Em-ka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Ania![/COLOR][/B] samochód to tylko blacha, najważniejsze dla mnie jest zdrowie - bo tego nie można kupić za żadne pieniążki.......... ja już coś o tym wiem; dlatego podeszłam do sprawy na spokojnie - nie moja wina, więc ubezpiecznie pokryje koszty naprawy :)[/FONT]
AnkaW Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Ania![/COLOR][/B] samochód to tylko blacha, najważniejsze dla mnie jest zdrowie - bo tego nie można kupić za żadne pieniążki.......... ja już coś o tym wiem; dlatego podeszłam do sprawy na spokojnie - nie moja wina, więc ubezpiecznie pokryje koszty naprawy :)[/FONT][/quote] [B]Em-ka[/B] ja wiem ale strach i nerwy to też żadna przyjemność :p
Dudek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [B][SIZE=3][COLOR=red]Gratulacje dla Kolji![/COLOR][/SIZE][/B] [B]Em-Ka[/B] współczuję - co się najedłaś nerwów to Twoje:shake:
Em-ka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=navy]Dudek[/COLOR][/B]......... teraz żałuję, gdybym została to pewnie byśmy po połoninie hasały, a tak czas i nerwy stracone......... ale kto może przewidzieć co nam pisane....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]teraz czekam na wystawę w Poznaniu - jeśli uda mi się zrealizować moje plany to chętnie się z Wami spotkam :) ze sprzęcikiem....;) [/FONT]
orsini Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Weronisia & Jokkusia']A co do Majewskiego , to pamiętam w Rozmowach w Tłoku jak Doda powiedziała : " ... No bo on może być wegetarianinem , może nie jeść mięsa , lub cogorsza nie jeść zwierząt ! ... " :evil_lol: :roflt::evil_lol::roflt:[/quote] hahahahahaha no jak ktos znajdzie w necie ten odcinek to ja poprosze o linka, bo dawno tak dobrego nie bylo!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Moscow dzieki :lol: [COLOR=black][B]Em- Ka-[/B][/COLOR] najwazniejsze ze nic wam sie nie stalo!! ja gdyby nie Marcin nie wyslalabym ani jednego psa a tak choc Zuczek pojechal, mimo zgloszonych 4 :) Gratulacje dla Koli
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 wlasnie przeczytalam wypociny na nahaci- tak sie sklada ze po czesku bardzo dobrze rozumiem:evil_lol: chyba P. Brychtova nie jest w stanie przezyc ze przegrala z lepszym psem i przywiozla do domu tylko 1 z 4 mozliwych tytulow (po 2 na 2 psy);a przepraszam wziela cos na krajowce na ktora nie bylismy zgloszeni :) pomijam fakt ze cwierkala w Dortmundzie z sedziami przed ocena i ze Campari nie jest znanym psem dla wiekszosci sedziow jedynie dla I.Kiss, a jednak nawet u Ubrovej wygral i u Niemca Schickera tez; moje psy niestety nie jezdza np. na Gibraltar zeby robic n-ty championat ani na swiatowke do argentyny w konkurencji 1 pies w klasie:evil_lol: bo mnie na to nie stac, proste; wiec mnie te komentarze szczerze rozsmieszyly bo wydawaloby sie ze jest to osoba dorosla i dojrzala ale chyba jednak nie:evil_lol: i wcale nie jezdzaca do swoich sedziow:cool3: :cool3: :cool3:
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 hahahah, Cody na tej krajowce byl jedynym doroslym samcem:)))))))))) Szczere Gratulacje dla Pani Brychotvej!!!!!
Dudek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 O proszę, to trzeba będzie sobie poczytać;) ale tak z rana to może niekoniecznie:cool3:
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 a warto poczytac , zwlaszcza ze pisze to ktos kto uwaza siebie za takiego swiatowca ale w najbardziej drazliwych momentach wychodzi ... no coz nie powiem co przyslowiowe.....
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ooo- i jeszcze jeden fajny kwiatek- od kiedy gessi jest z haliparku- do tej pory byla Modry Kvet :evil_lol:
orsini Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no ja niestety nie rozumiem tego co tam jest napisane:(((((((
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 nie przejmuj sie :) przetlumacze ci wsio dokladnie ale nie w tej chwili bo jeszcze ktos sie przyczepi ze zamiast "ale" jest "lecz" :)))))
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 jeszcz raz ogromne podziekowania dla Marcina za super handling:evil_lol: [IMG]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/zukbudapeszt.jpg[/IMG] [IMG]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/zukbudapeszt2022.jpg[/IMG]
orsini Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='anna1']nie przejmuj sie :) przetlumacze ci wsio dokladnie ale nie w tej chwili bo jeszcze ktos sie przyczepi ze zamiast "ale" jest "lecz" :)))))[/quote] hahaha oki, wiesz boli ja, ze piekny Cody nie wygral hahahahahaha
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no to co ja na to poradze???????????????????????
resuruss Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='anna1']jeszcz raz ogromne podziekowania dla Marcina za super handling:evil_lol: [IMG]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/zukbudapeszt.jpg[/IMG] [IMG]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/zukbudapeszt2022.jpg[/IMG][/quote] Alez sliczny ten Campari :loveu:
anna1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ress, dziekuje :cool3: to jest zaraz po coco chanel moj pierworodny i zaden by go nie zastapil:)
orsini Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='resuruss']Alez sliczny ten Campari :loveu:[/quote] alez sliczny ten Wanio:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahahahahaa
orsini Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 moze Receptal mu tez trzeba by zapodac?tak przez tydzien po centymetrze?jak myslisz?:)))))))))))))))))))
resuruss Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='orsini']alez sliczny ten Wanio:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahahahahaa[/quote] Hahahaha,mnie sie tam bardziej Campari podoba ;)
AiK Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='resuruss']Hahahaha,mnie sie tam bardziej Campari podoba ;)[/quote] Kurcze Ress masz dobry gust:evil_lol:
orsini Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='resuruss']Hahahaha,mnie sie tam bardziej Campari podoba ;)[/quote] hmmm no wiesz ress to zalezy do czego prawda:)))))))))))
Recommended Posts