Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś jedzie na wystawe do Bratysławy 26 lutego ? Bo ja mam zapisane psy a słyszałam że obcokrajowcy nie mogą brać udziału w wystawach przez okres 3 tygodni z powodu ptasiej grypy :sad: . Czy ktoś słyszał coś na ten temat?

Pozdrawiam

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś jedzie na wystawe do Bratysławy 26 lutego ? Bo ja mam zapisane psy a słyszałam że obcokrajowcy nie mogą brać udziału w wystawach przez okres 3 tygodni z powodu ptasiej grypy :sad: . Czy ktoś słyszał coś na ten temat?

Pozdrawiam

Posted

Donio napisał(a):
W sumie dzięki. Nie przyszłoby mi do głowy jechać z Dońkiem do Łodzi. Ale w tej sytuacji trzeba próbować. Bo nie dosyć, że maluch, to jeszcze po Rossinim - wprawdzie jego ojcem jest Ticcolo, a nie Flavius Boy, ale zawsze:lol:
Pozdrawiam.

Wąski Ty KONIECZNIE musisz jechac do Lodzi!!!masz szanse normalnie na Best of Breed!!!!!ahhahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zartuje:)))ta sedzina sie tak zna super:diabloti: :diabloti: :diabloti: hahaha

Posted

orsini napisał(a):
tylko sie nie pobijcie hahahaha
chociaz taką malutką piąstkę ode mnie moglbys mu sprezentowac hahahahhahahahahaha:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

nie zamierzam sobie brudzic rak :eviltong::eviltong::eviltong: choc kto wie :diabloti:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
nie zamierzam sobie brudzic rak :eviltong::eviltong::eviltong: choc kto wie :diabloti:

hahahahhahhaa
no tez fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
hahahahhahhaa
no tez fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mam nadzieje , ze .... sama rozumiesz:lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
mam nadzieje , ze .... sama rozumiesz:lol:

tak:))))))))))))))))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hehe......ja mam szatanski plan zwiazany z wystawa Łodzi........wezme mojego Gizmola....w koncu rodowodowo: GRIMMI ROSSINI hahahahaha....no to kto ma szanse na BoB????;)

Posted

resuruss napisał(a):
Kura is ZW.ML. POLSKI 2004!!!

oooo no:))ale to sucz tak???
no to psy wygra wąski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Orsini, now wiesz co???? Kura to Shadow White Sub-O-Divo:)

aaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale sorki Aniu wiesz wąskiego pies mi sie jeszcze bardziej podoba, mam nadzieje ze sie za to nie obrazisz hahahahahahahahahah

Posted

zwlaszcza to perfekcyjne przygotowanie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
chyba rozumiecie mnie ze sie normalnie zakochalam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

anna1 napisał(a):
no nie no :lol: :lol:
tu kura, tam basenji, poczytalo sie to i owo:))
angel:loveu:
orsini:cool3:

oooo....widzę że mam więcej fanów:lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ewa- nie pochlebiaj sobie; ja akurat mam co innego do roboty, wierz mi:) a to ze tu czasem wpadne to nie znaczy ze sledze twoje poczynania bo naprawde mnie nie obchodza:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...