resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja nic nie wiem - wiem tylko tyle ,ze Miniaga pojechała chora na wystawe z jedna sunia -Tasmina - byla II w klasie mlodziezy .Wygrała sunka z Druzyny Marzen. Wiecej nie wiem nic :shake:
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No to już coś wiemy:-):multi: :multi: :multi:
AngelOfDeath Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Iwona']Aniołku- pozwoliłam sobie zrobić stawkę bardziej czytelną:lol: :[/quote] nie ma sprawy Kochana :loveu::loveu::loveu::loveu:
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A ja jestem ciekawa tego psa: [URL]http://www.chinesecrested.no/registry/38118/Liddyleaze+Raven.html[/URL] bedzie w Zielonej Gorze. Zrobcie mu jakies sensowne foteczki please ,bo na bazie ma same jakies dziwne ;)
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Onka!!!!!!Gratulacje wielkie!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :Cool!: :laola:
DOMINIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Moja DIODA moja.......:multi: Nie zapomne jej w zyciu :lol: taka mala....i wredna malpa:loveu: wszystkich ustawiala...no i jaki miala wlot pod piec!!!:diabloti: Ramonda Dioda vel brzydactwo jest boska!Onka gratuluje.
Agama Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ZWYCIESTWO RASY DRAHMA DWIE TECZE:loveu: :loveu: :loveu: BRAWO :loveu:
miniaga Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych. Bardzo mi się podobało dzis na wystawie, mimo, że byłysmy drugie. Mało ludzi więc i organzacja był duzo lepsza, Sędzina bardzo fajna, dokładnie sprawdzała budowe i ruch psa. Tasia ocena doskonała, bardzo dobry opis.
AnkaW Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=red]Onka, Miniaga - [COLOR=seagreen]Gratulacje[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] :multi: :multi: :multi: :multi:
AnkaW Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=magenta][COLOR=blue]Em-ka[/COLOR] - trzymam :thumbs: :thumbs: powodzenia w Przemyślu :cool2: [/COLOR][/SIZE][/B]
Agama Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja takze GRATULUJE ONCE MINIADZE I DONIOWI:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uwazam , TASMINA NIELUSZNIE przegrala ,sunia-naguska, ktora zajela 1 miejsce miala zupelnie niestojace uszy AGA nawet ten maly incydent na stoliku nie powinien wplynac na lokate szczegolnie,ze chlopiec ktory wyszedl do porownanie o rase byl na tyle agresywny, ze caly czas probowal ugryzc DRAHME...to nie tylko moje zdanie
orsini Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 wąskiemu???a za co????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
miniaga Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B]BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA GRATULACJE:multi::multi::multi: Nie mam zastrzeżeń co do werdyktu - Obie suczki miały swoje mankamenty. Tasior musi popracować nad swoa płochliwością;) Żałuję że choroba nie pozwoliła mi zostać trochę dłużej i pogadac ze wszystkimi. Gratulucje dla wszystkich. :multi::multi::multi: [/B]
Agama Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 o ile widzialam to fotek grzywaczom nikt nie robil
Iwona Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='onka']Ramonda Lavandula :multi: 1/5 BEST JUNIOR :multi::multi::multi: [IMG]http://www.skk.se/bilder/hundxx/Hund2006_210.gif[/IMG][/QUOTE] O rany:lol: a ja przeszukałam NASZE wystawy:wallbash: -oj skleroza:oops: [COLOR="Red"][SIZE="6"]GRATULACJE[/SIZE][/COLOR] dla Onki -Babci:lol: i wirtualne mizianka dla Ramondy:loveu:
miniaga Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Agama']o ile widzialam to fotek grzywaczom nikt nie robil[/quote] Ja to mam jakiegos pecha: dwa razy wziełam aparat bez karty a dzis wziełam starego grata, który odmwił posłuszeństwa:placz:
Agama Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 DUDEK :lol: dzikuje za super towarzystwo:loveu: i te TWOJE dzisiejsze przygody-to byla najwieksza atrakcja wystawy
Czarne Gwiazdy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='AiK']powodzenia dla wszystkich wystawiających dziś![/QUOTE] [quote]23:59[/quote] to było jeszcze wczoraj :p
resuruss Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A ja sobie kaffke pijam :cool1: Powodzenia dla dogomaniackich grzywek śmigajacych dzis po ringach :mdrmed: Szczegolnie dla p.Mareczka i jego Gangu Gangsterow ;)
gruca Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [B]resuruss [/B]jak to ty sobie kawkę pijesz?A wystawa? Powodzenia na dzisiejszych wystawach i dużo pucharów.
AiK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']to było jeszcze wczoraj :p[/quote] ale jestem wyrywna:evil_lol: no dobra ale jest juz dziś więc powodzenia jeszcze raz dla wszystkich:Cool!:
AnkaW Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wiadomości z Przemyśla /nie jestem pewna czy komplet :oops: / Psy pośrednia [B]FOKUS z Gangu Łysych[/B] - dosk 1, cwc otwarta [B]HURICANE Poarott[/B] - dosk1, cwc, NPwR, BOB i 1 BOG championy [B]CYPISEK z Gangu Łysych[/B] - dosk 1, cwc Suki szczenięta [B]IMPREZKA z Gangu Łysych[/B] - nb młodzież [B]?????? z Ogrodu Fauny[/B] - dosk 1, Zw.Mł. [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]GRATULACJE DLA WYSTAWIAJĄCYCH[/COLOR][/SIZE][/B] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Em-ka - :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :cool2: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
Recommended Posts