Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I][COLOR=red][U]WIELKIE[/U] [U]GRATULACJE[/U] [U]DLA[/U] [U]GERMANIKI[/U] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/I][/B]
:laola: :laola:
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Posted

[B][I][COLOR=darkorange]Ogromne GRATULACJE dla [/COLOR][COLOR=yellowgreen]GERMANIKI[/COLOR][COLOR=magenta] !!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/I][/B]
:smilecol: :smilecol:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi:

Posted

[B]Chinese Crested Dog (74)
Judge: Luis Pinto Teixeira
[/B]
[B]BOB
[/B]Nabab Germanika (Ostrowski Adam, Olsztyn)

[B]Mł.Zw.Europy (pies)[/B]
Zorrazo Chin-Chin (Fredrikson Marika, Nummela)

[B]Mł.Zw.Europy (suka)[/B]
Tournais Bee Gees (Dermit Maria, Kopparberg)

[B]Zw.Europy (pies)[/B]
Nabab Germanika (Ostrowski Adam, Olsztyn)

[B]Zw.Europy (suka)[/B]
Sun Dan I'm So Funny (Fredrikson Marika, Nummela)

[B]BOB Veteran [/B]
Tre Pe's Okej Jag är Tjej (Säily Mirja-Leena, Saloinen)

[B]BOB Puppy [/B]
Sasquehanna Palermo (Tusheva T, Krasnogorsk)

[B]BOB Breeder [/B]
Kennel Sun Dan (Heiskanen Susanna, Heinola kk)

Posted

[SIZE="7"][CENTER][B]!!! BRAWO !!![/B][/SIZE]

Jak miło ze polskie grzywacze odnosza taaaaakie sukcesy :)
GRATULACJE DLA HODOWLI GERMANIKA!!!
:laola:[/CENTER]

Posted

[SIZE=5]Ogromne gratulacje dla [COLOR=red]Resuruss i Quanda, [/COLOR][COLOR=black]który w[/COLOR] Raciborzu wziął rasę i był II na grupie:multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE]

Posted

[INDENT][B][SIZE=6]GERMANIKA [COLOR=red]- OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=6][COLOR=red]!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[B][SIZE=6][COLOR=#ff0000] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B]

[/INDENT]

Posted

[INDENT]
[INDENT][SIZE=4][B][COLOR=red]METAXA Sua Sponte[/COLOR][/B] [B]ANNY1[/B] - w Lublinie [B][COLOR=red]BOB[/COLOR][/B]:loveu: :loveu: :loveu: (z tego co wiem do tej pory):loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=red]Gratuluję [COLOR=black]Aniu[/COLOR]!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[/INDENT]
[/INDENT]

Posted

A ja oczywiście nie pojechałam gościnnie do [B]Lublina[/B]...:-( Znowu się źle czułam i stwierdziłam że nie ma sensu się forsować:shake: i bardzo żałuję:-(

Posted

[SIZE="4"][COLOR="Cyan"]Wielkie[/COLOR][/SIZE], [SIZE="6"][COLOR="Red"]ogromne[/COLOR][/SIZE] gratulacje dla Germaniki i jego psów- - to wielki zaszczyt i osiagnięcie, bardzo cieszy taki sukces polskich psów na europejskiej wystawie:BIG: :BIG: :BIG:

Anna 1- gratuluję sukcesu w Lublinie:cool2: :cool2: :cool2:

[SIZE="5"][COLOR="Red"]Wielkie gratulacje dla Jasona z Didi za ukończenie młodzieżowego championatu [/COLOR][/SIZE]

[COLOR="DeepSkyBlue"][B][SIZE="5"]Gratulacje dla Res i Quandusia- wspaniale się spiasaliście- braaaawoooo:-)[/SIZE][/B][/COLOR]

oraz pragnę pochwalić się,że w dniu dzisiejszym w wieku 14,5 miesiąca KASIOPEA z Jasne hvezdy ukończyła młodzieżowy chamionat Polski:lol: i jednocześnie chcę pogratulować moim dziewczynkom za sprawienie mi tak wielkiej przyjemności:-)

Posted

[quote name='Dudek'][INDENT][INDENT][SIZE=4][B][COLOR=red]METAXA Sua Sponte[/COLOR][/B] [B]ANNY1[/B] - w Lublinie [B][COLOR=red]BOB[/COLOR][/B]:loveu: :loveu: :loveu: (z tego co wiem do tej pory):loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=red]Gratuluję [COLOR=black]Aniu[/COLOR]!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[/INDENT][/INDENT][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Olive][SIZE=7]Aniu ... GRATULUJE ![/SIZE][/COLOR][/FONT]

