Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Bedzie fajnie!!!Moze Hanke wezme ze soba - małe diable tak sie rozkreciło ,ze mam bunt w domu i nikt nie chce z nia zostac :evil_lol:

:multi: :multi: :multi: :loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to z Haneczki takie diablątko :loveu: :loveu: :loveu: , resztę psów Ci popsuje :cool3: :cool3:

Posted

Jeju,co za babol no........Trzeba sie cieszyc z tego co sie ma.Auto jezdzi -spisuje sie swietnie :loveu: .Moja ukochana limuzyna!!!!
A ta tylko ze zdemolowane,ze stare ,ze to ,ze sio.......
Mam dobra rade.......odstaw do mnie i pojezdzij miesiac KzK GoP.
Zaraz zapałasz miloscia do autka ;)

Posted

resuruss napisał(a):
Ja nawet nie mysle ,ze mam wystawe.Taki luz ....Jeden pies......do tego nagus.Moge sie wyspac,nie musze wstawac po nocy ...ach jak pieknie!!!!

Duży luz:lol:
Śpimy w Katowicach, w sobotę tylko Fantunia, nie ma biegania po ringach:multi:
Feni w niedzielę spotyka się na ringu z Matrixem:multi: Wprawdzie w innych klasach, ale zawsze.
Prawie trzy dni urlopu.
I mnóstwo znajomych:lol:
Ciekawe, czy tak jak w ubiegłym roku ozdóbki są w hali?

Posted

W tym roku prawdopodobnie ozdobne tez beda na hali......z jednej strony dobrze,bo jest dach nad glowa a pogoda teraz zmienna ,a z drugiej strony straszny tlok.
Niemniej jestem bardzo pozytywnie nastawiona!!!!Bedzie fajnie!
Moja mama jest teraz u mnie ,wiec nie musze sie zastanawiac czy w domu wszystko ok....pelen luz!!!!

Posted

Dzidtka napisał(a):
Angel bo Cie Dzidtka trzepnie, no jak to Wąskiego miało by tu nie być ???? to tak jakby Giertych czy Lepper zrezygnowali z polityki ;) ja go tu chce, praaaaaaaaagne hihihihihi

JATESZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Konkurencja w Krakowie: (ps. jednego psa brakuje- coś zle policzyłem..)
pies szczeniąt- BRAk
pies młodzieży- 6
pies pośrednia- 4
pies otwarta- 4
pies championów- 2

suka szczeniąt-BRAK
suka młodzieży- 7
suka pośrednia- 5
suka otwarta- 3
suka championów- 2

A ja nie zgłosiłem mojego szczeniaka :placz:
pozdrawiam i życzę sukcesów:evil_lol:

Posted

W związku z niemającą precedensu krytyką psa z mojej hodowli, przez prezentera psów , w związku z faktem iż swoją opinię poparł “znawcami rasy z Europy” których nie wymienił z imienia i nazwiska, kieruję sprawę jego zachowania, oraz publicznego podważania opinii sędziów, do Sądu Koleżeńskiego.
Przedstawiłam tłumaczenie przysięgłe tej krytyki władzom Klubu Basenji w Szwecji, do którego należę i otrzymałam właśnie poparcie wraz z obietnicą pełnej pomocy w przyszłym postępowaniu.
W przypadku przegranej osoby o której mówię jego nazwisko będzie umieszczone na czarnej liście.

Spodziewam sięw związku z tym faktem ataków na moją osobę ale mam na tyle dużo cierpliwości ,że spokojnie poczekam do zakończenia sprawy.

Grażyna

Posted

[quote name='gmk']W związku z niemającą precedensu krytyką psa z mojej hodowli, przez prezentera psów , w związku z faktem iż swoją opinię poparł “znawcami rasy z Europy” których nie wymienił z imienia i nazwiska, kieruję sprawę jego zachowania, oraz publicznego podważania opinii sędziów, do Sądu Koleżeńskiego.
Przedstawiłam tłumaczenie przysięgłe tej krytyki władzom Klubu Basenji w Szwecji, do którego należę i otrzymałam właśnie poparcie wraz z obietnicą pełnej pomocy w przyszłym postępowaniu.
W przypadku przegranej osoby o której mówię jego nazwisko będzie umieszczone na czarnej liście.

Spodziewam sięw związku z tym faktem ataków na moją osobę ale mam na tyle dużo cierpliwości ,że spokojnie poczekam do zakończenia sprawy.

Grażyna

Grazynko a czy nie uwazasz, ze TY tez NIE masz ZADNYCH podstaw, zeby pisac , ze jest zlym hendlerem i w dodatku ma zle przygotowane psy???czyli tez podwazasz tak jakby oceny jego psa i opinie sedziowskie, bo wielu sedziow mowilo i jest to w kartach oceny, ze pies pokazany profesjonalnie i bardzo dobrze przygotowany.
Wiec w druga strone tez to dzialac moze!!!

