Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

No na trawce nie będzie głośników na ringu :evil_lol: Biedny Quandus jak się tego bał :mad: Spokojnie wyrobi się chłopak i tak mu fajnie poszło, sędzina sie wachała czy mu nie dac wygrać, a to juz wielki sukces :multi:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No masz racje - glosnik byl masakryczny.Jak czasem dowalil to ja gluchnelam a co dopiero Siwiec.
Za to Malawaszka widziala co robil przed domem......Hahahahaha,dal popis nie ma co......latal w kolo parkingu i szczekal na wszystko.....:evil_lol:

Posted

A ja dzis zrobiłam troche zdięć moim suczyskom i nie mogę wam wstawic, bo na laptopie nie mam programu do zmniejszania zdięć a stacjonarny postanowił zastrajkowac i monitor przestał reagować:placz:

Rysiu odbierz za 5 minut poczte

Posted

[quote name='maga18']Na nahaci sa juz wyniki. Wygrał ten chłopak w białej koszuli. Pozatym sędzia bardzooooo fajny! Mimo, że mężczyzna, to Toffi się go nie bał. Pozwolił się dotykać :) Jedyne co do czego mogę się przyczepić to to, że jak biegliśmy to kazał mi zwolnić... :razz: A to chyba moja sprawa jak chce psa pokazac w ruchu? akurat Toffi ma fajny wykrok jak się biegnie szybciej... ale musielismy zwolnić ;)
Tak patrze na wyniki i co widze :crazyeye: W kl.posredniej hl psów tylko Toffi i Ice Angel (II i I lokata) doskonałe :crazyeye: Reszta bdb :crazyeye: Nie wiedziałam, że ten sędzia tak oceniał... dużo bdb i nawet dobre są :crazyeye: Już go lubie - tak powinno być :) :p[/quote]

[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]MAGA GRATULACJE !! :laola: [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Grzywacze zgloszone do Dobrego Miasta:

Psy klasa mlodziezy:

Morel Maff-Staff
Cezarion Petroniusz Maximus Galus
Power Of Love Raj Dla Zwierzat

Psy klasa Otwarta:

Inzynier Raj Dla Zwierzat
Volcano Nero Sub Divo
Ananiasz Armator
Faraon z Chmielnik

Psy klasa Championow;

Nobel Sub Divo

Suczki:

Klasa mlodziezy:

Efective Nesjana
Cyraneczka Dwie Tecze

Klasa otwarta:

Czekoladka z Gangu Łysych
Demonica Dreams Come Thrue Shadow White

Posted

Tak szczerze mowiac to zdjecia nie oddaja niesamowitosci tego psa.Na serio.Mnie powalil na kolana.Calkowicie.Dla mnie juz to mowilam na wystawie powinien byc BiS klubowej.
Pies pochodzi z Mekki pekinow -Anglii.Byl wystawiany na Crufcie i zajal lokatowe miejsce.
Cudo.Po prostu chyle czola :loveu:

Posted

Zdjecia autrorstwa rodziny Paskiewicz - jak zwykle suuuuuuuuperowe - sami zobaczcie!!!!Na razie sama meska czesc wystawy klubowej.

Psy klasa szczeniat:

[IMG]http://img456.imageshack.us/img456/5229/34sn.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...