resuruss Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 onka napisał(a):no to nie jade:angryy: Mysle ,ze nie tylko Ty ;)
sh_maniak Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 matrix..... napisał(a):Marta, skąd tam te Tarnawskie Riwiery się znalazły ;) z Polski :eviltong:
onka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 resuruss napisał(a):Mysle ,ze nie tylko Ty ;) nooo a chciałam jechac do Łodzi:shake:
resuruss Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ja tez mialam Lodz w planie..........ale mialam tez przeczucie ,bo Lodz slynna z oryginalnych sedziow.
paniMysza Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ja mialam w lodzi takiego jednego leosia jancika, czy jak mu tam:evil_lol: a poza tym organizacja na tej wystawie byla fatalna. wpakowali wszystkie ozdobki do malej hali i nie mozna bylo nawet postawic psa przed ringiem bo by go zadeptali zwiedzajacy. masakra:angryy:
matrix..... Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 sh_maniak napisał(a):z Polski :eviltong: myślę właśnie, że poza jej granicami mieszkają sobie :)
onka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ocenia dziwnie wg mnie, nie lubi dużych psów , no moje Wiewióra dostała u niej dosk bez lokaty w 2004 w Poznaniu było 7czy 8 suk wtedy no i w sumie to prawde mówiąc nie mam jej nic do zarzucenia:lol: tak sobie teraz pomyslałam:roll:
AnkaW Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 czyli Gizmak odpada w przedbiegach :razz: :placz: :placz:
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 DUDEK :loveu: :loveu: :loveu: PIĘKNE!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Dudek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Em-ka'] Dudek! myślę, że jesteś bardzo dumna z TAKIEGO potomstwa z Twojej hodowli! nie miałam okazji wcześniej pogratulować Ci sukcesu na Litwie- BRAWO!!!!! :oops: Dziękuję Em-Ka (ciesze sie z sukcesow moich psow - czy to wiekszych czy mniejszych, to naturalne:multi: ) - chodzilo mi przede wszystkim o Milve zeby skonczyla wreszcie ten championat a Vere wzielam do towarzystwa a okazala sie lepsza od matki:cool3: Szczerze powiem, ze gdybym mogla zatrzymac sobie psa to bylby to Valentino :loveu: :loveu: :loveu: no ale nie mam warunkow na trzymanie psa...
maga18 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 paniMysza napisał(a):ja mialam w lodzi takiego jednego leosia jancika, czy jak mu tam:evil_lol: mnie w Brnie sedziowal :lol:
onka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 AnkaW napisał(a):czyli Gizmak odpada w przedbiegach :razz: :placz: :placz: Vascula też:lol: ;) nie ma sie co przejmować u niej wygrywały psy z Rossini,Nabab był na II lokacie:roll: tak dla przykładu... więc tak ocenia
maga18 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 no tutaj są wyniki z jej sedziowania w Poznaniu 2004... http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_071104Poznan.htm
orsini Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 maga18 napisał(a):w Łodzi grzywacze będzie sędziowała Tatjana Urek (SLO) hahahhaah no to juz widze jakie cacuszko wygra hahah aaaa sluchajcie skad to wiecie dokladnie??? kto ma miniatury czarno-srebrne pliz pliz???ipieprzaki?
anna1 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 wcielo mi jeden post i juz to naprawiam:)) Dudek- wielkie gratulacje!!!! co do sedziowania to chyba nic nie pobije ringu gryfonow w sobote w gdansku:))) zreszta temat jest ciut pociagniety na gryfonach;
orsini Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: a wlasnie Dudek GRATULACJE!!!!
maga18 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 orsini napisał(a):hahahhaah no to juz widze jakie cacuszko wygra hahah aaaa sluchajcie skad to wiecie dokladnie??? kto ma miniatury czarno-srebrne pliz pliz???ipieprzaki? napisalam do nich meila
AnkaW Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 orsini napisał(a):hahahhaah no to juz widze jakie cacuszko wygra hahah To aż strach do niej jechać i nie daj bosze jeszcze wygrać :evil_lol: :evil_lol:
maga18 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a moze od tamtej pory sie douczyła... :hmmmm: :lol:
Donio Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 onka napisał(a):Vascula też:lol: ;) nie ma sie co przejmować u niej wygrywały psy z Rossini,Nabab był na II lokacie:roll: tak dla przykładu... więc tak ocenia W sumie dzięki. Nie przyszłoby mi do głowy jechać z Dońkiem do Łodzi. Ale w tej sytuacji trzeba próbować. Bo nie dosyć, że maluch, to jeszcze po Rossinim - wprawdzie jego ojcem jest Ticcolo, a nie Flavius Boy, ale zawsze:lol: Pozdrawiam.
Donio Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='anna1']wcielo mi jeden post i juz to naprawiam:)) Dudek- wielkie gratulacje!!!! co do sedziowania to chyba nic nie pobije ringu gryfonow w sobote w gdansku:))) zreszta temat jest ciut pociagniety na gryfonach; Ja też naprawiam: Dudek - gratuluję Ci serdecznie. Anna1, trzeba było zostać do niedzieli i obejrzeć ring whippetów.
maga18 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 orsini napisał(a):maga dzieki!!! a jak szybko Ci odpisza? o grzywaczach tak z 4 dni czekalam
Recommended Posts