Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzidtka napisał(a):
ale wariat wariatowi nie równy a tu jeszcze są nawiedzeni... hmmm może zamiast leków i terapi egzorcyste wezwac ????:diabloti:

hahahahhahahahahahahhahahahahhaa
MOHEROWE BERETY ATAKUJA!!!!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

to co grazynko zaczynamy ?????
widze ze chcialas byc bardziej cwana niz jestes. zacierasz slady ???? tak sie sklada ze cala rozmowe wczorajsza mam zapisana na dysku .

prosze przykladzik:

poscik w ktorym gmk oskarza mnie o jezdzenie na plecach innych o taki :

Cytat:
Napisał(a) gmk
Niestety jest zupełni odwrotnie jako napuszony młodzieniec bez doswiadczenia pogardza wszystkim i wszytkimi tymi na których plecach nie może się w żaden sposób przejechac.

Grazyna

zniknal z wczorajszej rozmowy :lol::lol::lol:

ale jest kochaniutka!! jest !!!!!!! wszystko jest u mnie !!!:lol::lol::lol:

dodatkowo wnosze do admina tego forum o przywrocenie tego postu by wszyscy widzieli co pisala i o ukaranie tejze osobyy za takie zagrywki z usuwaniem niewygodnych postow !!!!

zaczynamy gmk !!!!!!!!

Posted

wanio napisał(a):
to
zniknal z wczorajszej rozmowy :lol::lol::lol:

ale jest kochaniutka!! jest !!!!!!! wszystko jest u mnie !!!:lol::lol::lol:

!!!

ZARTUJESZ???????
patrz jaka "sprytna" chciala byc!zeby ona byla biala a Ty czarny!!!!

Posted

hahaha no ja nie mogę co tu się wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gmk BRAWO!!!!! oskarżać - a raczej straszyć innych jednocześnie usuwając swoje obraźliwe posty :klacz: szacuneczek :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha no ja nie mogę co tu się wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gmk BRAWO!!!!! oskarżać - a raczej straszyć innych jednocześnie usuwając swoje obraźliwe posty :klacz: szacuneczek :diabloti:

prawda?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
REWELKA normalnie

Posted

orsini napisał(a):
Buraka zmienilam podpis just for you:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Juliusz Cezar miał na myśli śmiech - nie chichot

Posted

baraka napisał(a):
Juliusz Cezar miał na myśli śmiech - nie chichot

buraka a ty to widze taki mundry jestes hahahahahaa
wszystko wiesz i pewnie wszystkich znasz hahahaaahha

Posted

[quote name='gmk']W przypadku przegranej osoby o której mówię jego nazwisko będzie umieszczone na czarnej liście.

Grażyna

hahahahha to jest the best:))))
ta czarna lista:))))
Tymiński jak startowal na prezydenta to mial czarne teczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
hahahahha to jest the best:))))
ta czarna lista:))))
Tymiński jak startowal na prezydenta to mial czarne teczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mi sie wydaje ze wszyscy jestesmy na czarnej liscie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
mi sie wydaje ze wszyscy jestesmy na czarnej liscie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahahhahahahahahahahahahahahhahaa

Posted

No dobra Kochani :cool3:

To sie juz pobawilismy, poklocilismy, troszke pomanipulowalismy a teraz prosze o powrot do tematu glownego, czyli wystawy ;)
Przed nami kolejny emocjonujacy weekend i pewnie od poniedzialku ponownie rozlejemy rozowy kisiel na ringu :evil_lol:

Nie mniej baczniejszym okiem spogladalabym w kierunku niejakiej gmk (oj nieladnie, nieladnie ... i ta manipulacja z tlumaczeniem niemal w 5 sekund uczynionym ... i kto w to wierzy? :nono: ) ... Nie mniej po jednej wpadce opinii sobie nie wyrabiam i mam nadzieje, ze to jakas przejsciowa sytuacja ... hmmm ...

Donio, jesli masz problem z moim moderowaniem to Admin chetnie Cie wyslucha :kciuki:

Pozostalych prosze badzcie zen :loveu: Bo do jasnej ciasnej wytne pol topiku i wyrzuce do kosza upychajac energicznie noga :diabloti: :angryy: ;)

pozdrawiam Was serdecznie,

Wasza W.

Posted

ZEN... OKI IDĘ POMEDYTOWAĆ :))) mmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kwiat lotosu i inne pozycje (nie koniecznie z kamasutry :p)

inni potrzebują leków... mi wystarczy zapach lawendy (polecam olejki, balsamy) uspakajają ;) o mam pomysł na nie zły interes ;D

Posted

Wind:klacz: :klacz: :ghost_2: :cool2: :thumbs: :jumpie: :bigok: :happy1: :Cool!: :hand: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :B-fly: :calus: :BIG: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drinka: :drinking: :terazpol:

Posted

gruca napisał(a):
Ja wystawiałam MIROKU dwa razy u p.Szemraja szukał zębów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uuuuu dentysta :razz: :razz: , ciekawe czy wie że mogą nie mieć :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...