]Dołączam się do gratulacji dla zwycięzców!!! :multi: [/B][/COLOR][/SIZE]
AnkaW Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Wielkie gratulacje dla [B]Germaniki i Idealisty[/B]. Gratuluje również [B]Grucy, Em-ce, Iwonie, Ilonie i Darii, Ress i Aniołkowi[/B], kurcze mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :oops: . Było super :multi: :multi: dziękuję za baaardzo miłą atmosferę i super zabawę. Mogłoby być troszkę cieplej, żeby się zagrzać trzeba było wyjść na zewnątrz :evil_lol: :evil_lol: , a sędzia jakiś taki dziwny był :shake: , fotografom powiedział "out" za halę :evil_lol: :evil_lol: . A opisy .... aż miejsca na kartce brakowało
Agama Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ogromne gratulacje dla RESS jako hodowczyni-JEJ SAMBA nie dosc ,ze wygrala rase bedac juz weteranka to jeszcze 1 miejsce BOG:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola:
resuruss Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=black]WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5]Moja coreczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE][/B]
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ress ty producencie jak ci się udało tak wspaniałą sukę wyhodować? Ogromniaste gratulacje!!!!
Czarne Gwiazdy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote]wychodować?[/quote]wy[b]h[/b]odować. Ress :*
miniaga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ress przecież ma chodowle a nie hodowle:evil_lol: Ups. Już poprawiam
Nesjanna Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 iiiiiiiiii ja też już jestem :roll: [B]gratulacje dla wszystkich lokatowców:lol: [/B] pełnych wyników nie mam - bo trudno mieć jak się wystawia 3 psy .....:cool3: coś tam pamiętam więc uda się pewnie wszystko uzupełnić dzięki za miłe spotkanka !!! [B]ogromne gratulacje dla Fanty z Góralem oraz dla Angela z Happy oraz Cheer Odelli :loveu: [/B]o zdjęcia bardzo ładnie proszę [B]Em-kę :lol: [/B](no taki aparat chyba nie nawalił ..... :cool1: w porównaniu do mojego, który się zastanawiał zrobić zdjęcie czy nie ..... :p)
resuruss Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Gratulacje dla WSZSTKICH :loveu: :loveu: :loveu: Szczegolne dla Germaniki i Gorala ,Donia ,Angela i Flashki :multi: U nas jak zwykle zeby tradycji stała sie zadosc medal brązowy :lol: :lol: :lol: Mimo tego bardzo bardzo sie ciesze ,ze tak miło i sympatycznie zakończenie zakonczyłam sezon wystawowy 2006.Dziekuje : Elitese gratuluje skonczenia INT,CH :loveu: Angelowi ,Doniowi i zonie ,Grucusi ,p.Paskiewicz,Romce,Eli,Nesjance,Flashi i Pentu,Czarne Gwiazdy,Agamie i wszystkim z ktorymi spedziłam miło czas :loveu:
Nesjanna Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 aaaaa i jeszcze poza ringowe gratulacje dla [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=571"]flashka-g[/URL]:loveu: oraz dla Anny1 :lol: (a miałaś być ..............)
Dudek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 widzę, że super spędziliście czas:loveu: :multi: super
maga18 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 GRATULUJE RAZ JESZCZE!!! Brawo dla Liska :klacz: KC :klacz: Bułki :klacz: Fanty :klacz: Kesi :klacz: Happy :klacz: Grucy :klacz: i P.Paśkiewiczów :klacz:
AngelOfDeath Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Gratuluje germanice i goralowi , lisek jest cudowny :loveu::multi: !!! [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]gratuluje Flashi - KC boska :loveu: :loveu: , szkoda ze to juz ....[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]gratuluje Elce i Romce i dzieki za te noc :evil_lol:za wspolne lozko (emka ty wiesz .....) i za ta impreze , za towarzystwo podczas podrozy , super wyniki moj samochod wiozl 3 zlotka :eviltong: :multi::loveu:dzieki tez za wzajemnie pilnowanie psow podczas wystawy[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]RESS:loveu: :loveu: :loveu: DZIEKI WIELGACHNE ZA WSZYSTKO!!!!!za podszkolenie i zabawe wiesz z czym !!! aaaa a twoje dziecko mialo ze mna wracac nie ??[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]BARDZO milo mi bylo rowniez porozmawiac i spotkac AnkeW ,Emke , Agame , Czarne Gwiazdy[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]OBY WIECEJ TAKICH SPOTKAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Z nesjana sie niestety nie widzielismy :-( [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ogolnie wystawa rewelacyjna bardzo fajny kilmat , jedna z moich najlepszych wystaw ... tylko powrot w potwornej mgle !! co gorsza zyje :eviltong: wiem niektorym pewnie przykro z tego powodu ale zyje :diabloti: jeszcze ... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=sandybrown][B][I]GRATULUJE JESZCZE WSZYSTKIM ZADOWOLONYM !![/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]dziekuje rowniez za gratulacje , jestescie rewelacyjni!!![/B][/COLOR][/FONT]
miniaga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A ja wszystkim i sobie życze aby każda kolejna wystawa przebiegała właśnie w takiej atomosferze:multi::multi::multi: Bartku jeszcze raz serdecznie gratuluję!!!!
