malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :laola: cudnie BRAWO dziewczyny :loveu: :multi: :multi: :multi: Ress zdrowiej :calus:
onka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ja znam suki otwarta Veronka Rosa Thea dosk I CWC Fantaghiro Zikkurat II :multi: :multi: GRATULUJE!!!
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Juz,juz!!! Psy klasa szczeniat: 1.Idealista Germanika WO :multi: Brawo Goral!!! 2.Dragon Moon C Me Me At Sua Sponte WO Psy klasa mlodziezy: 1.Martini Sua Sponte Dosk I Zw Ml. 2. Saphir Germanika Dosk II Psy klasa posrednia: 1.Werset Germanika dosk 1,CWC 2.Harry Poter Oplawickie Czary Psy klasa otwarta: 1.Wiraz Germanika dosk1,CWC 2.Asko Elemelek dosk 2 3.Donovan Pastoral Psy klasa championow : 1.Nabab Germanika dosk1,CWC NPwR
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Suki: Klasa Mlodziezy 1 Metaxa Sua Sponte dosk.1 Zw.Ml Klasa Posrednia: 1.Tessalina Favonius dosk1,CWC 2.Passa Germanika dosk 2 Klasa otwarta: 1.Veronica Rossa Thea dosk 1,CWC 2 Fantaghiro Zikkurat Najlepsza suczka w rasie zostala TESSALINA [B]ZWYCIEZCA RASY NABAB GERMANIKA:klacz: [/B] [B]Czekamy teraz na wyniki konkurencji finalowych[/B]
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :klacz: dla zwycięzców :multi: :multi: :multi:
matrix..... Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [SIZE="6"]Brawo dla Liska !!! Reszcie też gratuluję [/SIZE]
Donio Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Brawa dla Dudek - jeszcze raz serdeczne gratulacje:lol: Mam trochę zdjęć, myślę, że dziś uda je się wstawić. Największe wrażenie zrobił na mnie Idealista, bardzo efektowny i wspaniale przygotowany:crazyeye: Może troszkę za duży, jak na mój gust, ale dziś był w ogóle dobry dzień dla dużych. Pozdrawiam
miniaga Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gratuluję wszystkim - zwłaszcza dogomaniakom i czekam na jakieś zdięcia.:lol:
Em-ka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='resuruss']Hahahahahaha,no fakt nie napisalam wynikow.......:oops: .Mam 39 goraczki wybaczcie - do tego musialam Zuzce obiad ugotowac ,a ledwo co na nogach stoje...... [U]Toffik z Maga doskI,zloto,CAC,res.Cacib czyli powtorka z Trencina[/U] [U]Asanpi z Sh Maniak doskI,CAC,Res CACIB[/U] Ogolnie pieknie "kosza" !!![/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=darkorchid][B]Super dziewczyny i psiaki!!! Gratulacje!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Em-ka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [FONT=Century Gothic]W Bydgoszczy też widzę dogomaniaków osiagniecia piekne!!!!!!! [B][SIZE=5][COLOR=darkorchid]Brawo!!!!!!!!! Gratuluje!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [SIZE=4]Idealista Germanika zostal najpiekniejszym szczenieciem wystawy!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE] [SIZE=4]Wielkie gratulacje dla Gorala i Germaniki za tak udany debiut!!!!![/SIZE] [SIZE=4]Nabab byl na III lokacie BoG!!!![/SIZE]
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :klacz: [SIZE=4][COLOR=darkorchid][B]pięknie GRATULACJE[/B][/COLOR][/SIZE] :klacz:
flashka-g Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ja z brna powiem tyle ze maga zgarnela CACA...co sie potem dzialo nie wiem bo pojechalam:)) ale mam nadzieje ze BOB;pi BOG i BIS:)
gruca Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [FONT=Lucida Console][SIZE=4][COLOR=darkorange]Gratulacje dla Górala za wspaniały debiut,no i oczywiście dla Germaniki za wyhodowanie tak pięknego psa.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
onka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 a ja jeszcze bardziej żałuje ,że mnie nie było:placz: :placz: :placz: gratulacje dla wszystkich Donio dawaj zdjęcia:)
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [SIZE=5][COLOR=red][B]Donio FOTYYYYYYYYYYYYYYYYYY[/B][/COLOR][/SIZE] :mad: :mad: :mad:
orsini Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM ZWYCIEZCOM!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Waski Ty nie dziel na duze czy male psy, na fioletowe czy w ciapki, na kalekie i nie,zszywane i cale, a podziel poprostu na [B]ladne i brzydkie[/B] co? [B]PS-Jak Ci dzisiaj poszlo?[/B] PS2-tak a propos odpowiedz mi pliz na jedno pytanie, na bardzo wazne pytanie: czy wolalbys zeby Twoje psy byly: a)najbrzydsze wsrod najpiekniejszych b)najpiekniejsze wsrod najbrzydszych c)fioletowe i w ciapki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ilona Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [B][COLOR=darkorange]Gratulacje dla wszystkich :laola: :laola: :laola: [/COLOR][/B]
orsini Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='resuruss']Psy klasa otwarta: 1.Wiraz Germanika dosk1,CWC 2.Asko Elemelek dosk 2 3.Donovan Pastoral [/quote] a przepraszam piesek z 3cia lokata to jaka dostal ocene, bo nie jest napisane:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( :-( :-( :-( odpowiedz: a)b.dobra b)dobra c)zadna z powyzszych
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Orsini!!!Musze Cie zmartwic.......nie mam pojecia.......przez telefon zostala mi podana tylko kolejnosc lokatowa psiakow.....wiec nie pisalam ocen coby gdzies jakies gafy nie palnac.;)
orsini Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 no to bedziemy zmuszeni poczekac na pelne wyniki. SUPER POCZATEK SEZONU [B]PRAWIE[/B] DLA WSZYSTKICH:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][SIZE=5]Gratuluje!!!!!![/SIZE][/B]
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Mysle ,ze wlasciciel Donavana Pastoral moze sam napisac jaka ocene dostal jego piesek i bedzie po klopocie.
Recommended Posts