Posted

Ależ dzisiaj powodów do gratulacji i radości wystawiających
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red]GERMANIKA :laola: [SIZE=1][COLOR=black](OGROOOOMNY sukces -no ale togo można się było spodziewać :cool3: )[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Iwonka ,Didi, Ress, Anna1 - [SIZE=3][COLOR=#000000]wieeeeelkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]I oddzielne ogromne gratulacje dla ślicznej handlerki [SIZE=3][COLOR=blue]Darii, [SIZE=2][COLOR=#000000]przy której Kesi tak pięknie rozkwitła. Tak trzymać !!!! :lol: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Wielkie gratulacje [B]GERMANIKI[/B] :multi: :multi: :multi: :terazpol:

[B]Iwona, Didi Ress[/B] super :multi: :multi: :multi:

oraz gratulki dla zwycięzców z Lublina :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Iwona'][SIZE=4][COLOR=cyan]Wielkie[/COLOR][/SIZE], [SIZE=6][COLOR=red]ogromne[/COLOR][/SIZE] gratulacje dla Germaniki i jego psów- - to wielki zaszczyt i osiagnięcie, bardzo cieszy taki sukces polskich psów na europejskiej wystawie:BIG: :BIG: :BIG:

Anna 1- gratuluję sukcesu w Lublinie:cool2: :cool2: :cool2:

[SIZE=5][COLOR=red]Wielkie gratulacje dla Jasona z Didi za ukończenie młodzieżowego championatu [/COLOR][/SIZE]

[COLOR=deepskyblue][B][SIZE=5]Gratulacje dla Res i Quandusia- wspaniale się spiasaliście- braaaawoooo:-)[/SIZE][/B][/COLOR]

oraz pragnę pochwalić się,że w dniu dzisiejszym w wieku 14,5 miesiąca KASIOPEA z Jasne hvezdy ukończyła młodzieżowy chamionat Polski:lol: i jednocześnie chcę pogratulować moim dziewczynkom za sprawienie mi tak wielkiej przyjemności:-)[/quote]

Iwonko Ogromne gratulacje!!! Fantastyczny dzień!!!!

Posted

[quote name='AnkaW']Wielkie gratulacje [B]GERMANIKI[/B] :multi: :multi: :multi: :terazpol:

[B]Iwona, Didi Ress[/B] super :multi: :multi: :multi:

oraz gratulki dla zwycięzców z Lublina :multi: :multi: :multi:[/quote]

a jak poszlo w Lublinie? ja niestety nikogo z dogomani nie poznałam :-(

Posted

Wielkie gratulacje dla Jasona i Kesi. Oboje bardzo mi się spodobali w Lesznie, więc tym bardziej się cieszę. Gratulacje też dla ich właścicieli - Iwony i Didi.:lol::lol::multi::multi:

Posted

[B]Karolayna[/B] - Nie spotkałyśmy się bo nam ring i sędziego zmienili :angryy: :angryy:
Radek dosk. bez lokaty :lol: :lol: :lol: , ale jak dla mnie spisał sie na duuuuży medal, choć medali i zwycięzcy nie dostali bo zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bardzo fajna atmosfera była dzisiaj przy ringu grzywaczy i nie tylko ;) , mój pies "umilał" marudzeniem wszystkim wystawe :cool3:

Bog 9

1. shih-tzu - ten co zawsze:cool3: , śliczne zwierzatko :loveu:
2. Siwiec :loveu: :loveu: :loveu:
3. pudel duzy biały - również piękne zwierzatko :loveu:

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Karolayna[/B] - Nie spotkałyśmy się bo nam ring i sędziego zmienili :angryy: :angryy:
Radek dosk. bez lokaty :lol: :lol: :lol: , ale jak dla mnie spisał sie na duuuuży medal, choć medali i zwycięzcy nie dostali bo zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

a kto Was sędziował?
i kto wygrał w młodziezy?

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bardzo sie cieszę, że dla większości ta niedziela okazała sie wspaniałym dniem - gratuluję !!! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Szczególnie gratuluję naszej wspaniałej reprezentacji - i dziękuję za taki sukces ;) :terazpol: [COLOR=navy]GERMANIKA TEAM[/COLOR] :thumbs: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dla[COLOR=navy] Kesi[/COLOR] i [COLOR=navy]Jasonka[/COLOR] ogromne brawa :klacz: :klacz: :klacz: i całuski w noski ;) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;)[/SIZE] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....)[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Em-ka']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrawiam wystawców z Lublina - bardzo było mi miło ;)[/SIZE] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]( dla zainteresowanych zdjecia prześlę pocztą.....)[/SIZE][/FONT][/quote]
ja bym poprosiła na maila :oops: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

same grzywacze czy moze jeszcze jakies rasy?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...