resuruss Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Juz wymieniam: najpierw panie Dudek ,Anna1 a teraz panowie Germanika ,Goral,Donio .Zaraz jeszcze sprawdze;)
AnkaW Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [B]Dorota[/B] gratuluję nowego domownika :multi: :multi: :multi: , śliczniutki, pewnie nie możesz już się doczekać.:loveu: :loveu:
garvin Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='resuruss']Juz wymieniam: najpierw panie Dudek ,Onka,Anna1 a teraz panowie Germanika ,Goral,Donio .Zaraz jeszcze sprawdze;)[/quote] Aha dzieki :) A wiadomo na jaką to konkretnie godzinę?
resuruss Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Sedziowanie zaczyna sie o godzinie 10.00 a przed grzywaczami jest tylko jeden piesek.Wiec mysle ,ze 10.10 powinni juz smigac po ringu!!!!
garvin Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 eh to nie tak źle tzn. nie tak wcześnie ;) Ale mam nadzieję że trafię hehe bo ja to tak znam Gdańsk jak Los Angeles :lol:
garvin Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A dlaczego nie wpuszczają nie zapisanych piesków? Przecie nie właduję się na ring :razz:
Donio Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dorota33, serdeczne gratulacje. Gilbert mi się bardzo podobał i szczerze Ci zazdroszczę. Cieszę się też, że miałem swój jakiś maleńki udział w tym wszystkim. Co do stawki na Gdańsk: raz na wozie, raz pod wozem. Może rzucać kostką: pośrednia czy otwarta, otwarta czy pośrednia? Ale wbrew rachunkowi prawdopodobieństwa może wyjść zawsze żle i znam takie przypadki.
maga18 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='resuruss']Juz wymieniam: najpierw panie Dudek ,Onka,Anna1 a teraz panowie Germanika ,Goral,Donio .Zaraz jeszcze sprawdze;)[/QUOTE] Onka jedzie do Bydgoszczy a nie do Gdańska :lol:
maga18 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='garvin']A dlaczego nie wpuszczają nie zapisanych piesków? Przecie nie właduję się na ring :razz:[/QUOTE] Ja to rozumiem w ten spososb, ze nie zgloszone psy robia niepotrzebny tłok - po co brac drzewo do lasu ;) - gdyby kazdy mogł wleźć na wystawe ze swoim pupilkiem to chyba bysmy wiecej ogladali konkurencji typu 'psie walki' niz 'pokaz piękności' :) Na hali z reguły jest tak ciasno i głośno ze nie warto brac psow - Ty ze masz malego mozesz wziasc Kenza by sie oswaiał z atmosferą :) On jest malutki i nikomu krzywdy nie zrobi :) Moze Cie z nim wpuszcza :kciuki:
sh_maniak Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Znam konkurentki swoje na Trencin, dwa swiatowej sławy przydomki :placz: , nigdzie nie jade :placz: Jedna sunie znam juz tez wizualnie by miała za nami Res Cacib i Res Cac w Trencinie. Jestem przerazona z tego co słyszałam sędzia lubi ciut inny typ niż mój zwirz :placz:
flashka-g Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 kto bedzie Martus...masz moze stawke;>????? i jaki typ preferuje jedziesz nie ma co...zwalczymy razem konkurencje!!
Iwona Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Dorota_33']Jak slusznie zauważyła ress zaczyna się wielkie odliczanie! Gilbert będzie u nas za pare dni.[/quote] Dorota :lol:- gratuluję ślicznego kawalera :multi::multi::multi:- zwierzyniec sie powieksza:lol:- mam nadzieję ,że szczurek i kocisko zaakceptują nowego członka rodzinki- ale będa emocje. To kiedy maluch zawita w wasze progi? No i sezon wystawowy przed Wami :multi:
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Bardzo wszystkim dziekuje. Gilbert zamieszka u nas juz za pare dni,juz się nie mogę doczekac,zresztą wszyscy czekamy na niego z niecierpliwościa! Gizmo napewno wspaniale go przyjmie-to jest b.towarzyski i otwarty pies,także nie będzie napewno problemu. Zreszta napewno wstawie fotki jak tylko Gilbi sie u nas pojawi. Teraz to już się nie wykrecę od wystaw-napewno Gilbert bedzie wystawiany. Donio,dzieki za Twój udział.Mam nadzieje,że bedziemy mieli sie okazje poznac na wystawie w Gdańsku.
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='garvin']A dlaczego nie wpuszczają nie zapisanych piesków? Przecie nie właduję się na ring :razz:[/quote] W Gdańsku zawsze był problem z wejściem na wystawę z niewystawianym psiakiem,zawsze znajda jakies wytłumaczenie,żeby nie wpuścic.
paniMysza Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 dorota, fajoski ten malec:loveu: zazdroszcze!!!!!!:mad:
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='garvin']eh to nie tak źle tzn. nie tak wcześnie ;) Ale mam nadzieję że trafię hehe bo ja to tak znam Gdańsk jak Los Angeles :lol:[/quote] Ja jestem miejscowa,wiec w razie problemow z trafieniem na wystawę,służę pomoca.
onka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dorota ale fajnie masz:loveu: gratuluje nowego przyjaciela:) flaszi a Ty kiedy sie pochwalisz:cool3: ????:mad:
onka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='maga18']Onka jedzie do Bydgoszczy a nie do Gdańska :lol:[/quote] :stormy-sad: :flaming:już sobie pojechałam:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Iwona Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='onka']:stormy-sad: :flaming:już sobie pojechałam:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Co się stało:crazyeye:.
paniMysza Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='onka']Dorota ale fajnie masz:loveu: gratuluje nowego przyjaciela:) flaszi a Ty kiedy sie pochwalisz:cool3: ????:mad:[/quote] flaszi ma nowego psiaka?
Iwona Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='paniMysza']flaszi ma nowego psiaka?[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:- cóż to za tajemnice:mad::mad::mad:, ja nie jestem ciekawska, ale lubię wiedzieć :evil_lol::lol:
onka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 problem natury śnieżno transportowej mnie przerósł :placz: :placz: :placz: qrcze ale mi źle:shake: a tak sie szykowałam ehhh
garvin Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='maga18']Ja to rozumiem w ten spososb, ze nie zgloszone psy robia niepotrzebny tłok - po co brac drzewo do lasu ;) - gdyby kazdy mogł wleźć na wystawe ze swoim pupilkiem to chyba bysmy wiecej ogladali konkurencji typu 'psie walki' niz 'pokaz piękności' :) Na hali z reguły jest tak ciasno i głośno ze nie warto brac psow - Ty ze masz malego mozesz wziasc Kenza by sie oswaiał z atmosferą :) On jest malutki i nikomu krzywdy nie zrobi :) Moze Cie z nim wpuszcza :kciuki:[/quote] Dzieki [B]Maguś[/B] ale jak ja mam go wnieść? Zapakować do plecaka??? :-( Chciałabym z nim pojechać żeby się oswoił i zobaczyć jego reakcję bo jak widzi psy to się "rwie" i piszczy jak desperat :shake:
garvin Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Dorota_33']Ja jestem miejscowa,wiec w razie problemow z trafieniem na wystawę,służę pomoca.[/quote] Uffff liczyłam na czyjąś pomoc :multi: Dziekujejku i oczywiście skorzystam!!! Czym dojechać z dworca? A może mogłybyśmy się spotkać na dworcu.. oczywiście jeśli to nie problem :p Ale jak coś to wystarczy podpowiedź czym dojadę i za ile mam bilet kupić hehe (nigdy nie wiem ile będę jechać)
Recommended Posts