Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam podzielić się dobrą nowiną:multi: Widzę, że Bonsai zdawała relacje na gorąco ;) i już prawie nic nie muszę dodawać. Jedziemy na sterylizację jutro na 8 rano. Dziś sunia pozostanie w odosobnionym, ciełpym pomieszczeniu, żeby mogła odespać tabletkę. Teraz czeka nas mnóstwo pracy, ale powinno być tylko lepiej. Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa:loveu: Jutro kolejne wiadomości z "frontu"

Posted

Zaglądałam do psuńki przed chwilą. Nie śpi twardym snem (na pewno ma na to wpływ lęk przed nowym miejscem i sytuacją). Od czasu do czasu zmruży oko na dłużej. Trochę pojadła i popiła. Najważniejsze, że ma ciepły kąt. Przyznam, że nie było łatwo schwytać tę "lisiczkę" i myślałam już, że sunia spędzi kolejną noc pod gołym niebem, a pod wpływem tabletki byłoby to dla niej niebezpieczne. Jednak jakimś cudem udało się. Temperatura u nas nieciekawa, tylko 5 stopni i chłodny wiatr.

Posted

Temperatura nieciekawa, chłodny wiatr, a do tego także deszczyk... Nie byłoby ciekawie, gdyby została w takim stanie na dworze. Ale na szczęście wszystko jak dotąd zgodnie z planem. Jutro na 8.00 sterylka.
No i należą się ogromne gratulacje dla Marty! Musiała wiele się namęczyć, aby Sarenkę złapać!

Posted

Co do pytania Kasi o tymczas: na tę chwilę mamy możliwość przetrzymania suczki na czas do zdjęcia szwów, czyli jakieś 10 dni. Po tym pojedzie do hoteliku, choć cały czas szukamy też jakiegoś tymczasu, wszyscy znajomi w powiadomieni, może zdarzy sie cud i ktoś da DT...

Posted

Zajrzyjcie na ten wątek, może ktoś będzie miał jakiegoś pomysła...:roll:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9960574#post9960574[/URL]

Posted

Bonsai znowu mnie ubiegła i dobrze :lol: W końcu pełni funkcje rzecznika prasowego Psuni ;) Suńka czuje się tak jak każdy zwierzak po takich trudnych i gwałtownych przeżyciach. W ciągu dwóch dni doświadczyła wielu nowych, nieznanych jej sytuacji i znalazła się w zupełnie obcym miejscu, do tego sterylizacja. Musi dojść do zdrowia i nabrać sił, a wtedy zaczniemy intensywnie pracować nad jej psychiką. Na pewno będą problemy z wychodzeniem na dwór i spacerem na smyczy, ale wszystko można wyprostować. Potrzeba tylko czasu i cierpliowści. Dzień po dniu w jej życiu następować będą zmiany...

Posted

Nikt nie ciekawy co u Sarenki? ;)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/220/203fa947825f86cd.jpg[/IMG][/URL]
Śpi sobie słodko kruszynka...

Posted

Dziewczyny jestem dla Was pełna podziwu. :)

Niestety pomóc wiele nie mogę, ale od maja deklaruję comiesięczną wpłatę na rzecz suni w wys. 20,00 zł dopóki będzie przebywała w hotelu.
Poproszę więc nr konta na PW. Przelew zrobię na początku maja.