Dzidtka_Gl Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ale wariat wariatowi nie równy a tu jeszcze są nawiedzeni... hmmm może zamiast leków i terapi egzorcyste wezwac ????:diabloti:
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dzidtka napisał(a):ale wariat wariatowi nie równy a tu jeszcze są nawiedzeni... hmmm może zamiast leków i terapi egzorcyste wezwac ????:diabloti: hahahahhahahahahahahhahahahahhaa MOHEROWE BERETY ATAKUJA!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Buraka zmienilam podpis just for you:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wanio Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 to co grazynko zaczynamy ????? widze ze chcialas byc bardziej cwana niz jestes. zacierasz slady ???? tak sie sklada ze cala rozmowe wczorajsza mam zapisana na dysku . prosze przykladzik: poscik w ktorym gmk oskarza mnie o jezdzenie na plecach innych o taki : Cytat: Napisał(a) gmk Niestety jest zupełni odwrotnie jako napuszony młodzieniec bez doswiadczenia pogardza wszystkim i wszytkimi tymi na których plecach nie może się w żaden sposób przejechac. Grazyna zniknal z wczorajszej rozmowy :lol::lol::lol: ale jest kochaniutka!! jest !!!!!!! wszystko jest u mnie !!!:lol::lol::lol: dodatkowo wnosze do admina tego forum o przywrocenie tego postu by wszyscy widzieli co pisala i o ukaranie tejze osobyy za takie zagrywki z usuwaniem niewygodnych postow !!!! zaczynamy gmk !!!!!!!!
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 wanio napisał(a):to zniknal z wczorajszej rozmowy :lol::lol::lol: ale jest kochaniutka!! jest !!!!!!! wszystko jest u mnie !!!:lol::lol::lol: !!! ZARTUJESZ??????? patrz jaka "sprytna" chciala byc!zeby ona byla biala a Ty czarny!!!!
malawaszka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 hahaha no ja nie mogę co tu się wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gmk BRAWO!!!!! oskarżać - a raczej straszyć innych jednocześnie usuwając swoje obraźliwe posty :klacz: szacuneczek :diabloti:
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha no ja nie mogę co tu się wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gmk BRAWO!!!!! oskarżać - a raczej straszyć innych jednocześnie usuwając swoje obraźliwe posty :klacz: szacuneczek :diabloti: prawda?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: REWELKA normalnie
AngelOfDeath Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 gmk jak chcesz sie bawic to baw sie fair :mad::mad::mad::mad:
baraka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 orsini napisał(a):Buraka zmienilam podpis just for you:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juliusz Cezar miał na myśli śmiech - nie chichot
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 baraka napisał(a):Juliusz Cezar miał na myśli śmiech - nie chichot buraka a ty to widze taki mundry jestes hahahahahaa wszystko wiesz i pewnie wszystkich znasz hahahaaahha
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='gmk']W przypadku przegranej osoby o której mówię jego nazwisko będzie umieszczone na czarnej liście. Grażyna hahahahha to jest the best:)))) ta czarna lista:)))) Tymiński jak startowal na prezydenta to mial czarne teczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 orsini napisał(a):hahahahha to jest the best:)))) ta czarna lista:)))) Tymiński jak startowal na prezydenta to mial czarne teczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mi sie wydaje ze wszyscy jestesmy na czarnej liscie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 AngelOfDeath napisał(a):mi sie wydaje ze wszyscy jestesmy na czarnej liscie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahhahahahahahahahahahahahhahaa
AngelOfDeath Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Dzidtka']a ja mam swoją "czarną liste" no nie gadaj ............. :evil_lol: a kto na niej jest :diabloti:
Wind Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No dobra Kochani :cool3: To sie juz pobawilismy, poklocilismy, troszke pomanipulowalismy a teraz prosze o powrot do tematu glownego, czyli wystawy ;) Przed nami kolejny emocjonujacy weekend i pewnie od poniedzialku ponownie rozlejemy rozowy kisiel na ringu :evil_lol: Nie mniej baczniejszym okiem spogladalabym w kierunku niejakiej gmk (oj nieladnie, nieladnie ... i ta manipulacja z tlumaczeniem niemal w 5 sekund uczynionym ... i kto w to wierzy? :nono: ) ... Nie mniej po jednej wpadce opinii sobie nie wyrabiam i mam nadzieje, ze to jakas przejsciowa sytuacja ... hmmm ... Donio, jesli masz problem z moim moderowaniem to Admin chetnie Cie wyslucha :kciuki: Pozostalych prosze badzcie zen :loveu: Bo do jasnej ciasnej wytne pol topiku i wyrzuce do kosza upychajac energicznie noga :diabloti: :angryy: ;) pozdrawiam Was serdecznie, Wasza W.
AngelOfDeath Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Wind napisał(a):Wasza W. nasza nasza nasza nasza .... zlota-brylantowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzidtka_Gl Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ZEN... OKI IDĘ POMEDYTOWAĆ :))) mmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm kwiat lotosu i inne pozycje (nie koniecznie z kamasutry :p) inni potrzebują leków... mi wystarczy zapach lawendy (polecam olejki, balsamy) uspakajają ;) o mam pomysł na nie zły interes ;D
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Wind:klacz: :klacz: :ghost_2: :cool2: :thumbs: :jumpie: :bigok: :happy1: :Cool!: :hand: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :B-fly: :calus: :BIG: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drinka: :drinking: :terazpol:
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 a moze pojdziemy stad na "basenji" ???? bo nudno jakos:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AnkaW Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Czy ktoś był może sędziowany przez p. Szemraj????? Na co zwraca uwagę?????:p :p :p
gruca Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja wystawiałam MIROKU dwa razy u p.Szemraja szukał zębów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AnkaW Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 gruca napisał(a):Ja wystawiałam MIROKU dwa razy u p.Szemraja szukał zębów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uuuuu dentysta :razz: :razz: , ciekawe czy wie że mogą nie mieć :diabloti:
Recommended Posts