Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote]

Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matrix!Chetnie,ale nie bylam na czesci teoretycznej wykladu..... :wink: ,praktyke jakas juz mam,ale sadze ze dostalabym dyskwalifikacje za przekroczenie limitu czasu :lol:

Posted

[quote name='Germanika']O kurna,muszę teraz przysiąść i jakiś regulamin napisać :D Jedno wiem na regionalnym etapie przewodniczącym komisji będzie Góral,a póżniej ja,ale jak PRZEJDZIECIE Górala,to ja już jestem pikuś :D[/quote]

Ten regionalny etap faktycznie może być bardzo ciężki :o

Posted

[quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote]

Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:[/quote]

bardzo zle było?[/quote]

Z softem całkiem dobrze :wink:
Mój golden handlingowy, którego przekazałam z braku czasu w inne ręce też fajnie ( jak na goldenkowe mozliwosci) :D

Ale moja Asanpi znowu 2 lokata na cicibówce :cry: :cry: ( na 12 juniorek) i tym samym baj baj Mł.Ch.Pl :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Posted

[quote name='resuruss']Matrix!Chetnie,ale nie bylam na czesci teoretycznej wykladu..... :wink: ,praktyke jakas juz mam,ale sadze ze dostalabym dyskwalifikacje za przekroczenie limitu czasu :lol:[/quote]

ciekawe jaki będzie ten limit czasowy ? Pamiętam jak pisałaś o kąpaniu Bułki to przewodniczący zapytał czy ją topiłaś tak długo?

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote]

bardzo zle było?[/quote]

Mój golden handlingowy, którego przekazałam z braku czasu w inne ręce też fajnie ( jak na goldenkowe mozliwosci) :D

Ale moja Asanpi znowu 2 lokata na cicibówce :cry: :cry: ( na 12 juniorek) i tym samym baj baj Mł.Ch.Pl :bigcry: :bigcry: :bigcry:[/quote]

Marta znowu te srebra, z Rubinem już tak było. Szkoda trochę ale w takiej stawce to całkiem dobry wynik...

Posted

Ja jako przewodniczące etapu regionalnego, przestrzegam tylko wszystkich uczestników, aby potraktowali te eliminacje poważnie i przyłożyli się do tego egzaminu. Wszelkie braki w wiedzy będą wyłapane i surowo karane!

Posted

Wczoraj juz calkiem sprawnie mi poszlo....kapiel ( czyli zmycie "natluszczacza",potem wlasciwy szampon,potem odzywka + lanolina ) zajela ok 20 min.Najwiecej czasu zajmuje mi wysuszenie ....Teraz to z jakas godzinke ( z dodatkiem :wink: ).
Teraz sprowadzam z USA kosmetyki,ktore polecil tamtejszy handler i juz jestem ciekawa efektow.

Posted

[quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote]

bardzo zle było?[/quote]

Ale moja Asanpi znowu 2 lokata na cicibówce :cry: :cry: ( na 12 juniorek) i tym samym baj baj Mł.Ch.Pl :bigcry: :bigcry: :bigcry:[/quote]

Marta znowu te srebra, z Rubinem już tak było. Szkoda trochę ale w takiej stawce to całkiem dobry wynik...[/quote]

no ma dziewczynka pecha :( ( chyba po Rubinku odziedziczyła) , a taka ładna jest :bigcry: :bigcry:
Tak vice Mł Zw Pl to bardzo ładny wynik, ale baj baj Mł.Ch :( :(
I sędzina oceniała bardzo ostro ( a my mamy cudny opis), bo tylko psy lokatowe były doskonałe ... ale i tak nam przykro :(

Posted

jejjj ależsię emocjonująco robi na grzywkach :angel: :angel: :angel: :D

jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:

Posted

Malawaszka!!!Patrzac na to ,ze tematem przewodnim konkursu jest przygotowanie grzywacza.....to mysle ze Luneczka mogla by juz nie przypominac sznaucerka!!!!!Wygolony pysio :lol:

Posted

[quote name='Germanika']Góral nie może ich zdradzić,bo obowiązuje tajemnica służbowa.Musi trzymać się regulaminu.[/quote]

Coś mi się tu nie zgadza, przed chwilą czytałem, ze regulamin nie jest jeszcze napisany :D

Posted

[quote name='resuruss']Malawaszka!!!Patrzac na to ,ze tematem przewodnim konkursu jest przygotowanie grzywacza.....to mysle ze Luneczka mogla by juz nie przypominac sznaucerka!!!!!Wygolony pysio :lol:[/quote]

:o ooo NIE!!! to my rezygnujemy :lol: zapędziłam się trposzeczkę i zapomniałam, że bedziecie "obrabiać" grzywki :wink: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:[/quote]

maszynka juz gotowa :evilbat:

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka']

jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:[/quote]

maszynka juz gotowa :evilbat:[/quote]

ożesz Ty :evilbat: widzę, że miałabyś dziką radość z ochlastanie Lunie bródki :lol: :wink:

Posted

kurcze to ja się wycofuje :cry:
powód za małe doświadczenie, nie z południa tylko ze wschodu...to chociaż może Germanika pozwoli i znajdzie chwile czasu abym je zobaczyła... .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...