Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

ja teraz ciezko mysle czy jechac do kielc :diabloti::diabloti::diabloti: bo samochodem sam tak daleko nie pojade , a oczyma wyobrazni widze jak moj pies bedzie wygladac po podrozy pkp :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ja teraz ciezko mysle czy jechac do kielc :diabloti::diabloti::diabloti: bo samochodem sam tak daleko nie pojade , a oczyma wyobrazni widze jak moj pies bedzie wygladac po podrozy pkp :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Aniołku a jak ma wyglądać :evil_lol: :evil_lol: wejdzie sobie pod wersaleczkę w przedziale, wyciągnie się jak długa na ziemi :p nikt jej nie będzie kopał, deptał :cool1: . Tylko czy w zgłoszeniu podałeś kolor biały czy szary ;)

Posted

ja takze zastanawiam sie nad wystawa w Kielcach..
nie wiem z kim jechac.. a w pkp jak tabletki nie zadzialaja i miki zacznie wymiotowac to nie bedzie milo...., chyba, ze z gloszeniu napisze, ze jest koloru wymiocin.. no coz.. madzia nie jedzie a ja cierpie...:evil_lol:

Posted

[quote name='miniaga']Psy nie cierpią na chorobę lokomocyjna w pociągu. Ja tam zdecydowanie wolę pociągniem z psami jeżdzić. Wszystkie trzy mamy komfort.[/quote]

tutaj moglbym sie klocic... no ale nie bede:)
zastanawiam sie dalej.. w koncu kiedys musze wygrac na miedzynarodowej :eviltong: :evil_lol:
licze na to, ze wszystkie przeszczepy pojada na swiatowke i w kilecach bedzie znikoma liczba grzywkow.. choc osobiscie nie wierze, zeby bylo w mlodziezy mniej niz 4.. :placz:

Posted

[quote name='macsow1']tutaj moglbym sie klocic... no ale nie bede:)
zastanawiam sie dalej.. w koncu kiedys musze wygrac na miedzynarodowej :eviltong: :evil_lol:
licze na to, ze wszystkie przeszczepy pojada na swiatowke i w kilecach bedzie znikoma liczba grzywkow.. choc osobiscie nie wierze, zeby bylo w mlodziezy mniej niz 4.. :placz:[/quote]

Zmartwie cię - ja wiem że w suczkach w młodziezy bedzie conajmniej 7- w psach conajmniej 5

Posted

[quote name='miniaga']Zmartwie cię - ja wiem że w suczkach w młodziezy bedzie conajmniej 7- w psach conajmniej 5[/quote]

no to super.. we wroclawiu na 7 psow miki byl 2...
to na 5 bedzie 1 :eviltong:
ps. a jakie pieski beda?

Posted

Dortmund

Campari :loveu: :loveu: Sua Sponte - CACIB :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za Camparim byl Codi bez res. CACIB z tego co zrozumialem :diabloti:

Aniu super !!!:loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dzieki Angel:))))
ja sie bardzo ciesze bo Campari otrzymal tytul :JahrhundertSieger" czyli Zwyciestwo na 100 lecie wystaw w Dortmundzie; Sauvignon Sua Sponte bardzo sie podobala ale nie bylo lokat w klasie szczeniat bo nie bylo wyboru BIS puppy i wszystkie szczenieta otrzymaly lok.1. lub jak ktos woli bez lokat
BOB wziela Gessi Modry Kvet

Posted

Iwona- Dzieki, nich corcia tez idzie w slady tatusia:)))
ja przede wszystkim dziekuje Marcinowi- hodowla Caletto - za handling bo ja niestety mam co raz mniej czasu na wystawy;

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Dortmund

Campari :loveu: :loveu: Sua Sponte - CACIB :multi:[/quote]

[B]Gratuluję! piękny tytuł dla pięknego psa![/B] :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

bardzo dziekuje:)))
wiesz flaszi sa takie i takie:) ale Zuczka reklamowac nie musze ze tak skromnie powiem:cool3: :cool3:
zobaczymy jak bedzie w niedziele- z tarcza czy na tarczy pod belgijska sedzina:) cieszylabym sie gdyby powtorzyl dzisiejszy sukces ale ja wiem ze roznie bywa, nie od dzis w tym siedze:cool1: :cool1:
chlopaki wroca dopiero w poniedzialek i strasznie zaluje ze nie moglam jechac ale nie pierwsza i nie ostatnia wystawa:)

Posted

[CENTER][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=red]Anna1 !!!![/COLOR][/FONT]
[FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ff0000]Wielkie gratulacje dla Ciebie i Zuczka :multi: [/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

milo mi ze po raz drugi w tym samym dniu mam zaszczyt przekazac b wazna informacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie dosc ze o campari to mam jeszcze grzywacze w liczbach na swiatowke

tak wiec :

psy
szczeniat 15
mlodziez 30
posrednia 24
otwarta 29
championow 28
weteranow 1

suczki
szczeniat 24
mlodziezy 36
posrednia 24
otwarta 22
championow 21
wet 2

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=red]ANNA 1 WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]WOW Angel :loveu: skąd masz te przecieki o światówce:crazyeye: ???[/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...