Bonsai Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 UDAŁO SIĘ!!!!!!! Sunia złapana!!! :multi::multi::multi: Quote
ocelot Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Brawo dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Super!!! Teraz będzie juz tylko lepiej :multi: Quote
mafik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Chciałam podzielić się dobrą nowiną:multi: Widzę, że Bonsai zdawała relacje na gorąco ;) i już prawie nic nie muszę dodawać. Jedziemy na sterylizację jutro na 8 rano. Dziś sunia pozostanie w odosobnionym, ciełpym pomieszczeniu, żeby mogła odespać tabletkę. Teraz czeka nas mnóstwo pracy, ale powinno być tylko lepiej. Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa:loveu: Jutro kolejne wiadomości z "frontu" Quote
ocelot Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dziewczynki teraz już musi być tylko lepiej;) Quote
mafik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Zaglądałam do psuńki przed chwilą. Nie śpi twardym snem (na pewno ma na to wpływ lęk przed nowym miejscem i sytuacją). Od czasu do czasu zmruży oko na dłużej. Trochę pojadła i popiła. Najważniejsze, że ma ciepły kąt. Przyznam, że nie było łatwo schwytać tę "lisiczkę" i myślałam już, że sunia spędzi kolejną noc pod gołym niebem, a pod wpływem tabletki byłoby to dla niej niebezpieczne. Jednak jakimś cudem udało się. Temperatura u nas nieciekawa, tylko 5 stopni i chłodny wiatr. Quote
Bonsai Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Temperatura nieciekawa, chłodny wiatr, a do tego także deszczyk... Nie byłoby ciekawie, gdyby została w takim stanie na dworze. Ale na szczęście wszystko jak dotąd zgodnie z planem. Jutro na 8.00 sterylka. No i należą się ogromne gratulacje dla Marty! Musiała wiele się namęczyć, aby Sarenkę złapać! Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Co u Sarenki? :lol: Jak długo ona może zostać po sterylce na tymczasie, to znaczy kiedy idzie do hoteliku? Quote
carpedijem Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 czasowo wychodzi, że już powinna się budzić po sterylce . Quote
Bonsai Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ja nic nie wiem na razie, cały czas czekam na wieści od Marty. ;) Quote
Bonsai Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Co do pytania Kasi o tymczas: na tę chwilę mamy możliwość przetrzymania suczki na czas do zdjęcia szwów, czyli jakieś 10 dni. Po tym pojedzie do hoteliku, choć cały czas szukamy też jakiegoś tymczasu, wszyscy znajomi w powiadomieni, może zdarzy sie cud i ktoś da DT... Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zajrzyjcie na ten wątek, może ktoś będzie miał jakiegoś pomysła...:roll: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9960574#post9960574[/URL] Quote
Bonsai Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Najnowsze wieści są takie, że sunia została odebrana z lecznicy ok. 11, wszystko jest w porządku, teraz Sarenka sobie śpi, odpoczywa. Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No i proszę, wystarczy jedno zdanie i czwartek robi się piękny. Quote
mafik Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Bonsai znowu mnie ubiegła i dobrze :lol: W końcu pełni funkcje rzecznika prasowego Psuni ;) Suńka czuje się tak jak każdy zwierzak po takich trudnych i gwałtownych przeżyciach. W ciągu dwóch dni doświadczyła wielu nowych, nieznanych jej sytuacji i znalazła się w zupełnie obcym miejscu, do tego sterylizacja. Musi dojść do zdrowia i nabrać sił, a wtedy zaczniemy intensywnie pracować nad jej psychiką. Na pewno będą problemy z wychodzeniem na dwór i spacerem na smyczy, ale wszystko można wyprostować. Potrzeba tylko czasu i cierpliowści. Dzień po dniu w jej życiu następować będą zmiany... Quote
Bonsai Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Nikt nie ciekawy co u Sarenki? ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/220/203fa947825f86cd.jpg[/IMG][/URL] Śpi sobie słodko kruszynka... Quote
Ludek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dziewczyny jestem dla Was pełna podziwu. :) Niestety pomóc wiele nie mogę, ale od maja deklaruję comiesięczną wpłatę na rzecz suni w wys. 20,00 zł dopóki będzie przebywała w hotelu. Poproszę więc nr konta na PW. Przelew zrobię na początku maja. Quote
Recommended Posts