didi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czy ktoś jedzie na wystawe do Bratysławy 26 lutego ? Bo ja mam zapisane psy a słyszałam że obcokrajowcy nie mogą brać udziału w wystawach przez okres 3 tygodni z powodu ptasiej grypy :sad: . Czy ktoś słyszał coś na ten temat? Pozdrawiam
didi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czy ktoś jedzie na wystawe do Bratysławy 26 lutego ? Bo ja mam zapisane psy a słyszałam że obcokrajowcy nie mogą brać udziału w wystawach przez okres 3 tygodni z powodu ptasiej grypy :sad: . Czy ktoś słyszał coś na ten temat? Pozdrawiam
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Donio napisał(a):W sumie dzięki. Nie przyszłoby mi do głowy jechać z Dońkiem do Łodzi. Ale w tej sytuacji trzeba próbować. Bo nie dosyć, że maluch, to jeszcze po Rossinim - wprawdzie jego ojcem jest Ticcolo, a nie Flavius Boy, ale zawsze:lol: Pozdrawiam. Wąski Ty KONIECZNIE musisz jechac do Lodzi!!!masz szanse normalnie na Best of Breed!!!!!ahhahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zartuje:)))ta sedzina sie tak zna super:diabloti: :diabloti: :diabloti: hahaha
AngelOfDeath Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ja tez jade :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 tylko sie nie pobijcie hahahaha chociaz taką malutką piąstkę ode mnie moglbys mu sprezentowac hahahahhahahahahaha:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
AngelOfDeath Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 orsini napisał(a):tylko sie nie pobijcie hahahaha chociaz taką malutką piąstkę ode mnie moglbys mu sprezentowac hahahahhahahahahaha:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: nie zamierzam sobie brudzic rak :eviltong::eviltong::eviltong: choc kto wie :diabloti:
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 AngelOfDeath napisał(a):nie zamierzam sobie brudzic rak :eviltong::eviltong::eviltong: choc kto wie :diabloti: hahahahhahhaa no tez fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 orsini napisał(a):hahahahhahhaa no tez fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam nadzieje , ze .... sama rozumiesz:lol:
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 AngelOfDeath napisał(a):mam nadzieje , ze .... sama rozumiesz:lol: tak:))))))))))))))))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hehe......ja mam szatanski plan zwiazany z wystawa Łodzi........wezme mojego Gizmola....w koncu rodowodowo: GRIMMI ROSSINI hahahahaha....no to kto ma szanse na BoB????;)
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 caly czas moja milosc: WĄSKI:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ania i Psy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dajcie spokój, nie macie szans, bo ja wezmę Kurę i tym razem będzie BOB:evil_lol:
resuruss Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 No Kura bylby niewatpliwie......... ZOLTA KOSZULKA LIDERA DLA KURY!!!!!!!!!
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 who is KURA????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 resuruss napisał(a):Kura is ZW.ML. POLSKI 2004!!! oooo no:))ale to sucz tak??? no to psy wygra wąski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
AngelOfDeath Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 resuruss napisał(a):Kura is ZW.ML. POLSKI 2004!!! a moj Fux jest VICE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol:
Ania i Psy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Orsini, now wiesz co???? Kura to Shadow White Sub-O-Divo:)
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ania i Psy napisał(a):Orsini, now wiesz co???? Kura to Shadow White Sub-O-Divo:) aaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sorki Aniu wiesz wąskiego pies mi sie jeszcze bardziej podoba, mam nadzieje ze sie za to nie obrazisz hahahahahahahahahah
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 zwlaszcza to perfekcyjne przygotowanie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: chyba rozumiecie mnie ze sie normalnie zakochalam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ania i Psy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Orsini, jest mi bardzo przykro. Mogę Kury nie golić, zwiększę sznse:)
orsini Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 hmmm...ale to chwyt ponizej pasa tak?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a gramy fair:mad: :mad: :mad: :mad:
anna1 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 no nie no :lol: :lol: tu kura, tam basenji, poczytalo sie to i owo:)) angel:loveu: orsini:cool3:
SengaSengana Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 anna1 napisał(a):no nie no :lol: :lol: tu kura, tam basenji, poczytalo sie to i owo:)) angel:loveu: orsini:cool3: oooo....widzę że mam więcej fanów:lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:
anna1 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ewa- nie pochlebiaj sobie; ja akurat mam co innego do roboty, wierz mi:) a to ze tu czasem wpadne to nie znaczy ze sledze twoje poczynania bo naprawde mnie nie obchodza:)
Recommended Posts