matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='cyga']kurcze to ja się wycofuje :cry: powód za małe doświadczenie, nie z południa tylko ze wschodu...to chociaż może Germanika pozwoli i znajdzie chwile czasu abym je zobaczyła... .[/quote] nie poddawaj się, do egzaminu może przystąpic każdy chętny z kraju i z zagranicy :)
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Cyga,ale co zobaczyła?Ja jestem blondynem i trzeba jasniej tłumaczyć.
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'] jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:[/quote] maszynka juz gotowa :evilbat:[/quote] ożesz Ty :evilbat: widzę, że miałabyś dziką radość z ochlastanie Lunie bródki :lol: :wink:[/quote] waszko kochana taka zła bym juz chyba nie była :wink: ... broda zostaje :wink:
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']Cyga,ale co zobaczyła?Ja jestem blondynem i trzeba jasniej tłumaczyć.[/quote] chyba o dzieciaczki chodziło :wink:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Matrix!!!Nie pisz,ze kazdy....bo nie kazdy moze miec psa.... Cyga!!!!Walczyc trzeba!Nie wolno sie poddawac!!!!!!
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ress jedziesz do Nowej Rudy z chłopakami ?? :wink:
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'][quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'] jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:[/quote] maszynka juz gotowa :evilbat:[/quote] ożesz Ty :evilbat: widzę, że miałabyś dziką radość z ochlastanie Lunie bródki :lol: :wink:[/quote] waszko kochana taka zła bym juz chyba nie była :wink: ... broda zostaje :wink:[/quote] NO!! :angel: :lol:
cyga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Germanika']Cyga,ale co zobaczyła?Ja jestem blondynem i trzeba jasniej tłumaczyć.[/quote] chyba o dzieciaczki chodziło :wink:[/quote] ...dokładnie o małe psiaczki chodziło :)
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Moja hodowla to czysty przypadek,nie wiadomo kiedy będą(oczywiście szczenięta) :D
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='resuruss']Matrix!!!Nie pisz,ze kazdy....bo nie kazdy moze miec psa.... Cyga!!!!Walczyc trzeba!Nie wolno sie poddawac!!!!!![/quote] do egzaminu może przystąpić każdy, natomiast nie wszyscy zasłużą na psa :) bo tak jak piszesz, nie każdy może mieć psa. Myślałem Cyga, że chcesz zobaczyć nasze zmagania podczas egzaminu :)
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Tak sie ciagle zastanawiam.....Mam jeszcze dwa dni do namyslu.... Quandulca bym moze zglosila i Bulke zabrala w celach zapoznania z atmosfera na hali.Musze zadzwonic do oddzialu w Walbrzychu ,bo nie mam jeszcze numeru PKR Quandowego.Hodowczyni dopiero teraz niedawno mi przeslala duplikat metryczki.
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ress nad czym tu się zastanawiać :wink: ... szkoda, ze ja mam inny dzień niż wy :( Rysiu namawiaj tak namawiaj więcej osób do brania udziału w konkursie :wink: to raz przedłuzysz czas jego trwania, a dwa co gorsze Lisek długo długo pieknego futerka nie odzyska :wink:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 jak futro będzie miał przez nas wyskubane, to konkurencja odetchnie z ulgą :wink:
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='matrix.....']jak futro będzie miał przez nas wyskubane, to konkurencja odetchnie z ulgą :wink:[/quote] zapomniałes dodać :wink: , że Góral nam w nagrode gratisową łapska połamie :evil_lol:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Sh_Maniak!Ja bym chetnie zglosila,ale nie wiem czy mi w open przyjma bez PKR,bo nie wolno.Wiem ,ze to specyficzna sytuacja (odzysk) ale regulamin obowiazuje wszystkich. Szkoda,ze nie jestesmy tego samego dnia....
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ale Lisek nie jest do testowania,hodowla dysponuje innymi egzemplarzami.....
cyga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='resuruss']Matrix!!!Nie pisz,ze kazdy....bo nie kazdy moze miec psa.... Cyga!!!!Walczyc trzeba!Nie wolno sie poddawac!!!!!![/quote] do egzaminu może przystąpić każdy, natomiast nie wszyscy zasłużą na psa :) bo tak jak piszesz, nie każdy może mieć psa. Myślałem Cyga, że chcesz zobaczyć nasze zmagania podczas egzaminu :)[/quote] ...z przyjemnoscia chiciałabym popatrzeć na Wasze zmagania, ale do psiaczków mam zdecydowanie bliżej(przejazd miejskim autobusem)...tak blisko a zarazem tak daleko :wink:
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='resuruss']Sh_Maniak!Ja bym chetnie zglosila,ale nie wiem czy mi w open przyjma bez PKR,bo nie wolno.Wiem ,ze to specyficzna sytuacja (odzysk) ale regulamin obowiazuje wszystkich. Szkoda,ze nie jestesmy tego samego dnia....[/quote] ja bym chętnie i w niedziele pojechała ( moze bym sie komus przydała jako wystawca, lub do czesania piechów), ale jak na razie tylko w sobote jestem :fadein:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja jeszcze nie wiem jak tam dotre.....Harley byl "zamowiony" na MP,ale jak na razie Bogi sie nie odezwala,a mialam jechac z nia....Mam jeszcze dwa dni na decyzje.
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']Ale Lisek nie jest do testowania,hodowla dysponuje innymi egzemplarzami.....[/quote] Rysiu widzisz :lol: Wszystkie pp hodowli Germanika nasze :evil_lol: ... i kolejna osoba do łamania nam łapek :lol: :lol:
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Oj będzie się działo!!!!!!Cyga jestes z Olsztyna :o
cyga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']Oj będzie się działo!!!!!!Cyga jestes z Olsztyna :o[/quote] Tak jestem z Olsztyna na podgrodziu mieszkam.
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']Oj będzie się działo!!!!!![/quote] To kiedy ta "impreza" :evil_lol: :multi:
Ania i Psy Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ojeju, ale emocje konkursowe! Germanika, bierz wpisowe od chętnych do stanięcia w szranki-niezły zarobek może być:) Ja sobie wczoraj z konieczności zrobiłam konkurs sama dla siebie-dwie Puffki jednego dnia-makabra!!! Wenetzcja już zdecydowanie nie jest szczeniaczkiem i czasy, kiedy na jej futro starczało mi 40 min roboty odeszły w niebyt:( No i wyrażnie się starzeję-po 5 godzinach robienia puffek strzela mi w krzyżu. Ja także z niecierpliwością czekam na nasze Hamerykanske kosmetyki:)
Recommended Posts