Nesjanna Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 oooooo !!! to ja nawet mam wyniki :cool3: ale tylko dla łysych :(
Ilona Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [B][SIZE=3][COLOR=red]Em-ka - WIELKIE GRATULACJE DLA TITUSIA!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B]
Dudek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [B][COLOR=red]Em-Ka GRATULUJĘ!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]
AnkaW Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [B][SIZE=6][COLOR=blue]Małgosiu wielkie[/COLOR][/SIZE][/B] :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :cool2:
Em-ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [FONT=Comic Sans MS]Uprzejmie dziekuję za gratulacje! bardzo się cieszę, tym bardziej, że zdaję sobie sprawę jak trudno jest o CAC z międzynarodowej wystawy przy sporej ilosci psów a małej ilości wystaw; brakuje nam jeszcze tylko jednego z wystawy krajowej :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z samej wystawy niewiele wiem, wystawiałam tylko Tito i popatrzyłam jak radził sobie Kolja; nikomu nie polecam podróży o tej porze roku - przynajmniej ja niemiło wspominam tę podróż - w okolicach Popradu śnieżyca, mróz, ślisko - jazda 10 km/h..... w jedną stronę 9 godzin, z powrotem 8..... a to tylko 600 km ode mnie; ja z całą pewnością nie wybiorę się tam o takiej porze roku jak zima.... no, chyba, że inną trasą i z innego powodu! ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niestety nie mam fotek z wystawy, ale mam za to śliczną mordunię:[/FONT] [CENTER][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/3323/mmww2.jpg[/IMG][/CENTER]
Em-ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [FONT=Comic Sans MS]Chyba coś mi sie za bardzo zmniejszyło....:[/FONT] [CENTER][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/904/m1xu3.jpg[/IMG][/CENTER]
Nesjanna Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 o rany :crazyeye: to Tito tak się postarał??? a to ślubne czy nie :cool3:
Em-ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [FONT=Comic Sans MS][B]Aga![/B] Tito dopiero się uczy............ to sa dzieciaki Nero! chociaż mnie urzekła śliczna sunia Sawa po Nababie.... no, i jeszcze Roberta po Nero :loveu:[/FONT]
Katarinka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Em-ka...no gratulacje:razz: ...piekne foto mojej Roberty tylko mi ho vysli i na mail...please:lol: no i vsitky cos u mne v domu zrobila...inak:mad:
Em-ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [FONT=Comic Sans MS][B]Myszko, Katy[/B] - dziękuję! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Katrinka - sprawdź pocztę - wysłałam :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT]
anna1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [B][SIZE=3][COLOR=red]em- ka Gratulacje!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [quote name='sh_maniak']Przeciez to dopiero babybik, kazdy wie jakie dysproporcie zdarzaja sie w rozwoju maluchów ... może sedziowie patrza na jego obraz za kilka m-cy, taki idelany co sobie w głowach ułożyli :evil_lol: Moze rozwinie się ta suczka jeszcze, w koncu jej mama zła nie jest ;)[/quote] niestety musze cie zmartwic- kity sie juz nie rozwinie na lepsze- nozek jej nie przybedzie- to nie husky ktory sie zmienia od baby do open klasy- jesli chinczyk ma krotkie nogi jako baby to nie licz ze bedzie mial dluzsze np w mlodziezy; niestety jamnik zostanie jamnikiem; a moze byc tylko gorzej bo moze jeszcze sie wydluzyc co jest najbardziej prowdopodobne; po dziadku Arnoldzie poszly krotkie nogi i po codim wiec niestety.... :)
Donio Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Em-ka, serdeczne gratulacje, podziwiam, że Ci się chciało w taką pogodę:crazyeye::lol: Moja Sissi ma długie nogi, pewnie po mamie - ale mój aparat jest dziewięć tygodni w serwisie, ma być jutro, więc zdjęcia wstawię po światówce. Być może wezmę Sissi do Kielc, żeby zobaczyła trochę ludzi, bo u nas na wsi ma mało okazji:lol:
flashka-g Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [quote name='anna1'][B][SIZE=3][COLOR=red]em- ka Gratulacje!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] niestety musze cie zmartwic- kity sie juz nie rozwinie na lepsze- nozek jej nie przybedzie- to nie husky ktory sie zmienia od baby do open klasy- jesli chinczyk ma krotkie nogi jako baby to nie licz ze bedzie mial dluzsze np w mlodziezy; niestety jamnik zostanie jamnikiem; a moze byc tylko gorzej bo moze jeszcze sie wydluzyc co jest najbardziej prowdopodobne; po dziadku Arnoldzie poszly krotkie nogi i po codim wiec niestety.... :)[/quote] Ice Angel, Eso świetej pamieci i Elizabeth z Haliparku tez sa niskopodwoziowe:razz: kto wie co tam w tych czeskich i słowackich liniach płynie:roll:
Vitalea Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Em-ka gratuluję, bo to chyba słowacki piesek, ale w polskich rękach... czy były jeszcze jakieś polskie pieski?
