Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']Ze zdjeciami na razie tyle...i tak tylko kilka osob oglada......:mad: :-([/QUOTE]

Ale ja chce dalej je oglądać :placz: :placz: :placz:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']Maga juz mówiłam Twoim rodzicom ze stres z Ciebie chyba sie na psa udziela:)) albo po prostu przechodzi:)[/QUOTE]
no :oops: nie umiem sie opanować :placz:
to ze pies drzy to nic... ale jak ja sie trzęse :-o
masakra :lol: :shake:

mam nadzieje ze sie naucze ten stres opanowac, a jak nie to meliska w termos i heja :lol:

Posted

[quote name='Agama']SENGA jestes tak stronnicza ze SZOK:diabloti: ja bym sie wstydzila majac takiego rzecznika prasowego mojej hodowli:shake:[/quote]
a do kogo "pijesz" ??????:roll: :crazyeye:
bo ja tu pisze tylko w swoim imieniu....ale [B]nadinterpretacja[/B] to taki zwyczaj tutaj chyba....

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2637&page=1639[/url]
[quote name='SengaSengana']Maga, grtulacje, Toffi bardzo ładnie się prezentował, a przegrać z taka konkurencją to nie porażka :-)))))[/QUOTE]

nie szczerze gratulacje :cool3:
za byc mozna a przed to nie :eviltong:

Posted

[quote name='maga18']no :oops: nie umiem sie opanować :placz:
to ze pies drzy to nic... ale jak ja sie trzęse :-o
masakra :lol: :shake:

mam nadzieje ze sie naucze ten stres opanowac, a jak nie to meliska w termos i heja :lol:[/quote]

To moze Nerwosol :eviltong: Nie ma co ja tez sie denerwuje ja wystawiam Kc. Jednak tak podziwiam moja sunie, 3 dni na wystawie ( jej zyciowy rekord) do tego 3 dni spania w klatce, i tak ładnie sie pokazała. Jestem pod wrazeniem:p nie ma co trzeba sie na duchu podnosic:)

Posted

[quote name='Agama']SENGA moze jestes samozwanczym rzecznikiem -ale za kim sie wstawiasz- nie pierwszy raz - to sama wiesz:oops:[/quote]
nie wstawiam się za [B]NIKIM oprócz ładnych psów :lol: obojetne czyje by nie były:lol: [/B]

Posted

Jestem Senga Twoim fanem a zwłaszcza Twoich cudownie inteligentnych i mało kasliwych uwag ogoólnie to jestes bardzo miło widziana wszedzie więc załoze twoj fan klub.i bedziemy sobie słodzic w kółku wzajemnej adoracji:evil_lol:

Posted

[quote name='maga18'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2637&page=1639"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2637&page=1639[/URL]

nie szczerze gratulacje :cool3:
za byc mozna a przed to nie :eviltong:[/quote]
a niby dalczego nie szczere ???? w tej stawce jak dla mnie wszystko w porządku, o co Tobie teraz chodzi????

Posted

[quote name='tomorow']Jestem Senga Twoim fanem a zwłaszcza Twoich cudownie inteligentnych i mało kasliwych uwag ogoólnie to jestes bardzo miło widziana wszedzie więc załoze twoj fan klub.i bedziemy sobie słodzic w kółku wzajemnej adoracji:evil_lol:[/quote]
kochany mój Fanclub juz dawno istnieje, mało o mnie wiesz jak widać...

Posted

bombowy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :crazyeye: POST:multi: pozdrawiam

Posted

Moja droga wiem o Tobie wiecej niz Ci sie wydaje muisze nawiazac współprace z Orsini bo ona tez jest Twoja fanka chodzi oczywiscie o anty fanlub bo raczej nie mam ochoty wielbic Cie na ołtarzach co najwyzej zrobie laleczke voo doo

Posted

eee no wlasnie:))))pogadaj ze mna ja jestem glownym fanem Sengi!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale z ta inteligencja Tomorow o ktorej pisales to JA BYM POLEMIZOWALA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='tomorow']Moja droga wiem o Tobie wiecej niz Ci sie wydaje muisze nawiazac współprace z Orsini bo ona tez jest Twoja fanka chodzi oczywiscie o anty fanlub bo raczej nie mam ochoty wielbic Cie na ołtarzach co najwyzej zrobie laleczke voo doo[/quote]
dobrze mi sie wydaje... jak narazie...
a te laleczkę voo doo to chyba juz dawno w moim fanclubie mają, musisz spytac Orsinie bo nie wierzę żeby na cos takiego nie wpadła..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

laleczka juz zamowiona, mam tylko imitacje, ale chyba dziala bo jak bylo show w Wilnie to klulam i klulam i chyba byl efekt nie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='orsini']laleczka juz zamowiona, mam tylko imitacje, ale chyba dziala bo jak bylo show w Wilnie to klulam i klulam i chyba byl efekt nie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

buehehehe czarownica kochana :loveu:

Ciekawe po co Senga robi sedziwego, z taka opinia już teraz nikt do niej nie przyjedzie :eviltong:

Posted

[quote name='orsini']laleczka juz zamowiona, mam tylko imitacje, ale chyba dziala bo jak bylo show w Wilnie to klulam i klulam i chyba byl efekt nie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]
a co masz jakies wieści, że Senga nie żyje ???:lol: :lol: :lol:
Orsini takiej ploty jeszcze nie słyszałam od Ciebie, ale jak wiadomo twoja wyobraźnia jest wieeeeelka :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...