orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='miniaga']Bartek Mi wolno się uwielbiac. .[/quote] no tak to serio nie jest narcyzm, nie nie skąd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i egocentryzm tez nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='anna1']no jeslio znasz mnie osobiscie to mozesz cos na ten temat powiedziec; ja tu nie rzycam nazwiskami bo po co; ta osoba doskonale wie o co chodzi; jesli uwazasz ze jestem snobka to no problem- jakos nie mam problemu z nawiazywaniem kontaktow na wystawach z innymi wystawcami; mylse ze jeszzce snobizm mi do glowy nie uderzyyl mimo wszystko:)) a ty myslisz ze wszystkie zwierzeta w tych hodowlach sa wystawowe?? nie ma takich hodowli:) nie ja zaczelam siac zamet jesli tego nie zauwazylas:) zparaszam do rozmowy na nastepnej wystawie , bardzo chetnie cie poznam i sama ocenisz ile we mnie snobizmu:)[/quote] Anno ale my wszyscy też chcemy wiedziec o kogo chodzi. Jeżeli nie chcesz tego ujawnić to po co piszesz o tym na publicznym forum?
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='miniaga']Bartek Mi wolno się uwielbiac. Człowiek tak cudowny jak ja ma wręcz taki obowiązek:evil_lol: A snobiz pojmuje jednak troche inaczej niz narcyzm.[/quote] ja rowniez droga Miniago:) uwielbiam siebie ale nie jestem snobka:) czego o niektorych powiedziec nie moge:) ale to nie ma znaczenia bo po co ciagnac te dyskusje dalej; ja powiedzialm wyraznie o co mi chodzi i nie mam problemow z formuowaniem swoich mysli i wydaje mi sie ze sa jasne dla ogolu;
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']no tak to serio nie jest narcyzm, nie nie skąd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i egocentryzm tez nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Orsini nio Pewnie, ze narcyzm:evil_lol: ale nie Snobka:evil_lol:
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='anna1']ja rowniez droga Miniago:) uwielbiam siebie ale nie jestem snobka:) czego o niektorych powiedziec nie moge:) ale to nie ma znaczenia bo po co ciagnac te dyskusje dalej; ja powiedzialm wyraznie o co mi chodzi i nie mam problemow z formuowaniem swoich mysli i wydaje mi sie ze sa jasne dla ogolu;[/quote] Anno nie zaleznie od tego ile w Tobie snobizmu tego nie wiem) to napewno mało odwagi cywilnej i odpowiedzialności za własne słowa.
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='miniaga']Anno ale my wszyscy też chcemy wiedziec o kogo chodzi. Jeżeli nie chcesz tego ujawnić to po co piszesz o tym na publicznym forum?[/quote] bo nie rzucam ani nazwami psow ani nazwiskami ludzi;stwierdzilam tylko zaistniala sytuacje;i msle ze to powinno wystarczyc;
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No cóż - wypowiedziałam sie już w tej kwestii - dla mnie to brak odwagi i dziecinada. Wracam do pracy.
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='miniaga']Anno nie zaleznie od tego ile w Tobie snobizmu tego nie wiem) to napewno mało odwagi cywilnej i odpowiedzialności za własne słowa.[/quote] mysle ze wyrazilam sie jasno i nie brak mi odwagi cywilnej skoro to napislam bo nie podobalo mi sie to;o jakiej odpowiedzialnosci piszesz bo teraz mylisz pojecia i znaczenia slow- ja biore na siebie odpowiedzialnosc za swoje slowa bo inaczej bym ich nie pisala-widze ze maszz czyms problem tylko nie potrafisz tego wyrazic;
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jestem troche starsza od ciebie i wierz mi za grosz we mnie dziecinnosci- co jezt dziecinnego w moich postach- prosze przytocz bo z twojej strony nie padlo nic konkretengo- nadal maslo maslane a ja wyrazilam sie jasno
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 przestancie sie klocic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja zaraz objesnie cala sytuacje z nazwiskami z opisem zachowania i ogolnie wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i skoncze w sadzie bo niektorzy moga sobie nei zyczyc swoich nazwisk :diabloti: juz nie ogarniam przez ten upal :lol:
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ach juz wiem - ty koniecznie chcesz ode mnie wypowiedzenia tego magicznego slowa- nazwiska- ale przykro mi- tak jak juz wczesnie powiedzialm-moge wyrazic moje niezadowolenie z powodu zlego zachowania na ringu ale nie bede rzucac nazwiskami kogokolwiek by to nie dotyczylo; mam nadzieje ze jest to dla ciebie juz jasne;
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nie trezba pisać nazwisk ;) imie i litera nazwiska jak w Tv :) :diabloti:
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 angel- sloneczko- ja jestm nbardzo spokojna osobe przeciez wiesz:) ale takie posty sa poprostu masle maslanym i mnie powalaja wyrazajac sie jesykiem nastolatek choc juz dawno do nich nie naleze:) angle- czy moje psoty sa niejasne, dziecinne, pozbawione odwagi cywilnej i nie biore za nie odpowiedzialnosc???? bo nie rozumiem o co chodzi miniadze- moze naprawde jestem za mloda na tak dojzala interpretacje
SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']przestancie sie klocic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja zaraz [B]objesnie [/B]cala sytuacje z nazwiskami z opisem zachowania i ogolnie wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i skoncze w sadzie bo niektorzy moga sobie nei zyczyc swoich nazwisk :diabloti: juz nie ogarniam przez ten upal :lol:[/quote] chyba powinno byc objaśnię ???????? czekamy Angel, czekamy .........