anna1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [quote name='flashka-g']Ice Angel, Eso świetej pamieci i Elizabeth z Haliparku tez sa niskopodwoziowe:razz: kto wie co tam w tych czeskich i słowackich liniach płynie:roll:[/quote] zamiast napisac akim napisalam arnold- chodzilo mi o akima no i tu sa wlasnie te jamniki ale niestety kitty jest extremalnym jamnikiem (caly zreszta miot) :) ale wszytskie ktore sa zarowno po ojcu akima- czyli arnoldzie wlasnie i po samaym akimie sa jamnikami; niesie sie strasznie, szkoda tylko ze hodowczyni tego nie widzi- ale po co jak to wygrywa; w tych papaierach jest doslownie kilka sztuk o narmalniej dlugosci- prawidlowej nog; no i jeszcze te super ciezkie i wielkie glowy calkowicie nieproporcjonalne do ciala; ale co tam - ja tylko mam nadzieje ze w sobote mi drogi z olsztyna do poznania nie zmrozi:)
sh_maniak Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 To trzeba bylo kupowac :evil_lol: jak był w Polsce miot jamniko-grzywaczy i pokazać, ze Polska nie gorsza tez swoje jamniki ma i bisy wygrywa :roflt: ;) A tak z ciekawości wiecie może gdzie powędrował reszta szczeniaków z miotu K ? :roll:
flashka-g Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jedengo ma Marcin Bastl- powdera...ten co ma tego Ice Angel z Haliparku_ Kennego, drugiego psa powdera ma Martina Smetanova z Bohemia Acro- [URL]http://www.bohemia-acro.com/starsAcro_kiki_hlavni.htm[/URL] - Key For Acro a tego ostatniego to nie wiem...co jest taki podobny do Krimsona i Gessi;)
Em-ka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Vitalea']Em-ka gratuluję, bo to chyba słowacki piesek, ale w polskich rękach... czy były jeszcze jakieś polskie pieski?[/quote] [FONT=Comic Sans MS]Anna, Donio, Vitalea - dziekuję;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nie wiem, czy był ktoś z Polski z grzywaczami - chyba nie; zgłoszony był jeszcze Czako Interchart - ale nieobecny;[/FONT]
anna1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='flashka-g']jedengo ma Marcin Bastl- powdera...ten co ma tego Ice Angel z Haliparku_ Kennego, drugiego psa powdera ma Martina Smetanova z Bohemia Acro- [URL]http://www.bohemia-acro.com/starsAcro_kiki_hlavni.htm[/URL] - Key For Acro a tego ostatniego to nie wiem...co jest taki podobny do Krimsona i Gessi;)[/quote] straszne flaszi :-o no chyba trezba sie przerzucic na te jamniki:) moze shih tzu maja ladne ale ta grzywka to jak kula w plot :)
Recommended Posts