Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te pierwsze dwie foty to chyba zeby mi zepsuc humor-sory za osobiste animozje
co to za sunia z numerem 3020-nie mam katalogu mialysmy kupic -izapomnialysmy-dopiero jak spadl poziom adrenaliny to nam sie przypomnialo:placz: :lol:
RESS dziekujemy za otwarcie srebrnej tajemnej walizeczki -wszystko kupilysmy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Numer
3017 Bijoux Sub Divo - p. Broniszewska w czerwonym garniturze.
3019 Ecru Nesjana -p Okrasa zma spiete do gory wlosy
3020 Efective Nesjana -z mloda handlerka
3021 Ivetka Asairo bialy pp
3022 Kasjopea z Jasne Hvezdy z pIwona Krawiec w okularach
3323 ja z Bulka.
Agama - nie ma za co.Zawsze do uslug!!!!

Posted

srebrna walizeczka jest zapelniona psimi kosmetykami:loveu: i innymi niezbednymi akcesoriami dla naszych milusinskich:loveu:

Posted

[quote name='Agama']srebrna walizeczka jest zapelniona psimi kosmetykami:loveu: i innymi niezbednymi akcesoriami dla naszych milusinskich:loveu:[/quote]

i jakby tego było mało to na każdej wystawie coś w niej przybywa :evil_lol:

Posted

[B]Dorota[/B] tzn. jej psiuńcio, juz chyba po ocenie :nerwy: , ciekawe jak to przeżyli :mdleje: . Mam nadzieję że bawiła się dobrze.

Posted

AnkaW-wróciłam,jestem zmęczona i musiałam odespać!!!
Gilbert lokata II WO-mamy bardzo fajny opis,ogólnie bylo ok,chociaż Gilbert chciał zwiać ze stolika jak podeszła sędzina-myślałam,że juz po nim!!!
Wystawiała go hodowczyni bo bardzo chciała,a ja nie mogłam odmówić!

Posted

DOROTA GRATULACJE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

klasa szczeniąt-A CHARMED TEMPTATION of Exotic Dog's-suka

[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/1485/spa528221bm.jpg[/IMG]

[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/6153/spa528236uw.jpg[/IMG]

Posted

[B]Dorota[/B] - wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: . Szkoda że to nie Ty trzęsłaś portkami razem z psem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Miałabyś to już za sobą ;)

Posted

Dora usciskaj Gilberta. Przede mna i Tasmina równiez Debiut - zdecydowałam ze wystawie ja tylko raz w szczeniakach- tuż przed młodzieża - Jedziemy na 1000% do Płocka- Tydzień póżniej zaczynamy zmagania w Młodzieży. Gratuluje pierwszego startu. Tasi pójdzie dobrze o ile ja sie nie spale. Fajnie że Gilbi ma świetny opis ja nie moge przewidzieć co tam sedzia napisze Tasminie - bo sama nie moge się zdecydowac co o niej myśleć- chyba najtrudniej ocenia się własne psy.

Posted

Dzięki miniaga-Gilbert uściskany!!!
Ja teraz pokaze go w lipcu w Gdyni,ale jeszcze w szczeniętach,póżniej Sopot w młodzieży.
Gilbert boi się obcych,więc był problem ze staniem na stole,kiedy sedzina chciała go dokladnie obejrzec,musimy poprostu nad tym popracowac!!!
Poza tym w ruchu pięknie się zaprezentował-szedł dumny
Ogólnie bylo dobrze,choć zawsze jest jakieś ale...
Poza tym w sędziowaniu towarzyszył Góral.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...