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 czesc dzidka:) ja chyba jestem nietutejsza bo nie dociera co jest do mnie mowione a wydawlo mi sie ze ja mowie jasno i klarownie; ale widocznie nie:evil_lol:
resuruss Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 W sumie nie jest to moja sprawa.......ale mysle,ze takie wypowiedzi powinny byc pisane otwarcie.To forum publiczne.Pisanie Pan X,PaniY jest po prostu asekuracyjne.Jakby co nic nie zostalo napisane wprost....choc i tak wszyscy doskonale wiedza o kogo chodzi.
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='anna1']czesc dzidka:) ja chyba jestem nietutejsza bo nie dociera co jest do mnie mowione a wydawlo mi sie ze ja mowie jasno i klarownie; ale widocznie nie:evil_lol:[/quote] cześć, cześć ja tu wpadam głównie dla fotek i co tam Wąski mądrego napisze a teraz nudy ani fotek ani Wąskiego ;) ale mamy kandydatów na zastępstwo ;)
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']cześć, cześć ja tu wpadam głównie dla fotek i co tam Wąski mądrego napisze a teraz nudy ani fotek ani Wąskiego ;) ale mamy kandydatów na zastępstwo ;)[/quote] wąski mądrego????????Dzidtka nie obraz sie ale chyba cos mieszasz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']przestancie sie klocic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja zaraz obj[B]a[/B]snie cala sytuacje z nazwiskami z opisem zachowania i ogolnie wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i skoncze w sadzie bo niektorzy moga sobie nei zyczyc swoich nazwisk :diabloti: [B]juz nie ogarniam przez ten upal[/B] :lol:[/quote] [quote name='SengaSengana']chyba powinno byc objaśnię ???????? czekamy Angel, czekamy .........[/quote] ja mam wytlumaczenie a ty nie :errrr: i znow objawia sie twoja przecinkowatosc totalna:mdleje: , bo ja zrobilem literowke :megagrin: , a ty przekrecilas slowo:grin: !!! Seniu ty moj przecinku ty ty :loveu: Ania dla mnie jest wszystko jasne w twoich postach :p Agnieszka jesli nie Góral to kto jeszcze pozostaje?? wczoraj wspominalas o swej inteligencji i jasnosci umyslu wiec pomysl chwile to nie wymaga wysilku naprawde ... domyslisz sie :p :eviltong: :evil_lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']a od kiedy Ty ironii nie "wyczytujesz" ;)[/quote] no wiesz gorąco jest WYBACZ:)))))))
SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja mam wytlumaczenie a ty nie :errrr: i znow objawia sie twoja przecinkowatosc totalna , bo ja zrobilem literowke , a ty przekrecilas slowo !!! Seniu ty moj przecinku ty ty :loveu: [/quote] gdzie przekręciłam słowo ?????? czy to nie to samo co literówka ???????powoli naprawde brakuje mi pomysłów by ci odpisywac bo to naprawde jakieś prymitywne jest a ja nie mogę się jakoś znależć na twoim poziomie intelektualnym......poczytaj sobie klika postów poniżej jakie błędy sa i tych nie widzisz czy udajesz???????? ale jak nie było co napisac to sie mojego błedu przyczepiłeś ??????? nikt nie podpowiedział na GG co napisać ???????????? idz chłopczyku do piaskownicy tam ci miłe dzieci podpowiedzą jak sie babki stawia......
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 mysle res ze wlsnie o to chodzi; jesli ogol wie o kogo chodzi, bardzo dobrze jesli nie to tez nie ma problemu a wlsnie problem zostal odnotowany; jak powiedzialm wczesniej nie rzucam ani nazwami zwierzat ani nazwiskami bo tak byc nie powinno;jesli reszta sie ze mna nie zgadza to juz trudno ale nie sadze ze jest to dziecinne- moze masz raceje asekuracyjne- ale nie bedzie mi potem nikt mowil ze go obrazam i szargam"dobre" imie- choc tego nie zrobilam;
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='SengaSengana']gdzie przekręciłam słowo ?????? czy to nie to samo co literówka ???????powoli naprawde brakuje mi pomysłów by ci odpisywac bo to naprawde jakieś prymitywne jest a ja nie mogę się jakoś znależć na twoim poziomie intelektualnym......poczytaj sobie klika postów poniżej jakie błędy sa i tych nie widzisz czy udajesz???????? ale jak nie było co napisac to sie mojego błedu przyczepiłeś ??????? nikt nie podpowiedział na GG co napisać ???????????? idz chłopczyku do piaskownicy tam ci miłe dzieci podpowiedzą jak sie babki stawia......[/quote] jak to gdzie jak nie wiesz to ja ci nie powiem :evil_lol: bo szkoda mi czasu :eviltong: nikt mi niczego na gg nie podpowiada ale wiem ze u ciebie linia telefoniczna jest juz czerwona i sie zaraz spali !!:razz: :p co do piaskownicy to ty jestes chyba o wiele blizej niz ja :lol:bo na starosc sie dziecinnieje
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 i nie chodzi o domyslanie sie tylko o to ze powiedzialm ze mi sie to nie podoba i nie pozostane obiojetna na takie zachowania; widze ze jak dotknelam drazliwego widocznie dla kogos tematu to juz ja jestem bee. a reszta cacy; to pogratulawac;
Recommended Posts