resuruss Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Goral!Sprawdzilam .Masz racje.To p.Robert Blummel. Szkoda ,ze u nas nie ma takich fajnych sedziow..... :roll:
Germanika Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Chciałbym kiedyś wystawić u w/w sędziego.
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Germanika']Chciałbym kiedyś wystawić u w/w sędziego.[/quote]Czy dlatego, że jest dobrym sędzią, czy też dlatego, że ma irokeza
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ja mysle, ze dlatego, by sie przekonac co owy sedzia preferuje... i czy jest tak samo 'straszny' w ocenie jak z wygladu ;) ale to moje zdanie... i rowniez chcetnie bym u niego wystawila
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja tez bym chetnie spotkala Pana Bulmmela na ringu (oczywiscie jako sedziego).....Mozna by Go zaprosic na jakas wystawe u nas .... A jeszcze bardziej bym chciala byc juz na miejscu...w Kielcach... [size=7]Trzymam kciuki za Wszystkich wystawcow!!!!!Prosze jedzcie ostroznie ,bo pewnie jak zwykle zima zaskoczy polskich drogowcow!!!!![/size] Do zobaczenia !!!!
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='resuruss']Ja tez bym chetnie spotkala Pana Bulmmela na ringu (oczywiscie jako sedziego).....Mozna by Go zaprosic na jakas wystawe u nas .... A jeszcze bardziej bym chciala byc juz na miejscu...w Kielcach... [size=7]Trzymam kciuki za Wszystkich wystawcow!!!!!Prosze jedzcie ostroznie ,bo pewnie jak zwykle zima zaskoczy polskich drogowcow!!!!![/size] Do zobaczenia !!!![/quote]Ja jestem trochę panikara i właśnie zaczynam się martwić, bo komórka nie odpowiada. Nie wiem czy szczęśliwie dojechali
Dudek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A ja siedze w domku :cry: Bo jestem zaziebiona - no coz - trudno :-? Cale szczescie ze Kielce sa krajowka - bo mniejszy zal :lol:
didi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Cześć Dudek! Masz może adres strony na krórej obrabia sie zdjęcia żeby później wkleić na forum, bo mi sie stracił. :D Pozdrawiam
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='didi']Cześć Dudek! Masz może adres strony na krórej obrabia sie zdjęcia żeby później wkleić na forum, bo mi sie stracił. :D Pozdrawiam[/quote]JUż Ci dałam namiary w drugim topiku - zajrzyj tam Pozdr.
Dudek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Heej Didi :) Juz zobaczylam ze dostalas adres. Polarek sliczny. To czekamy teraz na zdjecia (czarnych!) klusek ;) A ja jakos nie moge sobie znalezc miejsca - ciagle tu zagladam - nawet nie moge spokojnie sie kurowac bo czekam na wyniki z Kelc :(
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Dudek']Heej Didi :) Juz zobaczylam ze dostalas adres. Polarek sliczny. To czekamy teraz na zdjecia (czarnych!) klusek ;) A ja jakos nie moge sobie znalezc miejsca - ciagle tu zagladam - nawet nie moge spokojnie sie kurowac bo czekam na wyniki z Kelc :([/quote]No właśnie, czyżby jeszcze nikt z Kielc nie wrócił. Wiem ,że Agama jest już 50km od domu, to chyba niedługo zda relacje
Dudek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A ja z nudów zaczęłam przeglądać książkę kucharską (tłumaczenie z kanadyjskiego wydania) Oto co znalazłam: hity 8) - marynowane steki z łosia - języki z dorsza - smakowita dziczyzna (karibu :lol: , łoś lub jeleń) - młode pędy paproci z dzikim czosnkiem - młode pędy paproci z sosem - zupa z mlodych pedow paproci z grzankami Sluze przepisami :lol:
Dudek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Tak sobie przeczytalam moj wybor przepisow i chce zaznaczyc ze ta ksiazka wcale nie jest z serii 'survivalowych' :lol: :wink:
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a ja chciałam a propo tych przepisó dodac że mamą to będe ja a nie Dudek :lol: :lol: :lol: :wink: alez ma dziewczyna wymysły cooo? hahahah :wink:
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Dudek']Heej Didi :) Juz zobaczylam ze dostalas adres. Polarek sliczny. To czekamy teraz na zdjecia (czarnych!) klusek ;) A ja jakos nie moge sobie znalezc miejsca - ciagle tu zagladam - nawet nie moge spokojnie sie kurowac bo czekam na wyniki z Kelc :([/quote]No właśnie, czyżby jeszcze nikt z Kielc nie wrócił. Wiem ,że Agama jest już 50km od domu, to chyba niedługo zda relacje[/quote] droga jej sie bardzoooo dłuzy :lol:
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a malawaszka juz jest na tlenie i nawet słowem sie nie odezwie :evilbat: a tu wszyscy na wyniki czekają :evil:
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 To bombardujcie Agamę, bo ona juz o godziny jest w domu. Pewnie najpierw obrabia i karmi szczeniaki. Ja mam wyniki tylko buldożków. Grzywki miała notować Agama. Mam zdjęci tego jej nowego grzywka, ale nie wiem, czy ona sobie życzy, aby je wkleić
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='maga18']ja mysle ze sie nie obrazi jak wkleisz ;)[/quote]Naprawdę nie mogę bez jej zgody, a jak się obrazi , to bdzie Maga na Ciebie. Zaraz poszukam w pliku, bo maam kupę zdjęć bf z wytawy
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a Em-ki Tito WO i suuuuuuuper opisik:) BRAWOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel:
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='maga18']dwa razy sie wyslalo :oops:[/quote]Wyszlę Maga do ciebie na maila, bo coś mi dziś image shack nie działa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaspróbóję na maila - może się uda
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 BRAWO< BRAWO[img]http://www.gify.neostrada.pl/gify/postacie/cialo/14.gif[/img]
Recommended Posts