AngelOfDeath Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ja teraz ciezko mysle czy jechac do kielc :diabloti::diabloti::diabloti: bo samochodem sam tak daleko nie pojade , a oczyma wyobrazni widze jak moj pies bedzie wygladac po podrozy pkp :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AnkaW Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja teraz ciezko mysle czy jechac do kielc :diabloti::diabloti::diabloti: bo samochodem sam tak daleko nie pojade , a oczyma wyobrazni widze jak moj pies bedzie wygladac po podrozy pkp :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Aniołku a jak ma wyglądać :evil_lol: :evil_lol: wejdzie sobie pod wersaleczkę w przedziale, wyciągnie się jak długa na ziemi :p nikt jej nie będzie kopał, deptał :cool1: . Tylko czy w zgłoszeniu podałeś kolor biały czy szary ;)
macsow1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ja takze zastanawiam sie nad wystawa w Kielcach.. nie wiem z kim jechac.. a w pkp jak tabletki nie zadzialaja i miki zacznie wymiotowac to nie bedzie milo...., chyba, ze z gloszeniu napisze, ze jest koloru wymiocin.. no coz.. madzia nie jedzie a ja cierpie...:evil_lol:
miniaga Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Psy nie cierpią na chorobę lokomocyjna w pociągu. Ja tam zdecydowanie wolę pociągniem z psami jeżdzić. Wszystkie trzy mamy komfort.
macsow1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='miniaga']Psy nie cierpią na chorobę lokomocyjna w pociągu. Ja tam zdecydowanie wolę pociągniem z psami jeżdzić. Wszystkie trzy mamy komfort.[/quote] tutaj moglbym sie klocic... no ale nie bede:) zastanawiam sie dalej.. w koncu kiedys musze wygrac na miedzynarodowej :eviltong: :evil_lol: licze na to, ze wszystkie przeszczepy pojada na swiatowke i w kilecach bedzie znikoma liczba grzywkow.. choc osobiscie nie wierze, zeby bylo w mlodziezy mniej niz 4.. :placz:
miniaga Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='macsow1']tutaj moglbym sie klocic... no ale nie bede:) zastanawiam sie dalej.. w koncu kiedys musze wygrac na miedzynarodowej :eviltong: :evil_lol: licze na to, ze wszystkie przeszczepy pojada na swiatowke i w kilecach bedzie znikoma liczba grzywkow.. choc osobiscie nie wierze, zeby bylo w mlodziezy mniej niz 4.. :placz:[/quote] Zmartwie cię - ja wiem że w suczkach w młodziezy bedzie conajmniej 7- w psach conajmniej 5
macsow1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='miniaga']Zmartwie cię - ja wiem że w suczkach w młodziezy bedzie conajmniej 7- w psach conajmniej 5[/quote] no to super.. we wroclawiu na 7 psow miki byl 2... to na 5 bedzie 1 :eviltong: ps. a jakie pieski beda?
Nesjanna Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 a ja mam już kalendarz dla 9gr na 2007r. :lol: ale cierpliwości ......
lothia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 oooo pokaż [SIZE="1"]nigdy nie byłam cierpliwa[/SIZE]:evil_lol:
flashka-g Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 a w niedziele juz Zabrze:)) sie doczekac nie moge:cool3: :multi:
AngelOfDeath Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dortmund Campari :loveu: :loveu: Sua Sponte - CACIB :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za Camparim byl Codi bez res. CACIB z tego co zrozumialem :diabloti: Aniu super !!!:loveu: :multi: :multi: :multi:
anna1 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dzieki Angel:)))) ja sie bardzo ciesze bo Campari otrzymal tytul :JahrhundertSieger" czyli Zwyciestwo na 100 lecie wystaw w Dortmundzie; Sauvignon Sua Sponte bardzo sie podobala ale nie bylo lokat w klasie szczeniat bo nie bylo wyboru BIS puppy i wszystkie szczenieta otrzymaly lok.1. lub jak ktos woli bez lokat BOB wziela Gessi Modry Kvet
Iwona Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [COLOR="Red"][SIZE="4"]Anna1- wielkie gratulacje[/SIZE][/COLOR]:smilecol:
anna1 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Iwona- Dzieki, nich corcia tez idzie w slady tatusia:))) ja przede wszystkim dziekuje Marcinowi- hodowla Caletto - za handling bo ja niestety mam co raz mniej czasu na wystawy;
Ilona Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B][SIZE=3][COLOR=blue]Anna1 - GRATULACJE!!!:multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B]
Em-ka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Dortmund Campari :loveu: :loveu: Sua Sponte - CACIB :multi:[/quote] [B]Gratuluję! piękny tytuł dla pięknego psa![/B] :klacz: :klacz: :klacz:
flashka-g Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 jaki to zaszczyt jak piekne polskie psy reprezentuja nasz kraj za granica a nie byle jakie;) Gratuluje!!!;) :multi: :multi: :multi: :multi:
anna1 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 bardzo dziekuje:))) wiesz flaszi sa takie i takie:) ale Zuczka reklamowac nie musze ze tak skromnie powiem:cool3: :cool3: zobaczymy jak bedzie w niedziele- z tarcza czy na tarczy pod belgijska sedzina:) cieszylabym sie gdyby powtorzyl dzisiejszy sukces ale ja wiem ze roznie bywa, nie od dzis w tym siedze:cool1: :cool1: chlopaki wroca dopiero w poniedzialek i strasznie zaluje ze nie moglam jechac ale nie pierwsza i nie ostatnia wystawa:)
resuruss Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [CENTER][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=red]Anna1 !!!![/COLOR][/FONT] [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ff0000]Wielkie gratulacje dla Ciebie i Zuczka :multi: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
AngelOfDeath Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 milo mi ze po raz drugi w tym samym dniu mam zaszczyt przekazac b wazna informacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dosc ze o campari to mam jeszcze grzywacze w liczbach na swiatowke tak wiec : psy szczeniat 15 mlodziez 30 posrednia 24 otwarta 29 championow 28 weteranow 1 suczki szczeniat 24 mlodziezy 36 posrednia 24 otwarta 22 championow 21 wet 2
Dudek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=red]ANNA 1 WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]WOW Angel :loveu: skąd masz te przecieki o światówce:crazyeye: ???[/COLOR]
Recommended Posts