SengaSengana Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='resuruss']Poza tym....tak dla przykladu : Dlatego twierdze ze proporcje wazniejsze od wzrostu: [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/130/czeskipies8cu.png[/IMG][/quote] przypomina mi taka suczke z polskich ringów, ale zapomniałam jak się nazywa...........;)
AngelOfDeath Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='SengaSengana']przypomina mi taka suczke z polskich ringów, ale zapomniałam jak się nazywa...........;)[/quote] ah no tak ta starosc :niewiem::glaszcze:
AngelOfDeath Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='resuruss']Poza tym....tak dla przykladu : Dlatego twierdze ze proporcje wazniejsze od wzrostu: [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/130/czeskipies8cu.png[/IMG][/quote] a ress ty to zawsze musisz podawac skrajne przypadki :roll::crazyeye::eviltong:
SengaSengana Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 niestety starosć ale ty jako młodzieniaszek i bywalec ringów polskich powinieneś kojarzyć ....:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
resuruss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Skrajnego nie trzeba tlumaczyc,bo nawet laik od razu widzi w czym rzecz.
AngelOfDeath Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='SengaSengana']niestety starosć ale ty jako młodzieniaszek i bywalec ringów polskich powinieneś kojarzyć ....:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:[/quote] byc moze kojarze
miniaga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jako posiadaczka suki przekraczjącej "trochę" owe 30 cm powiem, że jeżeli tylko ten czynnik miałby decydowac o jej ocenie byłoby dla mnie to calkowitą bzdurą. Powtórze jeszcze raz, że wyznaczanie w grzywaczach górnej granicy jest ze szkoda dla rasy. Nie wspomne juz o tym, że najwybitniejsze Polskie psy sa najczęściej powyżej owych 30 cm. Czesto słysze zdanie( nie o mojej suce) "Piękny pies, ale duży...." A co to ma do rzeczy?
Dudek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 jajco;) :evil_lol: ja uważam, że FCI powinno poprawić wzorzec - podnieść wartość min. i max. wzrostu
miniaga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dudek, żeby cos podnieśc musi najpierw byc to ujęte
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Dudek']jajco;) :evil_lol: [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Dudek'] ja uważam, że FCI powinno poprawić wzorzec - podnieść wartość min. i max. wzrostu[/quote] to skonstruuj petycje, ale nie wiem ile zbierzesz glosow ZA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ilosc glosow bedzie zalezna od ilosci centymetrow okreslajacej minimum i maximum wzrostu :evil_lol:
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='resuruss']Ilosc glosow bedzie zalezna od ilosci centymetrow okreslajacej minimum i maximum wzrostu :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ale mi [B]nie[/B] chodziło o ostre granice (których przekroczenie = dyskw.) ale o coś w rodzaju 'naszych starych' 23-30, 28-33 ale żeby ich nie rozciągać to podnieść i dolną granicę i górną
Dudek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='resuruss']Ilosc glosow bedzie zalezna od ilosci centymetrow okreslajacej minimum i maximum wzrostu :evil_lol:[/quote] ok - to możemy zrobić ankietę ;) ;)
Dudek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='orsini']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to skonstruuj petycje, ale nie wiem ile zbierzesz glosow ZA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ja nie jestem działaczką ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='orsini']no tak rozumiemy Cie:)))))hahahahaaha[/quote] cieszę się;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Dudek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nikt nie chce ze mną rozmawiać... buuuuuuu...
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 nio niestety taki lajf:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 and full of zasadzkas and sometimes kopas w du.pas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
baraka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='orsini'][FONT="]Czemuż ono w mroku szuka treści I rozgrzesza nicość i zatraca kres? Jego bezmiar wszystko w sobie zmieści, Oprócz mego lęku, oprócz twoich łez ...[/FONT][/quote] Najpierw Stachura, teraz Leśmian. Ktoś nawet mógłby posądzać o wrażliwość wielką i tęsknotę. Tyle, że nijak się to ma do wszędobylskich chichotów i wstawianych tu treści. Liczę na poprawę Ps. cały wiersz pt. Szczęście ma w swoim repertuarze zespół Stare Dobre Małżeństwo. Czy aby to nie tęsknota do bycia z kimś we dwoje ?
Recommended Posts