Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolayna']a kto Was sędziował?
i kto wygrał w młodziezy?[/quote]

[B]Zw.Mł.[/B]
suki
CHER Odelli /siostrzyczka Radara :loveu: /

psy
DRAGON MOON I ME AT Sua Sponte

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Em-ka']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;)[/SIZE] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....)[/SIZE][/FONT][/quote]

Jestem zainteresowana :diabloti:

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Zw.Mł.[/B]
suki
CHER Odelli /siostrzyczka Radara :loveu: /

psy
DRAGON MOON I ME AT Sua Sponte[/quote]

a ktorys z nich na BIS Juniorów zają III miejsce czy moze mi sie pomyliło z BIS PUPPY? bo nie pamietam

Posted

[quote name='karolayna']a ktorys z nich na BIS Juniorów zają III miejsce czy moze mi sie pomyliło z BIS PUPPY? bo nie pamietam[/quote]

Ja nie wiem bo zaraz po grzywkach pojechałam do domciu :shake: :shake:

Posted

[quote name='AnkaW']Jestem zainteresowana :diabloti:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS]masz to jak w banku.... z obróbką czy bez???? :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Dudek']A ja oczywiście nie pojechałam gościnnie do [B]Lublina[/B]...:-( Znowu się źle czułam i stwierdziłam że nie ma sensu się forsować:shake: i bardzo żałuję:-([/quote]

Szkoda że nie mogłaś przyjechać :-( :-(

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy][B]karolayna:[/B][/COLOR] przykro mi...... dzisiaj fociłam same grzywki....;) [/FONT][/quote]

ale jak mozna to o foty grzywek tez bym poprosila :)

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS]masz to jak w banku.... z obróbką czy bez???? :evil_lol:[/FONT][/quote]

może być bez, będzie szybciej :p

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Vanessa: [COLOR=indigo]DZIĘKUJĘ ;) [/COLOR][/SIZE][COLOR=navy] [/COLOR][SIZE=1]i poproszę o jeszcze...[/SIZE]:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Elitesse']Ress czyzbym dotarla do domu przed toba ? :mad: :evil_lol:[/quote]

pewnie siedza i jeszcze "klepia" z Waszką :razz:

Ja z Ress nie gadam, foch :eviltong: , ona wie za co :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=indigo]AniaW[/COLOR][/B] : to zajawka...:[/FONT]

[CENTER][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1629/radzio32ab.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=indigo]AniaW[/COLOR][/B] : to zajawka...:[/FONT]

[CENTER][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1629/radzio32ab.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]
:loveu: :loveu: :loveu: dzięki.

Posted

Jestem jestem!!!!!
Teraz weszlam do domu......Ufffffffffff.
Bułka sie nie poisała dzisiaj,ale za to moj kochany Siwiec nadrobil zdobywajac [B]II BoG.[/B]
Dzieki sis za wszystko ,wiesz ,ze Cie kocham:loveu:
Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow,szczegolnie dla Adama ,Kuby i calego zespołu Germanika!!!!!!Super!!!!
Gratulacje dla Gosi i Kropki za tak spektakularne wygranie dwoch BiS w Raciborzu!!!!!!!
Flashi gratuluje BiS puppy!!!!
Ilona ,Didi ,Iwona szczegolne gratki dla mlodocianych championow!!!!!!!!!:multi: :multi:

Posted

[quote name='resuruss']Jestem jestem!!!!!
Teraz weszlam do domu......Ufffffffffff.
Bułka sie nie poisała dzisiaj,ale za to moj kochany Siwiec nadrobil zdobywajac [B]II BoG.[/B]
[/quote]

wow !! [B]GRATULACJE[/B] !!!! :laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...