Posted

Grazynko a zapomnialas juz jak TY naskoczylas na Asiaczka za to, ze...no wlasnie za co???za to ze ma piekne psy i wygrywa????
wiec nie udawaj takiej swietej prosze:)))))

Posted

Wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim była najgorszą wystawa Klubową od kilku lat, jeśli ktoś był w Bydgoszczy i pisał o zaduchu to na pewno wie o czym mówię.
Organizatorzy nie znają Regulaminu Klubu. Na stronie internetowej oddziału jest napisane ze na uczestników wystaw czeka mnóstwo nagród - kpina nagród prawie wcale, arogancja, wyrzucanie psów z ringu przygotowawczego pod byle pretekstem i opieranie się na nieistniejących przepisach !
czy ktos kiedykolwiek w zyciu był na wystawie klubowej gdzie na ring honorowy nie wchodzi cała młodziez i suki i psy ?????
Nawet w katalogu organizatora jest wyraźnie napisane że wchodzą psy z Tytułem Zwycięzca Młodzieży pies i suka !!!!
Brak znajomosci podziału na sekcje w klubie to szczyt wszystkiego złego co można i o Oddziale Legionowo i o Klubie Szpica i Ras Pierwotnych powiedziec... Wstyd z finałem za skalę całego FCI wstyd dla nas wszystkich że jesteśmy członkami Klubu który dopuszcza do takich sytuacji

Grazyna

hmmmm, dosyc odwazne slowa pod adresem Oddzialu Legionowo jak na kogos kto innych straszy sadem!!!!

Posted

[quote name='gmk']W związku z niemającą precedensu krytyką psa z mojej hodowli, przez prezentera psów , w związku z faktem iż swoją opinię poparł “znawcami rasy z Europy” których nie wymienił z imienia i nazwiska, kieruję sprawę jego zachowania, oraz publicznego podważania opinii sędziów, do Sądu Koleżeńskiego.

Grażyna

az mi ciebie zal !!:lol::lol::lol:

Posted

Dzidtka napisał(a):
może jakaś zrzutka na zmianę lekarza lub leków ???

chyba raczej na jakis odpoczynek ale taki dluuuuuuuuuuuuuuuugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w jakims kurorcie :huh:

:lol::evil_lol::lol:

Posted

witam

Nie sądzę, aby poeta czuł się zaszczycony cytowaniem Go w takim miejscu, w otoczeniu takich słów. Parafrazując jego wiersz, można napisać: "Lecz ty się zwilczyłaś"

Posted

Dzidtka napisał(a):
może jakaś zrzutka na zmianę lekarza lub leków ???

Dzidtka bo zaraz Cie pozwie do sadu i miedzynarodowego stowarzyszenia lhasa apso wiec uwazaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
Grazynko a czy nie uwazasz, ze TY tez NIE masz ZADNYCH podstaw, zeby pisac , ze jest zlym hendlerem i w dodatku ma zle przygotowane psy???czyli tez podwazasz tak jakby oceny jego psa i opinie sedziowskie, bo wielu sedziow mowilo i jest to w kartach oceny, ze pies pokazany profesjonalnie i bardzo dobrze przygotowany.
Wiec w druga strone tez to dzialac moze!!!

oczywiscie i zadziala w druga strone.

gmk ty chyba nie rozumiesz nadal o co mnie oskarzylas w swoich postach ???

w takim razie zrozumiesz, masz to u mnie jak w banku.

o podwazaniu opinii jakichkolwiek sedziow to raczej ciebie mozna oskarzyc bo ja oceny zadnego sedziego nie podwazalem kochaniutka , nawet nie wiem kto tego psa ocenial poza sedzina ze szczecina. tak ze ten argument moja droga to bedzie moj !!!! jako jeden z wielu.
teraz tak jak powiedzialem nie mam z toba o czym dyskutowac i straszyc tak jak probujesz mnie na priv mozesz sobie kogos innego.teksty typu - 'zmienisz zdanie i to szybko' takze swiadcza na twoja niekorzysc. chyba czas pomyslec co sie pisalo kochaniutka !

Posted

baraka napisał(a):
witam

Nie sądzę, aby poeta czuł się zaszczycony cytowaniem Go w takim miejscu, w otoczeniu takich słów. Parafrazując jego wiersz, można napisać: "Lecz ty się zwilczyłaś"

buraka, oj przepraszam baraka:)))a Ty to kto????kolejny klon????hahahaha

Posted

pokój obity gąbką, drzwi bez klamek, śliczne piżamki z wiązanymi rękawami z tyłu, buty bez sznurówek ;)

a swoja drogą tak szybko tłumaczenie przysięgłe (a czego bo ja średnio w temacie tego co na dgm tutaj ???) doszło pocztą ? bo netem to nie udowodnisz, że to tłumacz przysiegły tłumaczył :) poza tym nie wierze, żeby w Szwecji czy w jakim kolwiek innym kraju i Klubie ktoś zajmowałby sie czyms takim, ale pisać pierdoły każdy może

Posted

orsini napisał(a):
Dzidtka bo zaraz Cie pozwie do sadu i miedzynarodowego stowarzyszenia lhasa apso wiec uwazaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

spoko spoko nie wymieniłam imienia ani nazwiska :) trudno będzie udowodnić o kim i do kogo to :)

Posted

Dzidtka napisał(a):
spoko spoko nie wymieniłam imienia ani nazwiska :) trudno będzie udowodnić o kim i do kogo to :)

hahahahaha nio
wariatow ci u nas dostatek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...