sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote] Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Matrix!Chetnie,ale nie bylam na czesci teoretycznej wykladu..... :wink: ,praktyke jakas juz mam,ale sadze ze dostalabym dyskwalifikacje za przekroczenie limitu czasu :lol:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']O kurna,muszę teraz przysiąść i jakiś regulamin napisać :D Jedno wiem na regionalnym etapie przewodniczącym komisji będzie Góral,a póżniej ja,ale jak PRZEJDZIECIE Górala,to ja już jestem pikuś :D[/quote] Ten regionalny etap faktycznie może być bardzo ciężki :o
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote] Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:[/quote] bardzo zle było?[/quote] Z softem całkiem dobrze :wink: Mój golden handlingowy, którego przekazałam z braku czasu w inne ręce też fajnie ( jak na goldenkowe mozliwosci) :D Ale moja Asanpi znowu 2 lokata na cicibówce :cry: :cry: ( na 12 juniorek) i tym samym baj baj Mł.Ch.Pl :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wygrana uzależniona jest od preferencji zwycięzcy,są trzy możliwości: szczeniak po Mamonie,Kasie i Orli.
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='resuruss']Matrix!Chetnie,ale nie bylam na czesci teoretycznej wykladu..... :wink: ,praktyke jakas juz mam,ale sadze ze dostalabym dyskwalifikacje za przekroczenie limitu czasu :lol:[/quote] ciekawe jaki będzie ten limit czasowy ? Pamiętam jak pisałaś o kąpaniu Bułki to przewodniczący zapytał czy ją topiłaś tak długo?
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote] Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:[/quote] bardzo zle było?[/quote] Z softem całkiem dobrze :wink: Mój golden handlingowy, którego przekazałam z braku czasu w inne ręce też fajnie ( jak na goldenkowe mozliwosci) :D Ale moja Asanpi znowu 2 lokata na cicibówce :cry: :cry: ( na 12 juniorek) i tym samym baj baj Mł.Ch.Pl :bigcry: :bigcry: :bigcry:[/quote] Marta znowu te srebra, z Rubinem już tak było. Szkoda trochę ale w takiej stawce to całkiem dobry wynik...
góral Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja jako przewodniczące etapu regionalnego, przestrzegam tylko wszystkich uczestników, aby potraktowali te eliminacje poważnie i przyłożyli się do tego egzaminu. Wszelkie braki w wiedzy będą wyłapane i surowo karane!
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wczoraj juz calkiem sprawnie mi poszlo....kapiel ( czyli zmycie "natluszczacza",potem wlasciwy szampon,potem odzywka + lanolina ) zajela ok 20 min.Najwiecej czasu zajmuje mi wysuszenie ....Teraz to z jakas godzinke ( z dodatkiem :wink: ). Teraz sprowadzam z USA kosmetyki,ktore polecil tamtejszy handler i juz jestem ciekawa efektow.
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?[/quote] Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:[/quote] bardzo zle było?[/quote] Z softem całkiem dobrze :wink: Mój golden handlingowy, którego przekazałam z braku czasu w inne ręce też fajnie ( jak na goldenkowe mozliwosci) :D Ale moja Asanpi znowu 2 lokata na cicibówce :cry: :cry: ( na 12 juniorek) i tym samym baj baj Mł.Ch.Pl :bigcry: :bigcry: :bigcry:[/quote] Marta znowu te srebra, z Rubinem już tak było. Szkoda trochę ale w takiej stawce to całkiem dobry wynik...[/quote] no ma dziewczynka pecha :( ( chyba po Rubinku odziedziczyła) , a taka ładna jest :bigcry: :bigcry: Tak vice Mł Zw Pl to bardzo ładny wynik, ale baj baj Mł.Ch :( :( I sędzina oceniała bardzo ostro ( a my mamy cudny opis), bo tylko psy lokatowe były doskonałe ... ale i tak nam przykro :(
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Góral nie może ich zdradzić,bo obowiązuje tajemnica służbowa.Musi trzymać się regulaminu.
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 jejjj ależsię emocjonująco robi na grzywkach :angel: :angel: :angel: :D jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Sh_maniak!Nie martw sie!!!Na taka stawke i tak bardzo ladnie!Nastepnym razem bedzie lepiej!!!!Szkoda tego ML.CH......ale coz takie zycie!
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Malawaszka,to bardzo dobry pomysł,muszę zgłosić to regionalnemu.
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Malawaszka!!!Patrzac na to ,ze tematem przewodnim konkursu jest przygotowanie grzywacza.....to mysle ze Luneczka mogla by juz nie przypominac sznaucerka!!!!!Wygolony pysio :lol:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']Góral nie może ich zdradzić,bo obowiązuje tajemnica służbowa.Musi trzymać się regulaminu.[/quote] Coś mi się tu nie zgadza, przed chwilą czytałem, ze regulamin nie jest jeszcze napisany :D
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='resuruss']Malawaszka!!!Patrzac na to ,ze tematem przewodnim konkursu jest przygotowanie grzywacza.....to mysle ze Luneczka mogla by juz nie przypominac sznaucerka!!!!!Wygolony pysio :lol:[/quote] :o ooo NIE!!! to my rezygnujemy :lol: zapędziłam się trposzeczkę i zapomniałam, że bedziecie "obrabiać" grzywki :wink: :lol:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 :lol: :lol: :lol: Luneczka zmienila by image!!!!! :wink: :D
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 haha straciłaby swoją dumę :lol: :wink: pozostaje mi tylko kibicować :wink: :lol:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Germanika']Częśc dla egzaminatorów jest już gotowa.[/quote] chyba, że tak :)
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='malawaszka'] jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:[/quote] maszynka juz gotowa :evilbat:
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'] jako część egzaminu - oceniającą umiejętność radzenia sobie z "trudnymi przypadkami" polecam obcinanie mojej Luny :roflt: :evilbat: :lol:[/quote] maszynka juz gotowa :evilbat:[/quote] ożesz Ty :evilbat: widzę, że miałabyś dziką radość z ochlastanie Lunie bródki :lol: :wink:
cyga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 kurcze to ja się wycofuje :cry: powód za małe doświadczenie, nie z południa tylko ze wschodu...to chociaż może Germanika pozwoli i znajdzie chwile czasu abym je zobaczyła... .
Recommended Posts