AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='karolayna']a kto Was sędziował? i kto wygrał w młodziezy?[/quote] [B]Zw.Mł.[/B] suki CHER Odelli /siostrzyczka Radara :loveu: / psy DRAGON MOON I ME AT Sua Sponte
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Em-ka'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;)[/SIZE] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....)[/SIZE][/FONT][/quote] Jestem zainteresowana :diabloti:
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AnkaW'][B]Zw.Mł.[/B] suki CHER Odelli /siostrzyczka Radara :loveu: / psy DRAGON MOON I ME AT Sua Sponte[/quote] a ktorys z nich na BIS Juniorów zają III miejsce czy moze mi sie pomyliło z BIS PUPPY? bo nie pamietam
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='karolayna']a ktorys z nich na BIS Juniorów zają III miejsce czy moze mi sie pomyliło z BIS PUPPY? bo nie pamietam[/quote] Ja nie wiem bo zaraz po grzywkach pojechałam do domciu :shake: :shake:
Em-ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='karolayna']ja bym poprosiła na maila :oops: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] same grzywacze czy moze jeszcze jakies rasy?[/quote] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy][B]karolayna:[/B][/COLOR] przykro mi...... dzisiaj fociłam same grzywki....;) [/FONT]
Em-ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AnkaW']Jestem zainteresowana :diabloti:[/quote] [FONT=Comic Sans MS]masz to jak w banku.... z obróbką czy bez???? :evil_lol:[/FONT]
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Dudek']A ja oczywiście nie pojechałam gościnnie do [B]Lublina[/B]...:-( Znowu się źle czułam i stwierdziłam że nie ma sensu się forsować:shake: i bardzo żałuję:-([/quote] Szkoda że nie mogłaś przyjechać :-( :-(
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy][B]karolayna:[/B][/COLOR] przykro mi...... dzisiaj fociłam same grzywki....;) [/FONT][/quote] ale jak mozna to o foty grzywek tez bym poprosila :)
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS]masz to jak w banku.... z obróbką czy bez???? :evil_lol:[/FONT][/quote] może być bez, będzie szybciej :p
Elitesse Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ress czyzbym dotarla do domu przed toba ? :mad: :evil_lol:
Em-ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Vanessa: [COLOR=indigo]DZIĘKUJĘ ;) [/COLOR][/SIZE][COLOR=navy] [/COLOR][SIZE=1]i poproszę o jeszcze...[/SIZE]:roll:[/FONT]
sh_maniak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Elitesse']Ress czyzbym dotarla do domu przed toba ? :mad: :evil_lol:[/quote] pewnie siedza i jeszcze "klepia" z Waszką :razz: Ja z Ress nie gadam, foch :eviltong: , ona wie za co :cool3:
Elitesse Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='sh_maniak']pewnie siedza i jeszcze "klepia" z Waszką :razz: [/quote] hehe a mialam fotki zobaczyc jak wroce do domku :)
Em-ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=indigo]AniaW[/COLOR][/B] : to zajawka...:[/FONT] [CENTER][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1629/radzio32ab.jpg[/IMG][/CENTER]
AnkaW Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=indigo]AniaW[/COLOR][/B] : to zajawka...:[/FONT] [CENTER][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1629/radzio32ab.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] :loveu: :loveu: :loveu: dzięki.
AngelOfDeath Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Em-Ka czy Twoj mąż przekazał Tobie wiadomość ode mnie ??
Em-ka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Em-Ka czy Twoj mąż przekazał Tobie wiadomość ode mnie ??[/quote] tak :) ;) :)
resuruss Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jestem jestem!!!!! Teraz weszlam do domu......Ufffffffffff. Bułka sie nie poisała dzisiaj,ale za to moj kochany Siwiec nadrobil zdobywajac [B]II BoG.[/B] Dzieki sis za wszystko ,wiesz ,ze Cie kocham:loveu: Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow,szczegolnie dla Adama ,Kuby i calego zespołu Germanika!!!!!!Super!!!! Gratulacje dla Gosi i Kropki za tak spektakularne wygranie dwoch BiS w Raciborzu!!!!!!! Flashi gratuluje BiS puppy!!!! Ilona ,Didi ,Iwona szczegolne gratki dla mlodocianych championow!!!!!!!!!:multi: :multi:
sh_maniak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Teraz dopiero big focha robie :eviltong: :czytaj: :stormy-sad: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :grins:
sh_maniak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Pamietaj o fotach dla Anety bo mi kobita wykorkuje :evil_lol:
Elitesse Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='resuruss']Jestem jestem!!!!! Teraz weszlam do domu......Ufffffffffff. Bułka sie nie poisała dzisiaj,ale za to moj kochany Siwiec nadrobil zdobywajac [B]II BoG.[/B] [/quote] wow !! [B]GRATULACJE[/B] !!!! :laola:
resuruss Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dzieki!!!!!:oops: Fotki mam ( dokladnie 320 :cool3: ) Teraz je pozmniejszam i zaczynam wkejac. Sis :loveu:
Recommended Posts