Agama Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 MARTA-nagusy miesniaki maja inne ogonki...to nie ta rasa
zuuzza Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 [quote name='AiK']Zuzza potrecik dla Ciebie :) [/quote]] [B]AiK[/B] ja swój portrecik wysyłam Tobie na PW. Ciekawe czy masz taki;)
Donio Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nagus nalepił sobie numer na brzuch:crazyeye: Chyba tylko dlatego, że jednak miał gaciorki;)
resuruss Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A tu jeszcze ja z Siweuszem na ringu [URL="http://www.bedzin.jpg.pl/?257821,7628,189116"]http://www.bedzin.jpg.pl/?257821,7628,189116[/URL]
resuruss Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Hahahahahah,zobaczcie podlizusa :evil_lol: [IMG]http://img361.imageshack.us/img361/8416/1310176kq2.jpg[/IMG]
AngelOfDeath Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ja juz nie spie :eviltong::cool3::cool3::cool3:
orsini Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hahahaha jaka sliczna z nas para!!!jeszcze tylko Cristel brakuje:(((
AngelOfDeath Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...i ludwika :loveu:
AngelOfDeath Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='sh_maniak']Bry Caringtonowie :cool3:[/quote] hihiihihihihihiihihh:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='AngelOfDeath']:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...i ludwika :loveu:[/quote] oo TAAAAAAAAAAAAAAk tego nam brakuje buuuuuu
Elitesse Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Orsini w koncu ujawnilas swoje prawdziwe ja :loveu: :evil_lol:
orsini Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Elitesse']Orsini w koncu ujawnilas swoje prawdziwe ja :loveu: :evil_lol:[/quote] hahahahaa aczkolwiek blizej mi do Carycy Katarzyny II:)))))))))))))))))))
AngelOfDeath Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='orsini']hahahahaa aczkolwiek blizej mi do Carycy Katarzyny II:)))))))))))))))))))[/quote] ona byla the best :evil_lol:
AiK Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='orsini']hahahahaa aczkolwiek blizej mi do Carycy Katarzyny II:)))))))))))))))))))[/quote] [IMG]http://vampire.555.pl/Cath2russia.jpg[/IMG] Katarzyna Wielka (1729-1796)- Kochliwa caryca Katarzyna II, władczyni Rosji w latach 1762-96, zwana także Katarzyna Wielką, uczyniła wiele dobrego na drodze przemiany Rosji w nowoczesne mocarstwo. Słynęła ze skłonności do licznych romansów. Posiadała dwudziestu jeden oficjalnych kochanków, których starannie wybierała. Mężczyźni, którzy mieli przekroczyć próg jej sypialni, otrzymywali od dworskiego lekarza szczegółowe instrukcje, jak w intymnych chwilach postępować z carycą.
AngelOfDeath Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='AiK'][IMG]http://vampire.555.pl/Cath2russia.jpg[/IMG] Katarzyna Wielka (1729-1796)- Kochliwa caryca Katarzyna II, władczyni Rosji w latach 1762-96, zwana także Katarzyna Wielką, uczyniła wiele dobrego na drodze przemiany Rosji w nowoczesne mocarstwo. Słynęła ze skłonności do licznych romansów. Posiadała dwudziestu jeden oficjalnych kochanków, których starannie wybierała. Mężczyźni, którzy mieli przekroczyć próg jej sypialni, otrzymywali od dworskiego lekarza szczegółowe instrukcje, jak w intymnych chwilach postępować z carycą.[/quote] no i do kogo ta mowa????????????? przeciez mowie byla the best :loveu::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 do mnie:)))to szukam tych 20 kochankow:)))))))podania ze zdjeciem i znaczkiem skarbowym prosze przesylac na adres....:))))))))))))))
sh_maniak Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Krysia casting robi :cool3: Może jakaś jawna weryfikacje zgłoszeń zrobimy :eviltong:
paniMysza Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='orsini']do mnie:)))to szukam tych 20 kochankow:)))))))podania ze zdjeciem i znaczkiem skarbowym prosze przesylac na adres....:))))))))))))))[/quote] jak szukasz 20 to znaczy ,ze jednego juz masz a to juz dobry początek:evil_lol:
Agama Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 jesli KOGOS interesuje stawka w SOPOCIE -niepelna-to moze ja zobaczyc na forum maly gladiator-w grzywaczach:lol:
Marta Chmielewska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 młodzież KOCHAŚ Gro-Bez Sasquehanna (FCI) WELWET Secret PAN I WŁADCA Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE IGNORANT Germanika HOBBIT Pastoral GILBERT Pastoral CEDRIC Dwie Tęcze KENDI z Jasne Hvezdy DRAGON MOON C ME AT SUA SPONTE pośrednia FOCUS z Gangu Łysych SAPHIR Germanika VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo WOOLI Armator otwarta BRENDY Chinese Lover's VASCO Rosa Thea SCOOBY Mały Kacper INŻYNIER Raj dla Zwierząt FALSTAFF Zikkurat ANANIASZ Armator HAZARD z Gangu Łysych FARAON z Chmielnik DONIO ZOE championów CYPISEK z Gangu Łysych NABAB Germanika weteran AMIS Przypływ Morza suki szczenięta IMPREZKA z Gangu Łysych JAGÓDKA z Gangu Łysych młodzież BLONDI Oliwskie Grzywy CHER Odelli CINDY Chinese Lover's CO-CO Chinese Lover's CYGANECZKA Dwie Tęcze TASMINA Kozłówkowy Wzgórek pośrednia CYNIA z Ogrodu Fauny WENETCJA Sub-O-Divo (FCI) FEBE Zikkurat NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki otwarta ASTRA Siringara BELAMI Chinese Lover's Sarna Barbara CAMILLE z Gangu Łysych FANTAGHIRO Zikkurat POLA Amitycja CZEKOLADKA z Gangu Łysych championów E-SEXY Pastoral :p
Agama Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dzieki DOBRA KOBIETO ZE UDOSTEPNILAS WSZYSTKIM-ja bym to robila przez pol nocy:lol:
Marta Chmielewska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Na szczęście nie musiałam klepać, ktoś mi wysłał na email, mówiłam już kiedyś, że mam ludzi ;):lol: Ja już tylko śmietankę spijam :evil_lol:;) AGAMO spać, rano będziesz miała oczy jak ci... talarki ;):cool3:
miniaga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Czy koś ma może zdięcie BLONDI Oliwskie Grzywy i CYGANECZKI Dwie Tęcze. Stawka wyglada bardzo fajnie. Ciesze się, że będą psy, których jeszcze nie widziałam na żywo.
Recommended Posts