anna1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 no nie bylo mnie, umieram z grypy, i baaardzooo mi szkoda tej wystawki :( ale beda nastepne bo sie nie konczy na kielcach :) jeszcze raz gratulacje dla wszytkich tym razem flaszi - kc. zawsze byla jak torpeda; gratulacje!
orsini Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez chora i to jak:(((tragedia:(((( a ja sie pochwale moim dzieckiem w USA: [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5593/kruzft8.jpg[/IMG] FOLLOW YOUR HEART sie nazywa:))))czyli Podążaj Za Sercem-czyli dokładnie to co ja zawsze robię niestety:))))
resuruss Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Wow,no brawo Orsini :multi: :multi: :multi: Gratuluje synusia :loveu:
Alutka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [B][COLOR=#ff0000]Za kolejny sukces G E R M A N I K I :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B]Serdeczne gratulacje dla G O R A L A i Jego L I S K A :BIG: :BIG: [/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]oraz dla wszystkich Zwycięzców , oraz dla tych, którzy tak dzielnie[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]walczyli na ringach :laola: :Rose: :Rose: :Rose: [/COLOR][/B] [FONT=Arial][COLOR=seagreen]G ó r a l ! jak Ty to robisz ? że co weżmiesz w swoje ręce to wygrywa :cunao: [/COLOR][/FONT]
Solange Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Orsini, gratuluję! Piękny sznaucerek!!!:loveu:
Donio Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Wyniki z Kielc, które pamiętam: Psy młodzież 1. Kolja Poarott 2. Dragon Moon Cme At Sua Sponte 3.Bambo Motylek Biały 4. Oudi Super Ciapki pośrednia 1.Saphir Germanika ResCACIB 2.Jason z Jasne Hvezdy 3.Poarott Huricane 4.Focus z Gangu Łysych otwarta 1.Idealista Germanika CACIB BOB 2.Volcano Negro Sub-O-Divo na lokatach - Dropsik z Gangu Łysych i Inżynier Raj dla Zwierząt championów 1.Nabab Germanika 2.Cypisek z Gangu Łysych 3.Agent z Gangu Łysych suki szczeniąt 1.I'm So Pretty Pastoral 2.Sasquehanna Botanika młodzież 1.Happy Amitycja Najlepszy Junior w Rasie pośrednia 1.Cher Odelli 2.Ecru Nesjana 3.Midnight Muriel Shadow White 4.Harriet z Gangu Łysych otwarta 1. Fantaghiro Zikkurat CACIB 2.Drahma Dwie Tęcze 3.Kasiopea z Jasne Hvezdy championów 1.Sasquehanna Sabda ResCACIB Gratulacje dla zwycięzców, a szczególne oczywiście dla Liska, ale także dla Laluni za bardzo udany debiut w szczeniakach, dla Romki, dla Angela za drugi duży sukces w ciągu tygodnia. Miło było porozmawiać z Ress, Elą, Flashką, Grucą i AiK, nawet Nesjanka w końcówce gdzieś mignęła:lol: Ogromnie się cieszę, że Fanta na ostatniej dla nas wystawie w tym sezonie ukończyła Championat Polski, zdobywając w dodatku swój drugi CACIB, serdeczne podziękowania dla Germaniki i wystawiającego ją Górala. Nie zapominam też o Ewie - jej hodowczyni, którą wyściskałem już na wystawie. Przysporzyliście nam dużo wzruszeń.:lol:
flashka-g Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='anna1']no nie bylo mnie, umieram z grypy, i baaardzooo mi szkoda tej wystawki :( ale beda nastepne bo sie nie konczy na kielcach :) jeszcze raz gratulacje dla wszytkich tym razem flaszi - kc. zawsze byla jak torpeda; gratulacje![/quote] Dzieki wszystkim za gratulacje:) My jestesmy takze zadowolone z wyniku tym bardziej biorąc pod uwage ostatnie nasze przezycia ze zdrówkiem, ale jest juz ok:) Kc samej siebie nie zawiodła, ani swojej panci jeden i drugiej;) Jednak kiedys trzeba zakonczyc ta kariere. A uwazam ze trzeba odejsc godnie jak na tytuł Interchampiona aby zachować swoją klase:razz: Mi takze było miło wszystkich spotkać i porozmawiać:loveu: Angel wygladała przeslicznie i nalezał jej sie tytul BOB JUNIOR:loveu: A na rase typowalam Nababa...gdyż zaden pies nie powala takim ruchem jak on i uwazam ze mu zaden inny nie dorasta:eviltong: nawet jak jakis z nim wygrywa:eviltong: a co do grypy Aniu...przed Kielcami tez myslalam ze to grypa..ale teraz po kielcach juz sie zakonczylo chyba na zapaleniu krtani i płuc. Głos mam jak przepity alkoholik, a kaszle jak stary gruźlik;/
Recommended Posts