Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie tyle....Reszta zdjec jutro.
Oczywiscie bardzo dziekuje p.Markowi Paskiewiczowi za piekne zdjecia.
Oplata tak jak bylo wczesniej ustalone :buzi: :buzi: :buzi:.

Posted

My się przyłączamy do podziękowań:klacz: :klacz: :buzi: :buzi: :buzi:
a"wklejaczowi" też należy się duuuża buźka:buzi:

Posted

Dzieki Iwona!!!!No takie zdjecia az milo sie wkleja.Teraz wklejacz uda sie na spoczynek,bo jutro pewnie bedzie duuuuuuuzo wklejania ;) .Pogoda paskudna to moge wklejac.
Dobranoc.Kolorowych snow :sleep2:

Posted

[quote name='resuruss']To nie wiem kto :oops:

[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7674/106ra.jpg[/IMG][/quote]

bo to terier tybetański :) a może znajomi mają jakieś fotki lhasaków ???

Posted

Hahahaha,wybacz Dzidka !Wklejałam wszystkie foteczki jakie mi przysłał p.Marek Paśkiewicz .Oczywiscie zapytam czy ma inne rasy tez,a jesli okaze sie ,ze tak to chetnie wkleje je na DGM ,albo Cie skontaktuje.

Posted

Panie Marku dzieki za piękne foreczki :buzi:

[B]Ress[/B] duże buzi :calus: za wklejenie

[quote name='resuruss'][IMG]http://img299.imageshack.us/img299/8365/482qs.jpg[/IMG][/quote]

Czy sędzina sprawdzała też poduszeczki i pazurki :-o

Posted

Nie ma sprawy!!!Dzis bedzie druga porcyjka foteczek!!!!
Sedzina sprawdzala u Quandulca czy nie ma paluchow rozstawionych do zewnatrz,bo jemu tak wlos rosnie koslawo...:evil_lol: Paluchy ma w porzadku,a wlos musi byc przyciety bardziej....a ja jakos nie mam sumienia az tak go pochlastac.;)

Posted

Zdjecia beda...spoko,spoko.
Ja tez ich jeszcze nie dostalam.W koncu dlugi weekend jest ,wiec moze Panstwo Paskiewicz wybrali sie z pieskami na spacerek ;)

Posted

Wykaz grzywaczy zgloszonych na bydgoska KWPR 03.05.2006

Chinski grzywacz,pies klasa szczeniat -Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRAISE
[FONT=Arial]Chinski grzywacz,pies klasa szczeniąt - HOOVER Pastoral[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, szczeniąt - DODI Oczar[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, szczeniąt - GILBERT Pastoral[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, młodzieży - HOBBIT Pastoral[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, młodzieży - ELITE SUNSHINE von Hellmundin[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, młodzieży - MOREL Maff-Staff[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, pośrednia - Sasquehanna (FCI) DEDUR [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, pośrednia - HARRY POTTER Opławieckie Czary[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, pośrednia - WOOLI Armator[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, otwarta - ASKO Ele-Melek[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, championów - HUNCWOT Vivarium[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, pies, championów - PIRELLI Sub Divo[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, szczeniąt - A CHARMED TEMPTATION of Exotic Dog's[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, młodzieży - FINEZJA z Jastrzębiej Góry[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, młodzieży - BELLIZA AGUNA Boska Kate[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, pośrednia - FEBE Zikkurat[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, otwarta - JETTA Skansen Anary[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, championów - Sasquehanna (FCI) WENWDA [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz, suka, weteranów - My Exotic World ABRA CADABRA [/FONT][/COLOR]

[FONT=Arial]Trzymam kciuki za debiutujacego Gilberta i Dorotke!!!!!! [/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...