Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Juz wymieniam: najpierw panie

Dudek ,Onka,Anna1 a teraz panowie

Germanika ,Goral,Donio .Zaraz jeszcze sprawdze;)[/quote]

Aha dzieki :) A wiadomo na jaką to konkretnie godzinę?

Posted

Dorota33, serdeczne gratulacje. Gilbert mi się bardzo podobał i szczerze Ci zazdroszczę. Cieszę się też, że miałem swój jakiś maleńki udział w tym wszystkim.
Co do stawki na Gdańsk: raz na wozie, raz pod wozem. Może rzucać kostką: pośrednia czy otwarta, otwarta czy pośrednia? Ale wbrew rachunkowi prawdopodobieństwa może wyjść zawsze żle i znam takie przypadki.

Posted

[quote name='resuruss']Juz wymieniam: najpierw panie

Dudek ,Onka,Anna1 a teraz panowie

Germanika ,Goral,Donio .Zaraz jeszcze sprawdze;)[/QUOTE]

Onka jedzie do Bydgoszczy a nie do Gdańska :lol:

Posted

[quote name='garvin']A dlaczego nie wpuszczają nie zapisanych piesków? Przecie nie właduję się na ring :razz:[/QUOTE]

Ja to rozumiem w ten spososb, ze nie zgloszone psy robia niepotrzebny tłok - po co brac drzewo do lasu ;) - gdyby kazdy mogł wleźć na wystawe ze swoim pupilkiem to chyba bysmy wiecej ogladali konkurencji typu 'psie walki' niz 'pokaz piękności' :)
Na hali z reguły jest tak ciasno i głośno ze nie warto brac psow - Ty ze masz malego mozesz wziasc Kenza by sie oswaiał z atmosferą :) On jest malutki i nikomu krzywdy nie zrobi :) Moze Cie z nim wpuszcza :kciuki:

Posted

Znam konkurentki swoje na Trencin, dwa swiatowej sławy przydomki :placz: , nigdzie nie jade :placz: Jedna sunie znam juz tez wizualnie by miała za nami Res Cacib i Res Cac w Trencinie. Jestem przerazona z tego co słyszałam sędzia lubi ciut inny typ niż mój zwirz :placz:

Posted

[quote name='Dorota_33']Jak slusznie zauważyła ress zaczyna się wielkie odliczanie!
Gilbert będzie u nas za pare dni.[/quote]
Dorota :lol:- gratuluję ślicznego kawalera :multi::multi::multi:- zwierzyniec sie powieksza:lol:- mam nadzieję ,że szczurek i kocisko zaakceptują nowego członka rodzinki- ale będa emocje. To kiedy maluch zawita w wasze progi? No i sezon wystawowy przed Wami :multi:

Posted

Bardzo wszystkim dziekuje.
Gilbert zamieszka u nas juz za pare dni,juz się nie mogę doczekac,zresztą wszyscy czekamy na niego z niecierpliwościa!
Gizmo napewno wspaniale go przyjmie-to jest b.towarzyski i otwarty pies,także nie będzie napewno problemu.
Zreszta napewno wstawie fotki jak tylko Gilbi sie u nas pojawi.
Teraz to już się nie wykrecę od wystaw-napewno Gilbert bedzie wystawiany.
Donio,dzieki za Twój udział.Mam nadzieje,że bedziemy mieli sie okazje poznac na wystawie w Gdańsku.

Posted

[quote name='garvin']A dlaczego nie wpuszczają nie zapisanych piesków? Przecie nie właduję się na ring :razz:[/quote]

W Gdańsku zawsze był problem z wejściem na wystawę z niewystawianym psiakiem,zawsze znajda jakies wytłumaczenie,żeby nie wpuścic.

Posted

[quote name='garvin']eh to nie tak źle tzn. nie tak wcześnie ;)
Ale mam nadzieję że trafię hehe bo ja to tak znam Gdańsk jak Los Angeles :lol:[/quote]

Ja jestem miejscowa,wiec w razie problemow z trafieniem na wystawę,służę pomoca.

Posted

[quote name='maga18']Onka jedzie do Bydgoszczy a nie do Gdańska :lol:[/quote]

:stormy-sad: :flaming:już sobie pojechałam:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='onka']:stormy-sad: :flaming:już sobie pojechałam:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]
Co się stało:crazyeye:.

Posted

[quote name='paniMysza']flaszi ma nowego psiaka?[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:- cóż to za tajemnice:mad::mad::mad:, ja nie jestem ciekawska, ale lubię wiedzieć :evil_lol::lol:

Posted

problem natury śnieżno transportowej mnie przerósł :placz: :placz: :placz:
qrcze ale mi źle:shake: a tak sie szykowałam ehhh

Posted

[quote name='maga18']Ja to rozumiem w ten spososb, ze nie zgloszone psy robia niepotrzebny tłok - po co brac drzewo do lasu ;) - gdyby kazdy mogł wleźć na wystawe ze swoim pupilkiem to chyba bysmy wiecej ogladali konkurencji typu 'psie walki' niz 'pokaz piękności' :)
Na hali z reguły jest tak ciasno i głośno ze nie warto brac psow - Ty ze masz malego mozesz wziasc Kenza by sie oswaiał z atmosferą :) On jest malutki i nikomu krzywdy nie zrobi :) Moze Cie z nim wpuszcza :kciuki:[/quote]

Dzieki [B]Maguś[/B] ale jak ja mam go wnieść? Zapakować do plecaka??? :-(
Chciałabym z nim pojechać żeby się oswoił i zobaczyć jego reakcję bo jak widzi psy to się "rwie" i piszczy jak desperat :shake:

Posted

[quote name='Dorota_33']Ja jestem miejscowa,wiec w razie problemow z trafieniem na wystawę,służę pomoca.[/quote]

Uffff liczyłam na czyjąś pomoc :multi:
Dziekujejku i oczywiście skorzystam!!!
Czym dojechać z dworca? A może mogłybyśmy się spotkać na dworcu.. oczywiście jeśli to nie problem :p
Ale jak coś to wystarczy podpowiedź czym dojadę i za ile mam bilet kupić hehe (nigdy nie wiem ile będę jechać)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...